Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@madeto píše:
jsi nějak mimo, co jako dokázala krom toho, že se nechá zbouchnout ještě na škole
Asi tak nějak, je jednoduchá a ještě naschvál dává málo bodů, vyřadila bych jí ze soutěže ![]()
@ivik21 píše: Šílená suverénka se hned 2× rozbrečí před začátkem vaření? To mi silně připomněla toho pána, co se furt omlouval, asi tak 3týdny zpět…Z jejího chování mi bylo zle, furt zdůrazňovala kamarády, co už byli v Prostřeno, jako by byli nějací VIP
Jj, máš pravdu ten cikán taky furt brečel
Nevařila špatně, na těch 7 bodů to bylo, ale na konci ty komentáře
![]()
@jdukolem píše:
pokud chci vyhrát tak musím udělat maximum - podat výkon a ne že nedám jiným body naschvál je to prostě nefér a nedělá se to..tyhle typy bych vyloučila..
Přesně tak a ještě mít štěstí na normální soutěžící, co se neofrnují, když je to něco jiného než guláš nebo svíčková ![]()
@MambaJ píše:
Ta „blondýna“, nezastávám se jí, jen se jí snažím pochopit, je mladá, naivní, myslí to dobře a chce peníze, protože je potřebuje, ze všech nejvíc.
Ale tohle je soutěž o vaření a né charita
Za to my nemůžeme, že se nechala někde zbouchnout a chlap se vypařil ![]()
@CokeLady píše:
Na druhou stranu mi nepřijde, že by měla bídu, vždy namalovaná jako TOKIO HOTEL, upravené vyžehlené obarvené vlasy, oblečení taky nic strašného… třeba by bez šminek a kravin nemusela bydlet v azyláku, ale to se nechci pouštět do nějaké vášnivé debaty. Ona je fakt mladá, nedodělala učňák, nic neumí, nic nemá, nic nedokázala, asi ani s podporou rodiny počítat nemůže, takže nebýt azyláku, byla by na ulici. Takhle má s bydlením minimální výdaje, na rodičáku bude dřepět 4 roky, kupovat si řasenky a do soutěže o hostitelství a vaření půjde svou nekalou taktikou obehrát 50 tisíc a ani to se jí nepovede. Tyhlety „tichá voda břehy mele“ nanynky fakt nemusím. A omlouvat její taktiku tím, že je na tom finančně špatně? Tohle není charita, kde se hodnotí jaký kdo má osud a kam to v životě dotáhl, tady se hodnotí jak je kdo příjemný ke svým hostům, umí je pohostit a podat jim kvalitní jídlo.
Napsala jsi to dobře, souhlasím ![]()
@CokeLady píše:
Nejférovější by bylo, kdyby se nejnižší hodnocení nepočítalo, přispělo by to ke zkvalitnění bodování a zamezilo osobním antipatiím, které se na hodnocení odrážejí.
To by šlo nebo pak ten odborník přes gastronomii ![]()
Jéééééééééééééé..Není první, ani poslední. Vy určitě také, nemáte svatozář. ![]()
@MambaJ píše:
Jéééééééééééééé..Není první, ani poslední. Vy určitě také, nemáte svatozář.
no to jistě nemám, ale nenacpu se do pořadu na který evidentně nemám, kdyby u toho bodování aspoň použila tu věc co má na krku
,nejdřív prohlásí, že to jídlo bylo lepší než předešlý večer a pak dá o bod mín
,když chce taktizovat, tak at u toho nejdřív přemýšlí, pokud je toho teda schopná ![]()
@madeto jejdá, moc to prožíváš, tak se tento týden nedívej a bude klid. ![]()
@MambaJ píše:
@madeto jejdá, moc to prožíváš, tak se tento týden nedívej a bude klid.
já no to snad ty ne?,tak uznej, že tam nemá co dělat a jsem fakt zvědavá jak uvaří na to se fak těším ![]()
@CokeLady jen at tam jeste je. Furt mam pocit, ze jeste nemuze bejt hotova.
![]()
Věra už nevyhraje
Dnes uvařila paní perfektně a ty dvě lůdry zas za 3… Věra zas měla hlášku: „joo dalo se to jíst, ale mně to nechuttnalo, bylo to tuhýýý“ ![]()
Jeste ze ta vera nevyhraje. to je hrozny dilo
Jinak ta dnesni zenska varila dobre a navic je i sympaticka.