Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE závist tu byla vždycky, ale je fakt, že to komančské smýšlení tomu moc nepomohlo
vem si i v té americe mají chudinsé čtvrti a milionářské čtvrti, komunismus tam neměli a ty lidi si závidí stejně jako u nás nebo kdekoliv jinde na světě
@dani24687 píše:
ale teda krásný býváníčko
Bohužel jsem včera neviděla jsem začátek, tak se na to pořádně mrknu na netu.
@suricata píše:
@MUFICE závist tu byla vždycky, ale je fakt, že to komančské smýšlení tomu moc nepomohlo
vem si i v té americe mají chudinsé čtvrti a milionářské čtvrti, komunismus tam neměli a ty lidi si závidí stejně jako u nás nebo kdekoliv jinde na světě
Netuším jak to chodí v USA, ale o našem národu se říká, že je závistiví ![]()
Ahoj holky, k te zavisti, nemyslim si, ze treba v americe je to s tou zavisti jako u nas, vemte si ten porad vitejte doma, tam kazdy pomaha a kdyz jim dum predavaji, vsichni maji radost, kolikrat sme to s muzem resili a on rika, ze ta zavist jako je tady ani z pulky neni tam, chvilku tam i pobyval.
@reninka9 píše:
Ahoj holky, k te zavisti, nemyslim si, ze treba v americe je to s tou zavisti jako u nas, vemte si ten porad vitejte doma, tam kazdy pomaha a kdyz jim dum predavaji, vsichni maji radost, kolikrat sme to s muzem resili a on rika, ze ta zavist jako je tady ani z pulky neni tam, chvilku tam i pobyval.
Taky jsem si na ten pořad vzpomněla, jak jim tam sousedi pomáhají a radují se.
@MUFICE když u nás má každý pořád pocit že by se všichni měli mít stejně, bez ohledu na to jak se o to kdo zaslouží, každá druhá socka si myslí že má právo mít byt nebo dům stejný jako ten kdo vydělává 50 tis. měsíčně. A pokud má někdo něco víc tak to určitě nemohl získat poctivě
@reninka9 píše:
protože co by tomu řekli sousedi, kdyby nešli?
Možná jsem to špatně formulovala, chci říct ano, máme chyby, ale komunismus pominul, je tu nová generace a my jako matky máme možnost vychovat hrdý národ, spokojené děti, které budou pracovité, dokáží ocenit práci druhého, proto mě vytáčí ty řeči o tom, že češi jsou závistiví a kradou, možná to tu máme o něco horší, tím, že jsme tu měli komunismus, ale ten už pominul a my máme možnost s tím něco udělat a ne jen nadávat!
@anickadomnik píše:
@MUFICE když u nás má každý pořád pocit že by se všichni měli mít stejně, bez ohledu na to jak se o to kdo zaslouží, každá druhá socka si myslí že má právo mít byt nebo dům stejný jako ten kdo vydělává 50 tis. měsíčně. A pokud má někdo něco víc tak to určitě nemohl získat poctivě
Asi jak kdo, mně je třeba naprosto fuk, jak kdo bydlí a jestli má auto za 2 mega. Mně stačí, to co mám a jsem spokojená. Stejně má většina lidí auta, baráky a byty na hypotéky a to už si ti závistivci neuvědomují. Navíc údržba nemovitostí stojí taky dost peněz ![]()
Koukáte dneska na Prostřeno? To je zase sestava, hlavně ty dvě báby, co furt kritizují, jsem zvědavá, co budou vařit ony
![]()
@MUFICE píše:
Koukáte dneska na Prostřeno? To je zase sestava, hlavně ty dvě báby, co furt kritizují, jsem zvědavá, co budou vařit ony![]()
![]()
no jsou hrozný, on se snaží a oni fakt jen kritizují, a přitom se snaží uvařit to co každej nedělá a má to hezký, tento týden bude zajímavý
![]()
Ta jedna bába prý nic neochutnala a ještě říkala, že tam má bordel
![]()
Kromě té lepenice bych si dala všechno, ten chlap vařil samé dobroty ![]()
Ježiš, ty se snad posr..i, tak málo bodů
Měli ho dát do nějaké lepší skupiny, tam by dostal aspon 8.