Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
27.2.14 13:56

@zizalkaaa :pankac: jj to bylo dobré. Jsme se s přítelem smáli… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
27.2.14 13:59

Neviděla jsem včerejší díl :?, jak vařila holčina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.2.14 14:03

Tak prumer, ale lip jak ta pondelni, a docela ji to chvalily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
27.2.14 14:04

@eviku-miluna vařila docela dobře. Prostě tak, jak vaří skoro každý laik… Ale furt se vychvalovala, že to je nejlepší a tak. To jim prostě musí chutnat… To bylo docela vtipné. Nevím jestli to myslela do kamery vážně nebo trochu ironicky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.2.14 14:09

@Ťuhík Taky taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
27.2.14 14:11

Když já mám pocit, že se tam každej vychvaluje, že to jeho menu je nej ;)
Zítra na ten díl mrknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
27.2.14 14:15

@eviku-miluna JJ, bylo to docela zajímavé. Ale je fak, že jsou takoví nemastní, neslaní. Jak tam kdosi říkal. Prostě odejdou tak, jak přišli v pondělí… Odvaří si a jdou dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
27.2.14 14:30

Koukala jsem, co bude v pátek vařit ta Jitka a na to, že si hraje na znalkyni, tak celkem klasika. Ale jako guláš zajíst tiramisu, tak se po… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.2.14 14:37

Serou.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
27.2.14 14:38

Kolik jim ta potvora dávala bodů, já to bodování viděla akorát včera, když vařila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
27.2.14 14:38

Ta pondělní jak patlala ty pomazánky, to bylo něco strašnýho :cert: :zed: Nacpala tam ty nejlevnější sajrajty :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
27.2.14 14:39
@Ťuhík píše:
@avm3 no mě by praštilo z takového člověka, který taktizuje, ale je to holt soutěž a jde tam víc o peníze než o kvalitu jídla… Ale zase najednu stranu aspoň, že do televize přiznala, že jde pro výhru a bude prostě taktizovat, ikdyž ji to mrzí…By mě zajímalo, jak uvaří ta v ten pátek… :)

Nejlepší by bylo, kdyby Prima ty taktiky vyřazovala ze soutěže, prostě by vyhrát ten druhý nejlepší, to by čuměli :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.2.14 14:42

No z junioru bych, do prostreno nedala. :lol: ale zas na to kolik je tak se to da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
27.2.14 14:45
@MUFICE píše:
Nejlepší by bylo, kdyby Prima ty taktiky vyřazovala ze soutěže, prostě by vyhrát ten druhý nejlepší, to by čuměli :mrgreen: :pankac:

jo, přesně, podle mě by to snad mělo být porušování pravidel, navíc když to sama přizná na kameru. Teď to blbka vyhraje jen kvůli tomu že tzv. taktizuje…podle mě je to podvádění :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
27.2.14 14:47
@Allee píše:
jo, přesně, podle mě by to snad mělo být porušování pravidel, navíc když to sama přizná na kameru. Teď to blbka vyhraje jen kvůli tomu že tzv. taktizuje…podle mě je to podvádění :cert:

Je to podvádění, chtělo by jim tam napsat, at ty lidi vyřadí. Nebo by o tom taktizérovi měli říci soupeřům a ti by mu pak dali málo bodů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí