Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi po roce jsem si pustila pár dílů a zrovna tenhle týden je teda obzvlášť výživný. ![]()
Mě spíš zajímá, jestli se ti lidi potom nestydí sami před sebou, před okolím.
Asi ne. ![]()
Definitivně je Věra pitomá.. navezla se do té mladé nechutně..
@CokeLady Je tu krásně vidět, že nejvíc nepříjemní k okolí jsou ti, co jsou nejméně spokojeni s vlastním životem. Věra je typický příklad.
@CokeLady píše:
Ta věra je pič- bachratá tučná megera megatlustá umaštěná špinavá nechutná rozcuchaná bedna kytu![]()
Já být její dcerou, tak maminku pošlu do toho chvíla nebo kanálu kam patří. Proboha doufám, že ta dcerka se nebude té mamince podobat, zatím v obličeji je to stejná jako tlusťoška Věra. Zrovna ona v 1+1 hloupá, nechutná, valící se kolos bude říkat někomu, že lituje jeho dítě… fakt na odstřel.
Krásný bylo, jak Věra se zbytnělým egem, ale iq někde v pásmu debility, hodnotí inteligenci té blondýny. ![]()
Občas zahlédnu nějaký díl a dneska jsem teda nestačila zírat… Předchozí díly jsem neviděla, ale dle komentářů ten dnešní mluvil za vše
Trocha sebereflexe by některým osobám fakt neuškodila. Vlastně k té Věře nemám ani co říci, nedostává se mi slov… Jsem teď jen vděčná za to, že někoho takového nemám v nejbližším okolí.
Misicka takove chudatko…tak knedlicky udelat neumi, ale fotky v podprde a puncochach na fb ji jdou
… a to ji na chleba prida?
![]()
Kdyz napises jeji prijmeni, tak ti vyjede na fb..stejne jako veruska ![]()
lidi by nemeli zverejnovat v tv svoje cele jmeno a nebo si alespon zamknout profil ![]()
Tak Prostřeno tento týden bylo psycho. nejhorší mi příšla Věra. chytrá až na půdu a svědomitá až hrůza. nejhodnější Miládka.
@CokeLady píše:
už z ní tahám nohu, nejhorší je hnusnej debil, co si myslí, že je krásnej inteligent.
jako víš jak u ní stejně žádná sebereflexe nehrozí takže zbytečný si vířit emoce..zcela stačí ta celorepubliková ostuda co si udělala… ![]()
@mrs.gendy píše:
Kdyz napises jeji prijmeni, tak ti vyjede na fb..stejne jako veruska
lidi by nemeli zverejnovat v tv svoje cele jmeno a nebo si alespon zamknout profil
jaký příjmení měla ta Věra? ![]()