Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me ukrutne irituje, jak vsechno dela PRIMO NA TEJ LINCE!!! Nema prkynko nebo co? FUJ. ![]()
Hlavne ze veruska mela hlavni jidlo uplne stejne, jako jeji chlap prvne
…co je tezkeho pochopit na tom, ze je nechtela pozvat do azylaku. ta vera je fakt jantar a at si najede na dil prostreno, kde vari ten jeji a v jakym byte zacinala ona
![]()
jestli to ztuhne, tak si poridim druhe dite
cernej humor
Příspěvek upraven 24.04.14 v 19:16
Tak předkvapení se nekonalo, nic jiného jsem ani nečekala, ale zase na druhou stranu se mi líbilo jak usadila tu Věru, za to má plusové body ![]()
Já nevím proč, ale dnešní hostitelka mi strašně připomíná jednu zdejší mlaďoučkou uživatelku
.A dala bych ruku do ohně, že je tu registrovaná. Ale za boha si nevzpomenu, jakej je její nick.Ale ta její zkosená ofina nejde zapomenout
Míša se mi líbila, byla svá a že dělala zavářku, no a co… Věra je zakomplexovaná a jiná nebude, ta starší blonďatá Paní, je moc fajn a ta černovlasá, je taky falešná. Výhru, by si zasloužila dnešní hostitelka a to z důvodů, nejen že peníze potřebuje, ale na svůj věk to dala celkem dobře. Ostatní, co se týče jejich věku a zkušeností, žádná sláva. ![]()
@MambaJ jako co dala dobře? Dyt to bylo tragicky? Caprese s drcenou bazalkou zality rostlinnym olejem? Maso korenila ani nevedela cim, brambory mela studeny mastny, polivku hroznou, dyt ani tu zeleninu nenakrajela paneboze,, hodila to tam pripraveny z pytliku, obrala maso, to je jediny co udelala.
A ten dezert by zvladlo kazdy maly dite. Jezkovy voci, dyt si nevzala ani prkynko. ![]()