Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tehuzu píše:
Jako že si 14 dní představovala, jak by to uvařila?![]()
asi
Hlavně tu kritiku si promýšlela ![]()
@1Luca mě bylo líto jak dali tomu co vařil včera sežrat že mít prachy je něco špatného
@1Luca jo aspoň že tak - ne já výhru přála tomu klukovi co vařil v pátek a myslím si že by mi i u něj nejvíc chutnalo.
Ta stara me dojala jak mela kec ohledne luxusniho domu toho kluka. Ta maserka - ty vole, tak upnuty tricka bych nenosila ani ted skoro 9mes.po porodu a ze bych si to asi sakra mohla dovolit.
@MarkétkaBeruška @anickadomnik to je hrozné, jak v tomhle státě všichni závidí a nezamyslí se nad tím, že pokud sami nemají, tak si za to můžou sami. Já se teda nedívala, kdo vyhrál, chtěla vědět mamina. A taky jak viděla, v čem si ten mlaďoch žije, tak už říkala, že neumí vařit a no jó, kde na to vzal a tak
. Ale to už jsem odbočila mimo ![]()
Taky bych nechala vyhrát toho kluka, co vařil včera. Oni mu zase záviděli barák, který ani nebyl jeho, ale rodičů. Ach jo, to je ta česká závist
Bylo by lepší, kdyby vařili v nějakém studiu, aby to pak neovlivňovalo hodnocení.
@MUFICE píše:
Taky bych nechala vyhrát toho kluka, co vařil včera. Oni mu zase záviděli barák, který ani nebyl jeho, ale rodičů. Ach jo, to je ta česká závist![]()
Bylo by lepší, kdyby vařili v nějakém studiu, aby to pak neovlivňovalo hodnocení.
no většina má pocit, že by se to mělo hodnotit podle zůstatku na účtu ![]()
a ta závist není česká specialita, to je všude
@suricata píše:
no většina má pocit, že by se to mělo hodnotit podle zůstatku na účtu
a ta závist není česká specialita, to je všude
Mně přijde, že je to pozůstatek komunismu, všichni měli stejně a ted se společnost dělí na chudé a bohaté.
@MUFICE píše:
Mně přijde, že je to pozůstatek komunismu, všichni měli stejně a ted se společnost dělí na chudé a bohaté.
ale teda krásný býváníčko ![]()