Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda ja na to taky koukala a muzu rict, ze mi u toho menu tekly sliny
jak to vypadalo krasne. A mela to vyhrat, ale jako ty holky byly fakt na ranu, ja se u toho tak rozcilovala ![]()
Ja tedy koukala kazdy den, lezim v tehu, takze i Prostreno je zabava
. Ale celkove tedy hnus
Ta Jana to s tema kecama o uprimnosti zavrsila
. Jako ten kluk mel taky zajimave menu, ze vyhral ok, ale ta dnesni mela byt druha. Ta Jana nemela taky spatne jidlo, ale ty zbyle dve, to mi prisel des. Ta Dominika ta chtela desne vyhrat.
@xoxy píše:
Teda ja na to taky koukala a muzu rict, ze mi u toho menu tekly slinyjak to vypadalo krasne. A mela to vyhrat, ale jako ty holky byly fakt na ranu, ja se u toho tak rozcilovala
To menu měla nejlepší a dostala fakt málo bodů
![]()
@Ali-Ali píše:
@Katka86 @carola
jaka traparna s telecim mase? nevidela jsem, jsem zvedava
Ta závistivá slípka se od začátku snažila hostitelce škodit, i to přiznala na kameru, a když se podávalo telecí maso, tak řekla, že jí to maso připadá jako hovězí, tak se jí ostatní smáli.
@Izzz píše:
@carola a ty jsi zase škodolibá…každej jsme nějakej. Navíc to zdůvodňovala přetvařováním dnešní hostitelky. Mě přijdou směšný tyhle blbý boje.
Asi si řekla, že má barák, tak ty peníze nepotřebuje.
Nejlepší hláška „XY je tu jen pro peníze“…já nevim, ale já bych tam z jinýho důvodu nelezla.
No, já škodolibá nejsem, jen mám ráda, když je někdo takhle zlej, tak se sám potrestá, tak z toho mám pak radost, protože si to zasloužila.
@xoxy píše:
Teda ja na to taky koukala a muzu rict, ze mi u toho menu tekly slinyjak to vypadalo krasne. A mela to vyhrat, ale jako ty holky byly fakt na ranu, ja se u toho tak rozcilovala
Jsem ráda, že nejsem sama. Mně se to její menu taky moc líbilo. Na tak mladou holčinu je moc šikovná.
@carola - joto jeji menu bylo super
urcite mela vyhrat ona nebo ten kluk a ona druha. Ale ne posledni ![]()
Tak to jsem byla zrovna asi čůrat, povídejte
.
Jinak - závist
- já neviděla ostatní dny, třeba jim ta Bára fakt lezla na nervy
.
@Katka86 píše:
Já viděla jen tu trapárnu s tím telecím masem, slušná hamba![]()
![]()
Já koukám jen na recepty, jak se tam hádají už ne. Holky je to nahraný, kdyby se nehádali, nezáviděli a neměli blbý hlášky nikdo na to nekouká. Je to jen další reality šou
.
@carola píše:
Já ten pořad mám docela ráda, někdy se tam sejde fajn parta, ale kolik závisti se skrývá v některých lidech, neskutečný. Ale ve finále si stejně škodí sami sobě.
Na Iře jsem si všimla těch děsně malých očí, tedy zúžených, ty linky a řasy ji podle mého jen ubližovaly.
@kačka25 píše:
Ja tedy koukala kazdy den, lezim v tehu, takze i Prostreno je zabava. Ale celkove tedy hnus
Ta Jana to s tema kecama o uprimnosti zavrsila
. Jako ten kluk mel taky zajimave menu, ze vyhral ok, ale ta dnesni mela byt druha. Ta Jana nemela taky spatne jidlo, ale ty zbyle dve, to mi prisel des. Ta Dominika ta chtela desne vyhrat.
http://www.iprima.cz/prostreno
doporučuju si přečíst diskuzi dole ![]()
I mně se moc líbilo a dávali jí podle scénáře fakt málo bodů.
@MUFICE píše:
To menu měla nejlepší a dostala fakt málo bodů![]()
![]()
Aha, mě nějak nenapadlo, že je naplavenina z Kazachstánu
. Ale ta Bára mi naivní přišla a cíťa taky, v dnešním světě člověk silný hlas a ostré lokty občas potřebuje.
@MUFICE píše:
doporučuju si přečíst diskuzi dole
Jinak - celkem trefný postřehy - tedy za mě.
@MUFICE píše:
doporučuju si přečíst diskuzi dole
Do pořadu prostřeno se hlásí buď: exibionisti, nebo ti potřebují peníze. Nechci kritizovat, jsou to jen lidé. Ale když slyším :prostřeníčko, prostřeno, tak bych vraždila. bohužel moderátory. ![]()