Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady Moc tomu nevěřím, že je zdravotní sestra. Třeba dělala někde dobrovolnou pečovatelku, kde byl zapotřebí kurz. Myslím, že taková osoba by zdravotní školu nezvládla. ![]()
@myšák1187 píše:
![]()
![]()
namazaný knedlík hořčicí, naládovaný šunkou a sýrem a k tomu obalený v trojobalu
![]()
![]()
![]()
no to je teda humus
Jo, to asi sebrala na Mimibazaru
![]()
@Maculinka v profilu Prostřena má napsáno zdravotnice… ale hned za tím má napsáno, že nevydařené operaci je v důchodu. Takže vlastně nedělá nic.
@Maculinka píše:
@CokeLady Moc tomu nevěřím, že je zdravotní sestra. Třeba dělala někde dobrovolnou pečovatelku, kde byl zapotřebí kurz. Myslím, že taková osoba by zdravotní školu nezvládla.
Možná byla ošetřovatelkou v domově důchodců nebo tak něco ![]()
@MUFICE píše:
Jo, to asi sebrala na Mimibazaru![]()
hele to mě taky napadlo… protože zrovna tenhle recept jsem tam zahlídla. Počkáme si, kdy se s tím vytasí Hrůša. ![]()
@MUFICE píše:
Možná byla ošetřovatelkou v domově důchodců nebo tak něco
jo to by tak odpovídalo, nebo kdoví jestli jen v nemocnici neuklízí, silně mi to ty nemocniční ulkizečky připomínalo, já když ležela v porodnici před porodem, tak sem se celkem bavila jak jedním hadrem ošudlali celej pokoj ![]()
@mejdylko píše:
hele to mě taky napadlo… protože zrovna tenhle recept jsem tam zahlídla. Počkáme si, kdy se s tím vytasí Hrůša.
No, já to viděla někde na netu, kde si dělali srandu z MMB ![]()
@CokeLady píše:
Taky vám bylo tak divné, že Ála na to že tu bydlí 40 let, že má furt zřetelnej přízvuk a někdy jí nejde slovosled přes pusu? A ta poslední páteční hostitela tedy na svých 52 moc nevypadala, byla pěkně sešlá, evokuje mi (bývalou) alkoholičku.
Jo, ta páteční vypadala spíš na 60, spíš bych řekla, že kouří, to ničí pleť ![]()
Ta Ruska byla divná, furt dělala chytrou a nakonec měla s jídlem děsné prodlevy
No, ten přízvuk by už fakt mít neměla, když tu žije 2× déle, než žila v SSSR
![]()
@CokeLady
Já se na to dívám ráda, kolikrát je to lepší jak výměna manželek
. A zdálo se mi to, nebo ten chlap řekl zapečený sýr na rukolovém SALÁMKU???
@Terdul
A ta speciální přísada - chleba
. Nevím tedy jak to chutnalo, ale vypadalo to jako kdyby to již jednou prošlo trávícím traktem
. Účes hostitelky ala právě jsem vstala ani jsem se nečesala se snad v hodnocení neprojeví
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
@januschka
A tomu chlapovi jo? Já mu odezírám ze rtů.
Jemu kupodivu jo…
@Terdul
A jak jinak, snad si nemyslíš, že koupila každému spešl sadu
.