Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 Ty brďo, to je ale zákeřná potvora ta Věra. Miška nehrála fér, ale aspoň to uznala.. Drsný ![]()
Nevíte, jak se může jmenovat střih toho topu (?), co měla dneska Jarmila na sobě? Přesně něco obdobného by mi sedělo vč. výstřihu a nejlépe v tmavém provedení ![]()
Ty kokos, ten chlap dneska na me kouknout, tak porodim
… strasne neprijemnej pohled ma… brrrr ![]()
@marcela74 píše:
A taky mě vždycky pobaví pojem „domácí šlehačka“.To jsem mrtvá smíchy. Když je domácí šlehačka, je všechno v pořádku. Ale že je koupená a jen ušlehaná…
Ta sprejová je rostlinná a po nastříkání hned spadne. Ta koupená v kelímku nebo krabičce je živočišného původu a má i lepší chuť. Ta sprejová byla hit hned po revoluci, jezdili jsme pro ní do Německa
![]()
@Lolllo píše:
Jedine stesti, ze nevyhrala ani jedna z tech dvou svini, protoze bych vzteky rozmlatila televizi.
Tak, tak
Mrchy se musely divit, že nevyhrály
![]()
Vcera ty pruhlednd saty
..Vim ze to nepatri k jidlu ale jak udelali zaber nani,..No prislo mi to uz moc. Jinak po dlouhe dobe, jsem videla nekoho pouzivat suseny cesnek.Ja ho osobne pouzila snad dvakrat a nejak me to nenadchlo
Koukali jste na dnešní a včerejší Prostřeno? Ta babka byla hustá
![]()
Ona byla divná, dá jim syrová játra a diví se, že nechtějí
Jo a ta šunka klidně mohla být staršího data, záleží, jak dlouho jim to leželo na krámě
Ty holky mi přišly celkem nekonfliktní, to kdyby tam vyfasovala nějaké prudiče, tak nevím, co by tam dělala ![]()
No pani bude nejspis psychicky labilni (nemocna snad ne), zrejme ji poznamenala smrt manzela..
Ahojky, oživuji téma, od pondělí sem si myslela, že ta Ala bude hvězda, že jim všem ukáže, ale to, co dnes ukázala to byl horor!! Šílené a styděla bych se. Jo je pravda, že stres udělá hodně, ale když si neni jistá, že to zvládne, tak bych tam ani nelezla!! Slibuje nějakou odvetu na zítra pro soupeřky tak sem zvědavá, co provede!!