Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak prumer, ale lip jak ta pondelni, a docela ji to chvalily
@eviku-miluna vařila docela dobře. Prostě tak, jak vaří skoro každý laik… Ale furt se vychvalovala, že to je nejlepší a tak. To jim prostě musí chutnat… To bylo docela vtipné. Nevím jestli to myslela do kamery vážně nebo trochu ironicky… ![]()
Když já mám pocit, že se tam každej vychvaluje, že to jeho menu je nej ![]()
Zítra na ten díl mrknu ![]()
@eviku-miluna JJ, bylo to docela zajímavé. Ale je fak, že jsou takoví nemastní, neslaní. Jak tam kdosi říkal. Prostě odejdou tak, jak přišli v pondělí… Odvaří si a jdou dál…
Koukala jsem, co bude v pátek vařit ta Jitka a na to, že si hraje na znalkyni, tak celkem klasika. Ale jako guláš zajíst tiramisu, tak se po… ![]()
Kolik jim ta potvora dávala bodů, já to bodování viděla akorát včera, když vařila ![]()
Ta pondělní jak patlala ty pomazánky, to bylo něco strašnýho
Nacpala tam ty nejlevnější sajrajty
![]()
@Ťuhík píše:
@avm3 no mě by praštilo z takového člověka, který taktizuje, ale je to holt soutěž a jde tam víc o peníze než o kvalitu jídla… Ale zase najednu stranu aspoň, že do televize přiznala, že jde pro výhru a bude prostě taktizovat, ikdyž ji to mrzí…By mě zajímalo, jak uvaří ta v ten pátek…
Nejlepší by bylo, kdyby Prima ty taktiky vyřazovala ze soutěže, prostě by vyhrát ten druhý nejlepší, to by čuměli
![]()
No z junioru bych, do prostreno nedala.
ale zas na to kolik je tak se to da
@MUFICE píše:
Nejlepší by bylo, kdyby Prima ty taktiky vyřazovala ze soutěže, prostě by vyhrát ten druhý nejlepší, to by čuměli![]()
jo, přesně, podle mě by to snad mělo být porušování pravidel, navíc když to sama přizná na kameru. Teď to blbka vyhraje jen kvůli tomu že tzv. taktizuje…podle mě je to podvádění ![]()
@Allee píše:
jo, přesně, podle mě by to snad mělo být porušování pravidel, navíc když to sama přizná na kameru. Teď to blbka vyhraje jen kvůli tomu že tzv. taktizuje…podle mě je to podvádění
Je to podvádění, chtělo by jim tam napsat, at ty lidi vyřadí. Nebo by o tom taktizérovi měli říci soupeřům a ti by mu pak dali málo bodů ![]()