Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
25.4.14 12:18

@CokeLady Mě se taky libí, je to citlivá maminka, která miluje své dítě. I když, to nevyhraje, přeju jí do života vše nej, nejlepší. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.4.14 12:21

Hoďte sem prosím ten díl, kde vařil ten Věřin přítel, na Prostřeno jsem se začala dívat teprve nedávno..
Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
25.4.14 12:35

@MambaJ http://play. iprima. cz/prostreno/prostreno-vii-102

• Citovat
  • Upravit
1826
25.4.14 12:50

@mrs.gendy Děkuji moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.14 12:55

Včerejší vaření katastrofa. Podle mě ta holka vůbec neumí vařit. Sestra jí sestavila menu, pak to spolu holky jednou zkusily uklohnit a to bylo vše. Nudle nedělala domácí ani náhodou - to jí nevěřím, protože nudlové těsto je vcelku piplačka, že taková nezkušená holka by to prostě neudělala. Na jednu stranu je mi jí líto -je ve špatné finanční situaci a peníze potřebuje, ale zvolit kvůli případné výhře taktiku „Budu dávat dvojky a třeba vyhraju“ je podle mě zákeřné. Ale má u mě kladné body za to, jak oponovala Věře :- )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.4.14 13:07
@macina25 píše:
To bych neřekla, nemyslím si, že tam může jen mistr ve vaření, proč bych tam nešla ikdyž třeba umím báječně pár jídel, které mě chválí ostatní. A k těm bramborám…já se nedivím já bych je osobně taky vařila, protože ono každý domácí knedlu neumí a tětoviny?? hned budou otázky jestli jsou domácí! A sorry, ale kolik lidí si je doma dělá sám(myslím, že jen hrstka)hrozně se řeší co je a není domácí. Viz..tento týden-dělala paní skládaný salát a ta Věra hnedka, že to není umění otevřít kupované plechovky a nakrájet zeleninu a zamíchat to. Dělá si ze mě prdel?? Ono většinou suroviny koupíme, nakrájíme, smícháme, okořeníme a je to, nebo ona si snad to prase vychovala, že má takové kecy-taky koupila maso, nakořenila a dala péct. Nebo ona si máslo sama utloukla po tom co podojila krávu??Moc se to hrotí.

A taky mě vždycky pobaví pojem „domácí šlehačka“. :P To jsem mrtvá smíchy. Když je domácí šlehačka, je všechno v pořádku. Ale že je koupená a jen ušlehaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
25.4.14 14:47

@marcela74 přesně! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.4.14 15:32

Holky, já nevím, podle mě je ten pořad o vaření a ano určitě i trochu o taktice, ale… ta Míša, co vařila včera je podle mě hloupá, nemastná neslaná holka, která nic nepředvedla a ostatní hodnotí nesmyslně nízko, potom jak boduje, jsem tedy čekala, že jim to v tom vaření nandá…Koukám se na „Prostřeno“ denně(mám to relax po návratu z práce:-)), to že se tam taktizuje je normální, ale přijde mi, že běžně strhávají body s nějakým argumentem, ať už subjektivním(česnek nejím),ale argumentem a i tak se boduje výš, než tenhle týden. Jsem ráda, že tahle holčina ani ta druhá potvora s tím podstřeleným bodováním nevyhrajou, nebylo by to fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
25.4.14 15:37

Ano taktika je jedna věc a prvoplánová výhra druhá. taky jsem se zaradovala, že ani jedna znich nevyhraje a dnes je mě jedno jestli to bude ta paní ze středy, nebo ta dnes, ale já vám říkám, že ty dvě čůzy dají pro jistotu po jedničkách aby si svoje případné výtězství pojistili…ha ha, ale neví…že si tam udělali jedině tak ostudu a dobře jim tak. To já bych byla parádní strávník…sním všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.4.14 15:52

Macina25: JJ dobře jim tak, včera jsem se bála, aby jí ze soucitu nedaly ty normální ženský slušný body a ona pak nevyhrála:-), naštěstí to byla slabota, ty dobroty co navařila:-) korunoval to tedy zakysánek a točení se na hlavě za zvuku telefonu :potlesk: :mrgreen:.Jinak bych taky snědla a pochválila většinu toho, co tam vařej, ale občas, když vařej ve špíně, nebo v tom hrabou rukama… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.4.14 16:28

Celkově je tento týden velice zvláštní. Věra, Míša - no comment, ale i ta dnešní paní/slečna mi přijde nemastná, neslaná. Atmosféra celého týdne je divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.14 17:17

@macina25

no já jsem se včera doslova modlila, aby ta mladá mrška nedostala dost bodů a nevyhrála, protože to její bodování a argumenty, že na chleba jí nikdo nedá a tak chce výhru pro sebe, mě dorazily, protože je to nefér a nechutný. Takové typy se v pořadu občas objevují a je smutný, že tito lidé to narovinu řeknou celýmu národu, že jsou vlastně svině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.4.14 18:19
@bušterka píše:
Já nevím proč, ale dnešní hostitelka mi strašně připomíná jednu zdejší mlaďoučkou uživatelku :think:.A dala bych ruku do ohně, že je tu registrovaná. Ale za boha si nevzpomenu, jakej je její nick.Ale ta její zkosená ofina nejde zapomenout

Mišáček? Na profilovce s dítětem? Že by jí ten její už obral opravdu o vše? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
25.4.14 18:32

Nemůžu si pomoct..ta tlustá s vidlema, to je megera :x :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
25.4.14 18:33

To je dílo zasejc… pomazánka je špatně - jen se to zamíchá… :mrgreen: