Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sibyla0 píše:
Já nevím, jak chutnáHlavně vždycky umírám, když si dají tu práci a vaří zeleninu/maso a pak tam stejně švihnou tu kostku. Ta je přece jen do vody, ne?
Taky myslím ![]()
@ikyki píše:
Nepoznala a na to vsadím krk
Taky právě myslím ![]()
Nějaký levný chemický bujon poznat jde. Ty kvalitnější bylinkové, bez glutamátů asi ne. To by musel být ten vývar asi opravdu jen z toho bujonu. Jinak u té samozvané gurmánky, blondýny, mě vůbec šokovalo, že navrhla použít bujon!
Hostitel mi byl celý týden nesympatický, ale včera jsem mu náhodou docela fandila ![]()
@Peppa Pig píše:
Nějaký levný chemický bujon poznat jde. Ty kvalitnější bylinkové, bez glutamátů asi ne. To by musel být ten vývar asi opravdu jen z toho bujonu. Jinak u té samozvané gurmánky, blondýny, mě vůbec šokovalo, že navrhla použít bujon!Hostitel mi byl celý týden nesympatický, ale včera jsem mu náhodou docela fandila
No já na jednu stranu taky… ta blondýna je fakt na ranu…
@dani24687 píše:
Dneska bude ten díl, co je v ukázkách, jak je sprostá, že?
To nevím… tak to se musím dívat ![]()
@dani24687 píše:
Dneska bude ten díl, co je v ukázkách, jak je sprostá, že?
TEď jsem si četla to shrnutí na stránkách Primy a asi to bude hoooodně zajímavé ![]()
@avm3 píše:
TEď jsem si četla to shrnutí na stránkách Primy a asi to bude hoooodně zajímavé
wauuu
@Sibyla0 píše:
Je to kráva, doufám, že se ztrapní
To ztrapní a dost ![]()
Taky jsem zvědavá, co ta baba dneska předvede, nějak nestíhala ![]()
@Peppa Pig píše:
Nějaký levný chemický bujon poznat jde. Ty kvalitnější bylinkové, bez glutamátů asi ne. To by musel být ten vývar asi opravdu jen z toho bujonu. Jinak u té samozvané gurmánky, blondýny, mě vůbec šokovalo, že navrhla použít bujon!Hostitel mi byl celý týden nesympatický, ale včera jsem mu náhodou docela fandila
Jo, většina z nich kritizovala a u toho chlapa nepoznali nic
Dobře to na ně hrál ![]()