Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MambaJ píše:
@jdukolem Mám také silnější kamarádky a mám je moc a moc ráda, neřeším postavu, ale povahu, moje silnější kamarádky, jsou hodné a upřímné a určitě by si neudělali takovou ostudu, jako ta „špekatá“ co dnes vařila, velké sebevědomím a IQ tykve…
neřešíš postavu? Tak si to po sobě prosím přečti v každém příspěvku píšeš jak je špekatá a hnusná a jistě smrdí..jakou má povahu no.. to se teprv ukáže a na IQ tykve bych šacovala spíš tu blondýnku vypočítavou, ale to se taky teprv ukáže. Podle mě si udělá ostudu kde kdo kdo si pustí kamery do soukromí…
@madeto píše:
@MambaJ prostě takový člověk, tam nemá co dělat a pokud chce taktizovat, tak prosím, ale měl by být aspoň trochu objektivní už kvůli ostatním soutěžicím
pokud chci vyhrát tak musím udělat maximum - podat výkon a ne že nedám jiným body naschvál je to prostě nefér a nedělá se to..tyhle typy bych vyloučila..
@jdukolem je mi silně nesympatická, i kdyby byla štíhlá a předvedla to co předvedla, nic by se nezměnilo. Včera to taky sežrala a za chlup dala jen 2 body, pochopila bych 5-6 bodů, ale dva? Ať jde někam a s těma prachama, ať se třeba „přežere“ s prominutím…
Ta „blondýna“, nezastávám se jí, jen se jí snažím pochopit, je mladá, naivní, myslí to dobře a chce peníze, protože je potřebuje, ze všech nejvíc.
@MambaJ píše:
@jdukolem je mi silně nesympatická, i kdyby byla štíhlá a předvedla to co předvedla, nic by se nezměnilo. Včera to taky sežrala a za chlup dala jen 2 body, pochopila bych 5-6 bodů, ale dva? Ať jde někam a s těma prachama, ať se třeba „přežere“ s prominutím…
Ta „blondýna“, nezastávám se jí, jen se jí snažím pochopit, je mladá, naivní, myslí to dobře a chce peníze, protože je potřebuje, ze všech nejvíc.
Ale tady to není o tom jestli ty peníze potřebuje ze všech nejvíc, to není charita
@MambaJ píše:
to ale není charitativní pořad typu peníze dostane ten kdo je nejvíc potřebuje ![]()
bohužel je to soutěž a tak se má brát peníze vyhrát může jako každý, ale proto že je v nejtíživější situaci na ně nemá jakési morální právo přece
hele s tím chlupem - no stane se ale třeba pro mě je vlas v jídle - i můj konečná..prostě se mi udělá záklopka a nepozřu ani sousto.. mít v jídle vlas taky dám málo.. protože bych z jídla neměla žádný požitek..tak někdo to může mít podobně s chlupy ![]()
jinak dnes ta paní mluvila o tom že našla v jídle chlupy tři a z toho jeden ve skleničce s pitím..no to už by mi za ty dva body sedělo..a blondýnka dala včera tři proč? Že chce vyhrát? a dnes? řekne že jídlo bylo lepší a dá dva? nevím no..moc charakterně se neprojevuje
@madeto píše:
Ale tady to není o tom jestli ty peníze potřebuje ze všech nejvíc, to není charita
@Lolllo Neznáš mě, tak si své domněnky nech pro sebe…
@madeto Však já vím, ale všichni se tam hlásí kvůli penězům. Se tam asi budu muset přihlásit a ukázat, jak se to dělá. ![]()
@MambaJ píše:
@Lolllo Neznáš mě, tak si své domněnky nech pro sebe…
@madeto Však já vím, ale všichni se tam hlásí kvůli penězům. Se tam asi budu muset přihlásit a ukázat, jak se to dělá.
no tu možnost má každý.. já bych do toho nešla..aby se mi někdo cizí procházel bytem a říkal ta zelená je zelená juuu a ta modrá je modrá blééé
děkuju za mě ne e ![]()
@CokeLady férové by bylo, kdyby tam byl ještě odborník na kuchyni a zhodnotil to, obodoval.. To by bylo o něčem jiným a nemusela bych se tu rozčilovat a spekulovat. Znáte Nákupní maniačky, tak se taky obodují a pak je oboduje odborník, co tomu rozumí a hned je jiné číslo… Televize to tak dělá záměrně, lidé to chtějí.. ![]()
@CokeLady ta mi leze na nervy jenom tim, nez se vyzvejkne.
Ta rozkydlena taky, nechapu jak muzou takle bydlet a ja si stezuju, ze mam malej byt
Jeji typek vypada normalne, az jsem se divila. Nadivka sucha od. pohledu, domaci zerve kaloricka bomba, to samy domaci chleb - pochybuju, ze je nemocna, jestli se stravuje takle, neni se vubec cemu divit. Tu krkovicku mohla dat aspon na cibuli a ja asi budu rodit.
![]()