Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pani/slecna asi mela dost problemu sama se sebou a resila to aroganci a naprosto prisernym chovanim.
Asi se ted bude muset stydet sama za sebe kamkoli prijde ![]()
@muffinka89 píše:
@Zuzie Śe divim, že takovej člověk může mít dvě děti…
Chudák její děti, nebo myslíte, že taková osoba může být dobrou matkou?
@Seizdra píše:
Právě… Mně se strašně líbila kdysi ta paní, co těm „supergurmánům“ udělala guláš z konzervy a polívku z pytlíkuTo byla třída
Ale to co předvela ta jednoduchá paní, tak to bylo fakt úletový
souhlasím, to byl supr díl
a jak si mlaskali
![]()
@Zuzie Já když sem jí poprve viděla tak sem si myslela, že je postižená
a škoda že tam nebyl ukazaný její chlap docela by mě zajímalo jak vypadá
Zajímalo by mě zd platila nějakou poktu za porušení„pravidel“ ale myslím si že ne že má prima radost protože jim udělala show a zvýšila sledovanost
@muffinka89 taky si myslím, že nic neplatila, kolikrát se zkouším vžít do situace zúčastněných a předpokládám, že pokutu bych já určitě dostala a to i v případě, kdyby TEN NĚKDO neútočil právě na mě, mankote, ta by dostala slov!!!právě v tomto díle se zkoušeli zastávat Stefani, ale já bych ŠLA PŘES MRTVOLY potkat takovýho primitiva ![]()
@muffinka89 píše:
Zajímalo by mě zd platila nějakou poktu za porušení„pravidel“ ale myslím si že ne že má prima radost protože jim udělala show a zvýšila sledovanost
asi tak
@muffinka89 píše:
Já bych ji vyhodila. Je to soutěž o vaření a měla ochutnávat a hodnotit. To, že si přinesla a jedla vlastní jídlo, tak pak hodnotila co? Paní Stefanie to klidně mohla vyhrát, takže já být ní, cítila bych se poškozená.
Ale sledovanost to zvedlo 100% - jen si kolikrát říkám, že jaké štěstí, že to tady lidi nesledují (žiju v cizině), že se mě nikdo neptá, zda opravdu jsou u nás takoví lidi - aféra s alkoholem stačila ![]()
@Korrrinka píše:
A holky. Nebyla tam nejak nastrcena? Protoze tohle neni ani mozy..Nejvic me zabila, jak vyndala ten rizek
Copak řízek? Ale prohlásit, že má studený noky a že si dá svůj řízek a ten si studenej dala, to jí nevadilo, no, nevím, já bych se teda - být těma ostatníma - a hlavně tou Stefi - neudržela, vytáhla jí někam mimo kameru a vysvětlila jí to asi jinak! Jsem těhu, zatím jsem úplně v pohodě, ale z týhle Aleny mi bylo
fakt na ![]()
@Alenka21 Já se divila, že jí nevyhodila-udělat tohle mě tak už jí za dveřma ![]()
@Alenka21 píše:
Skoro se ted stydím za své jméno![]()
![]()
Alí, to není ve jménu, je to charakter - teda v případě týhle spíš necharakter.
Ty jo holky, tak teď jsem to dokoukala a jen žasnu. Hostitelka to zvládla skvěle, já bych se neudržela… Alespoň, že v tom posledním díle to Aleně dali sežrat všichni a zastali se hostitelky. Ještě teď jsem z toho rozhozená, jsem se na to neměla dívat - jsem těhule a mimču to určitě moc dobře neudělalo. Z Aleny je mi
Zasloužila by pár facek a nakopat do pr…e
Teď jsem si chtěla přečíst diskuzi přímo na stránkách k pořadu a mám smůlu - místo komentářů tam je toto sdělení: Vážení diváci, z důvodu urážlivých příspěvků jsme vypnuli diskusi pod tímto článkem. Děkujeme za pochopení.