Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31386
10.4.14 13:38
@Apaji píše:
Je to bída…co koluje po netu jako blondýna Niki (hledala u kachny prsa na zádech, vytrhla kus masa a prý jestli to snad není „srdce“. Zeleninu vzala z jednoho rohu, naběhla ke koši v prostoru na druhé straně, oškrábala a běžela k druhému rohu k hrnci…atd.).

jo, Niki byla skvělá. Tady je pro pobavení: http://www.youtube.com/watch?…

má to jen 6minut, ale sranda, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
10.4.14 13:40

@elanaa tak tahle je výborná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
10.4.14 15:13

@elanaa no z tý jsem tenkrát taky učůrávala :mrgreen: :mrgreen: hlavně tenkrát řekla že se přihlásila proto aby všichni viděli že umí vařit

jinak bodování mě dostává, už si z toho doma děláme srandu, to je vždycky bylo to výborný, zábava super skvělá atmosféra a proto dávám 4 :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
6257
10.4.14 15:22

No jsem zvedava na dnesek…a jejich bodovani, to by asi musely byt extra hody aby dali 7 bodu alespon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.4.14 15:28

Tak Prostřeno jsem měla celkem ráda, ale v poslední době mne to prostě séře. Jím téměř všechno, ale třeba smaženici z hub nebo houbovou omáčku bych neochutnala snad ani kdybych měla pojít hlady. Plus mám dost potravinových alergií. Tak jsem si říkala, že kdyby hostitel udělal něco z toho, co nepozřu nebo z toho co nemůžu, nebudu za krávu a nesnížím mu hodnocení. Co to kurňa je, nechutná mi to a to, nejím to a to, proto dávám 4 body?!? Není to náhodou jen můj problém???

A nejlepší stejně byla hláška „ta zmrzlina byla moc ledová“. To jsem se málem zadusila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
10.4.14 18:10

Niky je od nas z mesta, osobne ji neznam, ale kamaradka co ji zna, tak rikala, ze se po nataceni obarvila na hnedo a zbytecne ven nevychazela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
10.4.14 18:13

@CokeLady me taky :zed: na dělo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
10.4.14 18:16

Jsem zvedava na tu roladu. Troufam si tvrdit, ze na syrovou roladu jsem expert. :mrgreen: Davam hlavne do vrouci vody v pytliku ten syr, pak vyleju a rozvalim! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.4.14 18:18

Se ani nedivim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.4.14 18:24

Prepokladam ze myslis ten nevzhledny kousek masa :)..Mimochodem na nej jsem nejvic zvedava, zatim se tam tvari jako prebornik na vareni. Treba prekvapi vid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
10.4.14 18:48

Holky ta brýlatá paní je na ránu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
10.4.14 18:49

Zklamal me. Ne menickem, ale tim jak to menicko bylo pripraveny. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.4.14 18:57
@Emisis píše:
Holky ta brýlatá paní je na ránu :zed:

Ta teda je na ránu, škoda, že nevyšla ta lest se syrovým vajíčkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.4.14 19:01

Ta ma taky hlasky no, kdo chce tak si proste nejakou kritiku najde :pocitac: A dat 4 body je fakt malo, to bych dala, hodne velkymu zoufalci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.4.14 19:09

Já jsem slyšela, že jednou někdo dostal jen celkem 4 body. Nějaká ženská..ale bohužel jsem to neviděla..to by mě vážně zajimalo jak vařila, když dostala 1bod od každého.. viděl jste to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí