Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terdul píše:
@ulice Ty vyhroceny situace taky nemusim, ale jako vesteni-na vyhru by stacilo 33, ale bude to 28 bodu, to je fakt sila.
to byla perla
![]()
@Terdul jsem čekala, že bude vařit něco extra, když se nad vším ohrnovala. Ale hláška s body nemá chybu
Dnes jsem to kvůli koupališti propásla, ale hned na to mrknu
.
Ta babka mě dostává… není jí rozumět ani slovo, mlaská a pořád si musí vracet do pusy protézu. Někdy je mi až na
když jí vidím. A ani nevim co řikala, protože jsem jí skoro nerozuměla. Potřebuju nějakýho tlumočníka ![]()
Holky já nevím, ať je Marta či jak se jmenuje jakákoliv, (nikdy nevíme jaké budem ve stáří my) ale ta obtloustlá 23 letá Andrea se jí posmívala což bylo dost neslušené a trapné. Ona jednou taky bude stará. To nebylo hezké a doufám, že si všichni lidi o té důležité matroně udělají obrázek.
A ta co to schválně kazila je padlá na hlavu, já být tím chlapem tak ji opustím hned po shlédnutí pořadu…musí být totální blázen, když tohle na kameru říká, že potkala někoho a chce kvůli tomu nevyhrát, to mi přijde jak totální posedlost tím chlapem. Nevím, dnešní mladí lidi (a to jsem mladá je mi 28) mi připadnou jakoby sežrali veškerou moudrost světa a nemají žádnou úctu ke starším, mají sebevědomí až na půdu, no hrůza.
@megan28 píše:
Holky já nevím, ať je Marta či jak se jmenuje jakákoliv, (nikdy nevíme jaké budem ve stáří my) ale ta obtloustlá 23 letá Andrea se jí posmívala což bylo dost neslušené a trapné. Ona jednou taky bude stará. To nebylo hezké a doufám, že si všichni lidi o té důležité matroně udělají obrázek.
A ta co to schválně kazila je padlá na hlavu, já být tím chlapem tak ji opustím hned po shlédnutí pořadu…musí být totální blázen, když tohle na kameru říká, že potkala někoho a chce kvůli tomu nevyhrát, to mi přijde jak totální posedlost tím chlapem.
souhlas
@mejdylko píše:
Ta babka mě dostává… není jí rozumět ani slovo, mlaská a pořád si musí vracet do pusy protézu. Někdy je mi až nakdyž jí vidím. A ani nevim co řikala, protože jsem jí skoro nerozuměla. Potřebuju nějakýho tlumočníka
Souhlas je otřesná a primitivní ![]()
Každý bude jednou starý, zrovna jako Marta…jestli se teda stáří dožije
.
Františkovi jsem to přála..jinak by mě zajímalo, zda se opravdu ještě někdy sešli a zda třeba František pozval i Martu..
Zrovna dokoukávám a dojídám u toho véču
ale teda zase rejpalové.
@Terdul no ten je na pěst jako.. Furt všechno kritizuje atd.. Nesmím zapomenout se kouknout zítra.. Jinak studentka je příjemná, ale taky by mi chyběla nějaká omáčka k masíčku ![]()