Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ginuš jj mohla udělat klasickou sejrovku nebo něco… ale podle mě by jí to zkritizovali i tak. Mě se menu líbilo náhodou. ![]()
@mejdylko tak mě jinak taky, myslím si, že to i bylo dobré, jen prostě ten hlavní chod a rejpali do všeho, hold taktizují
… Já bych snědla všechno ![]()
@Terdul já taky a kdyby mi chyběla omáčka, řekla bych si o kečup
hlavně teda polívka, mňam.
Ten včerejší hostitel byl dnes na pěst!! toho mít doma, tak bych ho asi praštila válečkem! Veronika se snažila a myslím, že to tak špatné nebylo..
@lucypaja píše:
Ten včerejší hostitel byl dnes na pěst!! toho mít doma, tak bych ho asi praštila válečkem! Veronika se snažila a myslím, že to tak špatné nebylo..
jj, nebylo to špatné ale zklamal mě ten hlavní chod. Přišel mi takový nedodělaný, já bych k tomu dala nějaký dip + kopeček zeleniny nebo tak
@Terdul Chytrej je, ale alespoň je upřímnej hned, a ne, když už jede v autě a je to mimo doslech onoho kuchaře, to je podle mě lepší. Stejně bych snědla vždycky všechno ![]()
Menu měla sestavený dobře, ale jídlo nevypadlo moc chutně
Salát se mi nelíbil na pohled vůbec, maso bych do něj taky dala čerstvě opečené..Hlavní jídlo bez omáčky je průšvih, muselo to být suchý
Jedině dezert se jí povedl. Závaba obyč…A navíc na mě působí, že bude nejvíc dávat rány pod pás, včera říkala, že se přihlásila hlavně kvůli penězům a jídlo podle mě nespravedlivě kritizovala na kameru a dneska se hned urazila, že jí vytkli chyby, které jsem tam viděla taky
Podle mě je neobjektivní.
Včera jídlo vypadalo líp.
@Terdul píše:
@Suesie To mas pravdu, hned vse narovinu. Ale vadi mi ta jeho prehnana suverenost. @ulice Tak vcerejsi jidlo se mi libilo dost. Ale celkove mi pripada, te si vsichni hrajou na desny odborniky na jidlo a pak tvrdej, ze znaji RICOLU (coz asi mela bejt rucola), ze do cesar salatu patrej rajcata, ze testoviny carbonara mely bejt se smetanou,…
@ulice Alespoň to zabaví diváky…a o to právě jde:) Taky mě dostává ta, jak nejí ryby…a stejně to vždycky jakžtakž sní ![]()
@Terdul píše:
@Suesie To mas pravdu, hned vse narovinu. Ale vadi mi ta jeho prehnana suverenost. @ulice Tak vcerejsi jidlo se mi libilo dost. Ale celkove mi pripada, te si vsichni hrajou na desny odborniky na jidlo a pak tvrdej, ze znaji RICOLU (coz asi mela bejt rucola), ze do cesar salatu patrej rajcata, ze testoviny carbonara mely bejt se smetanou,…
No, to je taky dobrý rucola…ona to totiž byla RICOTTA - italský sýr
.
Příspěvek upraven 22.07.14 v 20:45
@ulice píše:to jo..nebo mě dostalo, že nikdo neznal včerejší předkrm telecí s tunákovou omáčkou. Není to běžný jídlo, ale když si hrajou na odborníky a pak neví ani co je to focaccia
A ta smetana mě taky zarazila. Vím, že se to často v ČR dělá se smetanou, i já jí tam někdy dám, ale správně tam být nemá…No oni prostě vůbec nevěděli o co jde
Ovšem splést si tuňáka s rajčaty /tonnato a tomato/ to byl vrchol pondělního večera! ![]()
Ten Jan je na přesdržku! Už včera jak sežral vše až se mu dělaly boule za ušima, chválil jak byl věčer perfektní a dal 6 bodů!! Protože si chce nechat rezervu..proč teda nedal alespoň 8?? Dns to stejné, rýpal do všeho, ale talíře měl prázdné! A na 4 body to teda nebylo…doufám že nevyhraje..je to mamlas!
@megan28 to je to, jeden dává málo bodů a ostatní dávají normálně a ve finále má šanci vyhrát ten, který celou dobu taktizoval ![]()
@megan28 To jo, s tím mě teda pěkně překvapil…ostatní to kritizovali víc a dali snad i víc bodů, ten je pěkně podlej, blbeček ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
No, to je taky dobrý rucola…ona to totiž byla RICOTTA - italský sýr.
To jsem si taky říkala, sakra co za salát je ta ricola? ![]()
a ta blondýna byla taky dnes důležitá, jak při závěrečným hodnocení dezertu důležitě říkala, jak si představovala smetanový dezert s karamelem nahoře, ale on to byl ovocný přeliv, no ale to si plete pana cotu s creme brulee, ten je s tím karamelem..bože když chce rýpat, at si nejdřív zjistí co je panna cota.