Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
13.10.12 12:08

Pani/slecna asi mela dost problemu sama se sebou a resila to aroganci a naprosto prisernym chovanim.
Asi se ted bude muset stydet sama za sebe kamkoli prijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
13.10.12 12:30
@muffinka89 píše:
@Zuzie Śe divim, že takovej člověk může mít dvě děti… 8o

Chudák její děti, nebo myslíte, že taková osoba může být dobrou matkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
13.10.12 12:31
@Seizdra píše:
Právě… Mně se strašně líbila kdysi ta paní, co těm „supergurmánům“ udělala guláš z konzervy a polívku z pytlíku :D To byla třída :D Ale to co předvela ta jednoduchá paní, tak to bylo fakt úletový

souhlasím, to byl supr díl :pankac: :pankac: :pankac: a jak si mlaskali :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
13.10.12 12:32

@Zuzie Já když sem jí poprve viděla tak sem si myslela, že je postižená :oops: a škoda že tam nebyl ukazaný její chlap docela by mě zajímalo jak vypadá

• Citovat
  • Upravit
247
13.10.12 12:32

Skoro se ted stydím za své jméno :( :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
13.10.12 12:33

Zajímalo by mě zd platila nějakou poktu za porušení„pravidel“ ale myslím si že ne že má prima radost protože jim udělala show a zvýšila sledovanost

• Citovat
  • Upravit
247
13.10.12 12:37

@muffinka89 taky si myslím, že nic neplatila, kolikrát se zkouším vžít do situace zúčastněných a předpokládám, že pokutu bych já určitě dostala a to i v případě, kdyby TEN NĚKDO neútočil právě na mě, mankote, ta by dostala slov!!!právě v tomto díle se zkoušeli zastávat Stefani, ale já bych ŠLA PŘES MRTVOLY potkat takovýho primitiva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
13.10.12 12:38
@muffinka89 píše:
Zajímalo by mě zd platila nějakou poktu za porušení„pravidel“ ale myslím si že ne že má prima radost protože jim udělala show a zvýšila sledovanost

asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
13.10.12 12:54
@muffinka89 píše:

Já bych ji vyhodila. Je to soutěž o vaření a měla ochutnávat a hodnotit. To, že si přinesla a jedla vlastní jídlo, tak pak hodnotila co? Paní Stefanie to klidně mohla vyhrát, takže já být ní, cítila bych se poškozená.

Ale sledovanost to zvedlo 100% - jen si kolikrát říkám, že jaké štěstí, že to tady lidi nesledují (žiju v cizině), že se mě nikdo neptá, zda opravdu jsou u nás takoví lidi - aféra s alkoholem stačila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
13.10.12 13:06
@Korrrinka píše:
A holky. Nebyla tam nejak nastrcena? Protoze tohle neni ani mozy..Nejvic me zabila, jak vyndala ten rizek :-P

Copak řízek? Ale prohlásit, že má studený noky a že si dá svůj řízek a ten si studenej dala, to jí nevadilo, no, nevím, já bych se teda - být těma ostatníma - a hlavně tou Stefi - neudržela, vytáhla jí někam mimo kameru a vysvětlila jí to asi jinak! Jsem těhu, zatím jsem úplně v pohodě, ale z týhle Aleny mi bylo
fakt na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
13.10.12 13:07

@Alenka21 Já se divila, že jí nevyhodila-udělat tohle mě tak už jí za dveřma :oops:

• Citovat
  • Upravit
4336
13.10.12 13:09
@Alenka21 píše:
Skoro se ted stydím za své jméno :( :P :P

Alí, to není ve jménu, je to charakter - teda v případě týhle spíš necharakter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
13.10.12 13:12
@pampalin píše:
Alí, to není ve jménu, je to charakter - teda v případě týhle spíš necharakter.
:pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Danca27....
13.10.12 18:16

Ty jo holky, tak teď jsem to dokoukala a jen žasnu. Hostitelka to zvládla skvěle, já bych se neudržela… Alespoň, že v tom posledním díle to Aleně dali sežrat všichni a zastali se hostitelky. Ještě teď jsem z toho rozhozená, jsem se na to neměla dívat - jsem těhule a mimču to určitě moc dobře neudělalo. Z Aleny je mi :poblion: Zasloužila by pár facek a nakopat do pr…e

• Citovat
  • Upravit
Danca27....
13.10.12 18:20

Teď jsem si chtěla přečíst diskuzi přímo na stránkách k pořadu a mám smůlu - místo komentářů tam je toto sdělení: Vážení diváci, z důvodu urážlivých příspěvků jsme vypnuli diskusi pod tímto článkem. Děkujeme za pochopení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!