Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tereza1986 joo gizelu si pamatuju… jak měla všude pavučiny a připálila to zelí ![]()
@Andy27 to jo no jsme tady s přítelem nadávali
teda spíš on nadával:-D ne, jako to Pavly hodnocení vážně nepochopim..
Gizela taky toho moc nejedla, co? A dělala peklo, páč u ní viděli doslova „brajgl“, což ona nechápala kde ![]()
@Lumat píše:
@Tereza1986 joo gizelu si pamatuju… jak měla všude pavučiny a připálila to zelí
@veronika6913 píše:
@Tereza1986 faakt? Tys to viděla?jee a dá se to někde třeba stáhnout nevíš? To bych vážně cjtela7 vidět to asi muselo být něco
Snad tady, to se pobavíš
http://www.porad-prostreno.cz/…/2012-04-17/
@Pincenza píše:
HOSTITELKA JE JAK Z HORORU!!!
Tý jo, vy jste zlé. Říkali, že tam má čisto, každý holt nemá peníze ani vkus na luxusní bydlení a taky každý nevypadá jako modelka z časopisu a přesto to může být dobrý člověk.
@Pincenza píše:
@carola ty jsi z ni nemela strach?![]()
![]()
Ty jsi číslo
. Já to od začátku neviděla, ale ti ostatní na ní nereagovali špatně, i jak jí přáli tu výhru, bylo to moc hezký, těžko říct, ale snažím se lidi nesoudit podle vzhledu, kdyby tam měla bordel a byla nějaká vychlastaná, ale nepůsobila tak na mě, spíš jako taková obyčejná ženská z vesnice, ale já viděla fakt jen kousíček, ani nevím, odkud byla.
@carola jako urcite zla nebude, ale pani byla jednodussi a ja proste todle nechapu, jak muze nekdo takle zit no.
V dnesni dobe ty jo.
Za skoro žádný výkon, dostala poměrně hodně bodů, ti Pražáci z minulého týdne, by jí dali, asi po dvojce..
![]()