Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
9.11.13 11:13

@MUFICE závist tu byla vždycky, ale je fakt, že to komančské smýšlení tomu moc nepomohlo
vem si i v té americe mají chudinsé čtvrti a milionářské čtvrti, komunismus tam neměli a ty lidi si závidí stejně jako u nás nebo kdekoliv jinde na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
9.11.13 11:22
@dani24687 píše:
ale teda krásný býváníčko :pankac:

Bohužel jsem včera neviděla jsem začátek, tak se na to pořádně mrknu na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
9.11.13 11:24
@suricata píše:
@MUFICE závist tu byla vždycky, ale je fakt, že to komančské smýšlení tomu moc nepomohlo
vem si i v té americe mají chudinsé čtvrti a milionářské čtvrti, komunismus tam neměli a ty lidi si závidí stejně jako u nás nebo kdekoliv jinde na světě

Netuším jak to chodí v USA, ale o našem národu se říká, že je závistiví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.11.13 11:30

Ahoj holky, k te zavisti, nemyslim si, ze treba v americe je to s tou zavisti jako u nas, vemte si ten porad vitejte doma, tam kazdy pomaha a kdyz jim dum predavaji, vsichni maji radost, kolikrat sme to s muzem resili a on rika, ze ta zavist jako je tady ani z pulky neni tam, chvilku tam i pobyval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
9.11.13 11:39
@reninka9 píše:
Ahoj holky, k te zavisti, nemyslim si, ze treba v americe je to s tou zavisti jako u nas, vemte si ten porad vitejte doma, tam kazdy pomaha a kdyz jim dum predavaji, vsichni maji radost, kolikrat sme to s muzem resili a on rika, ze ta zavist jako je tady ani z pulky neni tam, chvilku tam i pobyval.

Taky jsem si na ten pořad vzpomněla, jak jim tam sousedi pomáhají a radují se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.11.13 12:10

@MUFICE když u nás má každý pořád pocit že by se všichni měli mít stejně, bez ohledu na to jak se o to kdo zaslouží, každá druhá socka si myslí že má právo mít byt nebo dům stejný jako ten kdo vydělává 50 tis. měsíčně. A pokud má někdo něco víc tak to určitě nemohl získat poctivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.11.13 12:12
@reninka9 píše:

protože co by tomu řekli sousedi, kdyby nešli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
9.11.13 12:27

Možná jsem to špatně formulovala, chci říct ano, máme chyby, ale komunismus pominul, je tu nová generace a my jako matky máme možnost vychovat hrdý národ, spokojené děti, které budou pracovité, dokáží ocenit práci druhého, proto mě vytáčí ty řeči o tom, že češi jsou závistiví a kradou, možná to tu máme o něco horší, tím, že jsme tu měli komunismus, ale ten už pominul a my máme možnost s tím něco udělat a ne jen nadávat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
9.11.13 13:28
@anickadomnik píše:
@MUFICE když u nás má každý pořád pocit že by se všichni měli mít stejně, bez ohledu na to jak se o to kdo zaslouží, každá druhá socka si myslí že má právo mít byt nebo dům stejný jako ten kdo vydělává 50 tis. měsíčně. A pokud má někdo něco víc tak to určitě nemohl získat poctivě

Asi jak kdo, mně je třeba naprosto fuk, jak kdo bydlí a jestli má auto za 2 mega. Mně stačí, to co mám a jsem spokojená. Stejně má většina lidí auta, baráky a byty na hypotéky a to už si ti závistivci neuvědomují. Navíc údržba nemovitostí stojí taky dost peněz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
18.11.13 18:40

Koukáte dneska na Prostřeno? To je zase sestava, hlavně ty dvě báby, co furt kritizují, jsem zvědavá, co budou vařit ony :D :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
18.11.13 18:44
@MUFICE píše:
Koukáte dneska na Prostřeno? To je zase sestava, hlavně ty dvě báby, co furt kritizují, jsem zvědavá, co budou vařit ony :D :cert: :zed:

no jsou hrozný, on se snaží a oni fakt jen kritizují, a přitom se snaží uvařit to co každej nedělá a má to hezký, tento týden bude zajímavý :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
18.11.13 18:46

Ta jedna bába prý nic neochutnala a ještě říkala, že tam má bordel :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
18.11.13 18:47

Měla by být na místě omluva :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
18.11.13 18:47

Kromě té lepenice bych si dala všechno, ten chlap vařil samé dobroty :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
18.11.13 18:49

Ježiš, ty se snad posr..i, tak málo bodů 8o :zed: :cert: :cert: Měli ho dát do nějaké lepší skupiny, tam by dostal aspon 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí