Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Viděla jsem jednou díl, kde paní vařila čínu. Jako přílohu podávala hranolky, protože jí to tak připadalo slavnostnější, víc než rýže
ale myslím, že ani ona nedostala 4 body ![]()
Nemáte odkazy, na nějaké zápichácké díly? ![]()
@Emisis píše:
Holky ta brýlatá paní je na ránu
Ta mě teda pořádně sejří ![]()
Čekám zítra nějakou príma tečku za tímto „super“ týdnem. Hlavně ten zítřejší chlap se celý týden tváří jako absolutní přeborník na gastronomii, všechno ví, všemu rozumí
No jsem zvědavá, co předvede…
Tak ten minule, byl jeste horsi…Tady jsou jeste slusny k sobe..jen tak tak aln jde to
Je to prostreno, tak necekejte zazraky ![]()
http://www.youtube.com/watch?… na to se mrkněte a počůráte se smíhy
…by nemela mit s kralikem problem, protoze rikala, ze drubez ji.
![]()
@veronika6913 píše:
Já jsem slyšela, že jednou někdo dostal jen celkem 4 body. Nějaká ženská..ale bohužel jsem to neviděla..to by mě vážně zajimalo jak vařila, když dostala 1bod od každého.. viděl jste to někdo?
Jo, to byla Gizela
.Doporučuju
![]()
Ty mu to zkritizujou, bydleni, ten slany strudl, kralik bude obycejny, a topinky mastne…
@Tereza1986 faakt? Tys to viděla?
jee a dá se to někde třeba stáhnout nevíš? To bych vážně cjtela7 vidět to asi muselo být něco ![]()
@veronika6913 Tojo,a ten zaver bodovani, Nejdriv mu kazde jidlo chvali a pak rekne, ze ji je blbe a byl to nehorsi vecer
.
Je pravda ze ty topinky, delal teda na velky vrstve oleje, ve by to docela skrundalo ![]()
Dnešní jídlo vypadalo celkem dobře, akorát ten úkol týdne se mi nelíbil. Ten slaný štrůdl měl dát jako předkrm, jak dezert je to divný. Ta slepice jak dala 3 body, to jsem nepochopila ![]()
@CokeLady píše:
Mně ta Pavla připadala jako „správná maminka z emimina“, nemohla jsem si pomoct. Když si uvědomím, že se tu dohaduju s nějakou takovou slepicí jednoduchou… přiznej se Pavlo pod jakým nickem jsi zde