Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ginuš píše:
@megan28 to je to, jeden dává málo bodů a ostatní dávají normálně a ve finále má šanci vyhrát ten, který celou dobu taktizoval
Bohužel, až na výjimky to tak bývá.
@megan28 já mám ráda, když vaří VIP - to si dávají body poctivě a je to fajn. Jiná atmosféra
@megan28 píše:
Ten Jan je na přesdržku! Už včera jak sežral vše až se mu dělaly boule za ušima, chválil jak byl věčer perfektní a dal 6 bodů!! Protože si chce nechat rezervu..proč teda nedal alespoň 8?? Dns to stejné, rýpal do všeho, ale talíře měl prázdné! A na 4 body to teda nebylo…doufám že nevyhraje..je to mamlas!
@Suesie píše:
@ulice Alespoň to zabaví diváky…a o to právě jde:) Taky mě dostává ta, jak nejí ryby…a stejně to vždycky jakžtakž sní
Jo, mě to baví, když mám čas tak vždy koukám.
@Ginuš píše:
@megan28 já mám ráda, když vaří VIP - to si dávají body poctivě a je to fajn. Jiná atmosféra
Tak to asi jo, protože jsou „VIP“ a nechtějí se shodit v televizi.. a stejně si myslím, že to jde na charitu ne? Takže pro ně je vcelku jedno, kdo vyhraje.
Ten Jan je bohužel vyčůraný jak díra do sněhu. On chválí, aby mu všichni za to dali hodně bodů, ale sami nevědí, že boduje tak málo.
@megan28 nene vyhrávají zájezd, ale prostě je to jiná atmosféra, povídají si atd. I když i normální VIP je někdy fajn, když se sejdou super lidi, ale to už se dlouho nestalo ![]()
@Ginuš píše:
@megan28 nene vyhrávají zájezd, ale prostě je to jiná atmosféra, povídají si atd. I když i normální VIP je někdy fajn, když se sejdou super lidi, ale to už se dlouho nestalo
Aha, já myslela že to jde na charitu. VIp jsem kdysi viděla pár dílů a taky se mi to líbilo. VIP Bývalo vždy přes prázdniny ne? Tak proč ne teď ![]()
@megan28 no já nevím kdy VIP dávali, si to moc nepamatuji.. Ale tak snad je zase budou dávat ![]()
@ulice píše:
Jo, mě to baví, když mám čas tak vždy koukám.
Ano, Jan vaří v pátek a doufá, že vyhraje…já doufám, že ne
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ano, Jan vaří v pátek a doufá, že vyhraje…já doufám, že ne.
Prej nevyhraje. Na primaplay jsou ty díly k vidění. Jan nevyhraje, což mě uklidnilo ![]()
Neviděla jsem to, ale v komentářích to někdo psal
Ach jo, to je skvadra rejpalu, menicko vypadá super, ale oni musí kritizovat úplně všechno…je mi ty holciny lito, tahle skupina jsou taktici a s varenim to nemá moc spolecnyho.