Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@barca.hrosik Normalne jak je prostreno na facebooku, tak tam.
Sledujete někdo? To je mazec. Docela by mě zajímalo, jestli bych bujon v polívce poznala, když ho nejsem zvyklá používat???
@avm3 píše:
Sledujete někdo? To je mazec. Docela by mě zajímalo, jestli bych bujon v polívce poznala, když ho nejsem zvyklá používat???
myslím, že poznala, ale nevím, taky ho nepoužívám, je to
ta blondýna je na pěst
I když teď si vzpomínám, že kamarádka dělala vývar a přidala i bujon a nepoznala jsem to a bylo to výtečné
Já nevím, jak chutná
Hlavně vždycky umírám, když si dají tu práci a vaří zeleninu/maso a pak tam stejně švihnou tu kostku. Ta je přece jen do vody, ne?
@dani24687 píše:
I když teď si vzpomínám, že kamarádka dělala vývar a přidala i bujon a nepoznala jsem to a bylo to výtečné
Zitra mu ale spadne hřebínek
bujon se dá poznat jak kdy… Jsou i kvalitní, které už nejsou cítit chemií…
@Marbella píše:
Zitra mu ale spadne hřebínekbujon se dá poznat jak kdy… Jsou i kvalitní, které už nejsou cítit chemií…
kolik dostal bodů?
díky
Mně by to bylo jedno, hlavně když chutná. Nechutné ale bylo, jak si furt projížděl ty upocené vlasy, ani jednou si tu zahňápanou ruku neumyl a pak se hrabal v jídle, mně se chtělo zvracet.
@1Luca Ja si toho taky všimla, napadlo mně, jestli si ty ruky umyl
Tak já si myslím, že se bujon v polévce poznat dá a hlavně vy, které jej vůbec nepoužíváte, byste to asi odhalily. Ono to není špatné, akorát je fakt škoda dávat ho do dobrého vývaru…
Jinak jsem si toho otírání se u dnešního soutěžícího všimla taky a jako hostitel se toho teda fakt mohl vyvarovat. Ještě se m u něj nelíbilo, že si dost vymýšlel.
Bujóny nepoužívám, moc polívkoví nejsme takže bych asi nepoznala, ale třeba tchýně používá nějaký přírodní bujón, ve kterém jsou opravdu jen sušené bylinky a sůl, žádná chemie takže myslím, že by to nikdo nepoznal ![]()