Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
22.7.14 21:02
@Ginuš píše:
@megan28 to je to, jeden dává málo bodů a ostatní dávají normálně a ve finále má šanci vyhrát ten, který celou dobu taktizoval :zed:

Bohužel, až na výjimky to tak bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
22.7.14 21:04

@megan28 já mám ráda, když vaří VIP - to si dávají body poctivě a je to fajn. Jiná atmosféra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4402
22.7.14 21:05
@megan28 píše:
Ten Jan je na přesdržku! Už včera jak sežral vše až se mu dělaly boule za ušima, chválil jak byl věčer perfektní a dal 6 bodů!! Protože si chce nechat rezervu..proč teda nedal alespoň 8?? Dns to stejné, rýpal do všeho, ale talíře měl prázdné! A na 4 body to teda nebylo…doufám že nevyhraje..je to mamlas!
:lol: a nebude on poslední?Ty poslední často dávají málo bodů,protože ke konci většinou bodují málo už všichni..Ale taky mě dostal,jak všehno vychválil do nebes a pak dal 6 :lol:
@Suesie píše:
@ulice Alespoň to zabaví diváky…a o to právě jde:) Taky mě dostává ta, jak nejí ryby…a stejně to vždycky jakžtakž sní :D

Jo, mě to baví, když mám čas tak vždy koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.7.14 21:05
@Ginuš píše:
@megan28 já mám ráda, když vaří VIP - to si dávají body poctivě a je to fajn. Jiná atmosféra

Tak to asi jo, protože jsou „VIP“ a nechtějí se shodit v televizi.. a stejně si myslím, že to jde na charitu ne? Takže pro ně je vcelku jedno, kdo vyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.7.14 21:08

Ten Jan je bohužel vyčůraný jak díra do sněhu. On chválí, aby mu všichni za to dali hodně bodů, ale sami nevědí, že boduje tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
22.7.14 21:09

@megan28 nene vyhrávají zájezd, ale prostě je to jiná atmosféra, povídají si atd. I když i normální VIP je někdy fajn, když se sejdou super lidi, ale to už se dlouho nestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.7.14 21:10
@Ginuš píše:
@megan28 nene vyhrávají zájezd, ale prostě je to jiná atmosféra, povídají si atd. I když i normální VIP je někdy fajn, když se sejdou super lidi, ale to už se dlouho nestalo :roll:

Aha, já myslela že to jde na charitu. VIp jsem kdysi viděla pár dílů a taky se mi to líbilo. VIP Bývalo vždy přes prázdniny ne? Tak proč ne teď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
22.7.14 21:12

@megan28 no já nevím kdy VIP dávali, si to moc nepamatuji.. Ale tak snad je zase budou dávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
22.7.14 21:15
@ulice píše:
Jo, mě to baví, když mám čas tak vždy koukám.

Ano, Jan vaří v pátek a doufá, že vyhraje…já doufám, že ne :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.7.14 21:19
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ano, Jan vaří v pátek a doufá, že vyhraje…já doufám, že ne :cert:.

Prej nevyhraje. Na primaplay jsou ty díly k vidění. Jan nevyhraje, což mě uklidnilo :)
Neviděla jsem to, ale v komentářích to někdo psal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.7.14 07:43

@Terdul
Přesně tak, to mě taky strašně vytáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.7.14 18:22

To jo.. Jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.7.14 18:26

@Terdul no je taková veselá a trochu mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.7.14 18:31

Spíš si asi něco zapálila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
23.7.14 18:33

Ach jo, to je skvadra rejpalu, menicko vypadá super, ale oni musí kritizovat úplně všechno…je mi ty holciny lito, tahle skupina jsou taktici a s varenim to nemá moc spolecnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí