Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem byla ráda za toho kluka. Jídlo měl nejlepší a i mi přišel jako sympaťák ![]()
@Andy27 píše:
Zacal novy hit. Hodnoti se jidlo a jeste to ani neochutnali
Přesně tak a navíc stylem : „Já bych to udělala takhle…“ ![]()
Líbí se mi tam hláška nad zlato: Ten dezert byl na mě moc sladký… ![]()
Me se libi veta…No to nebude dobry..
Ani to neochutna, jen to rejpe..A hlavne kokik mame kucharskych expertu
..Nevim bud tam chodej jen prudici ale driv to az takhle nebylo ![]()
@Andy27 píše:
Me se libi veta…No to nebude dobry..Ani to neochutna, jen to rejpe..A hlavne kokik mame kucharskych expertu
..Nevim bud tam chodej jen prudici ale driv to az takhle nebylo
jj chodí tam teď samí Pohlreichové či rozežranci ![]()
Nejlepsi je hodnoceni podle toho jak je to jidlo tezky na pripravu… A ja blbec vzdycky myslela, ze zalezi na chuti ![]()
Chapejte, že je to naschvál. Štáb je nutí do toho, aby takhle prudili. Produkce si, kdoví proč, myslí, že to tak lidi chtej, že je to baví
znamej tam byl loni.. Děs bes.
kdo na to má čumět kurde..
už tam dlouho nebyl někdo alergickej na vše včetně vody..to je taky hrozně zajímavý ![]()
No je to hnus jak se ty lidi chovaj. Minule ta baba jak lezla po nabytku aby tam nasla prach
..Jinak naopak, me se taky vic libi kdyz je tam dobra parta, a chovaj se jako lidi..
@Andy27
jsem naivka ![]()
Taky mi prijde zabavnejsi kdyz je parta, ktera si sedne a vecne nekdo nekafra.
Je strasny co dokaze zavist. Kdyz nekdo nebydli moderne, tak ho pomluvi, kdyz ma nekdo krasnej byt nebo nedej boze barak, tak skripou zubama…
@Andy27 píše:
No je to hnus jak se ty lidi chovaj. Minule ta baba jak lezla po nabytku aby tam nasla prach..Jinak naopak, me se taky vic libi kdyz je tam dobra parta, a chovaj se jako lidi..
Souhlasím
Už jsem to 14 dní neviděla, ti lidi mě štvou
![]()
Tento tyden se zase sesel vykvet… Jidlo odsoudi uz podle menu, protoze je jednoduche a kureci maso uz jen ze zasady musi byt vysusene… No potes koste co bude dal…