Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Obě to se chovaly jak trubky, ale ta Věra rozhodně předčila úplně všechny ![]()
Clovek kterej nema co rict, tak hleda v nejslabsim miste toho druheho…vera je svine prvni kategorie tim jak argumentuje, ze michala neumi vychovat svoje dite. i kdyby takhle mela vystupovat podle scenare prostreno, tak porad ma moznost rict ne.
omezena, nemyslici a sislajici existence
![]()
me kdyby tahle selka, ktera nema pro svoje decko ani postylku a poradne zazemi rekla, ze neumim vychovat svoje dite, tak bych preskocila ten stul a vyholila ji i druhou pulku hlavy ![]()
@madeto píše:čuměla jak bejk
Obě to se chovaly jak trubky, ale ta Věra rozhodně předčila úplně všechny
A nejvíc mě baví, jak sama ve vaření předvedla prd a na ostatní neustálé připomínky, jak jsou bez fantazie apod. ![]()
@mrs.gendy tohle jak prohlásila byl fakt hnus, at byla ta Míša jakákoliv, tak tohle byla hnusná rána pod pás ![]()
@blegmola píše: čuměla jak bejk
úplně ty krávy uhranula, co? No strašná baba, sebevědomí někde hoodně nad sebou, ale myslím, že je to jen póza před ostatními, vnitru bude rozlítostněná, nespokojená ženská ![]()
@madeto hlavne ze se sama styka s bejvalejma kriminalnikama a fetkama…takovy lidi tituluje sefama a na normalni lidi flusne ![]()
clovek by si mel vazne hlidat soukromi
na internetu se da najit vazne vsechno
@ivik21 píše: úplně ty krávy uhranula, co? No strašná baba, sebevědomí někde hoodně nad sebou, ale myslím, že je to jen póza před ostatními, vnitru bude rozlítostněná, nespokojená ženskáúplně mě uhranula
Ale v tom případě to není natočeno před rokem, když se malá narodila v srpnu 2013, jak tu někdo psal.
Na těch fotkách z 2012 vypadá hezky, tak proč taková hnusná změna? ![]()
@ivik21 v té době asi o sebe víc dbala, pak klofla chlapa a už asi neměla motivaci ![]()
@mrs.gendy píše:
@madeto hlavne ze se sama styka s bejvalejma kriminalnikama a fetkama…takovy lidi tituluje sefama a na normalni lidi flusneclovek by si mel vazne hlidat soukromi
na internetu se da najit vazne vsechno
S jakýma kriminálníkama a fetkama? ![]()
Tak kdo to teda vyhrál? A bylo i vyříkávání? Dneska jsem nestihla. ![]()
@ivik21 píše:
Ale v tom případě to není natočeno před rokem, když se malá narodila v srpnu 2013, jak tu někdo psal.
Na těch fotkách z 2012 vypadá hezky, tak proč taková hnusná změna?
Protoze urcite kalí jako dve kravy a proto ta jeji mala nema ani normalni postylku! ![]()
@MambaJ píše:
Tak kdo to teda vyhrál? A bylo i vyříkávání? Dneska jsem nestihla.
ta černovlasá sympatická s hezkým bytečkem
Vyřikávaly, ale nifmof, Věra byla sprostá a Míša se zhroutila, páč jí Věra řekla, že s takovým iq nemůže vychovávát dítě a pak bylo Míše líto, že oklamala Dášu, ale že je to hra a je jí to moc líto ![]()