Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Že jí není blbí vycházet mezi lidi, jestli píšeš pravdu a vyhraje to, je to děsné. Ta mladá blondýnka s tou holčičkou, chápala bych že dala jen 3 body, jistě se přihlásila kvůli výhře, ale na druhou stranu, u ní bych to ještě nějak pochopila, peníze potřebuje..
Ja to vcera nestihla do konce, ale co tu tak ctu, tak to bude zase paticka… ![]()
@MambaJ píše:
@madeto chtěla bych tam vidět tebe, v jejím věku
jsi nějak mimo, co jako dokázala krom toho, že se nechá zbouchnout ještě na škole ![]()
@MambaJ a upřímně jsem zvědavá co uvaří, když ji nic nechutná a nic se ji nelíbí a to bodování mluví samo za sebe
@madeto píše:
jsi nějak mimo, co jako dokázala krom toho, že se nechá zbouchnout ještě na škole
Něco dokázala, má dítě, některá se o dítě snaží celá život a nemůžeš jej mít. ![]()
No tvl - včera mi to uniklo, ale dnes jsem už byla zvědavá, no výsledek předčil mé očekávání a i tady ty komentáře ![]()
Šílená suverénka se hned 2× rozbrečí před začátkem vaření? To mi silně připomněla toho pána, co se furt omlouval, asi tak 3týdny zpět…
Z jejího chování mi bylo zle, furt zdůrazňovala kamarády, co už byli v Prostřeno, jako by byli nějací VIP ![]()
Příspěvek upraven 22.04.14 v 19:04
@MambaJ píše:
Něco dokázala, má dítě, některá se o dítě snaží celá život a nemůžeš jej mít.
PROSIM???!!! Uf!