Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@januschka já to hodnocení vím, jsem se včera koukla na prima play, ale ten průběh jsem si nechala na dnešek.
ale 30 to určitě nebude. ![]()
Jako já umíram, to neni možný tohle a ty řeči u toho… Jsem se nemohla dřív odtrhnout a napsat sem
![]()
@jsem.to.ja píše:
@ulice : Co člověk, to jiný vkus, za to se nestyďMně přijde kompletně tragickej a kuchyni by se měl raději vyhýbat. Ještěže mu manželka vzala šlehač, až mu to začnou nandávat, chytne nerva a ještě by jim oči vyšlehal
Tragickej je, bohužel, přitom mě se exteriér líbí, ale interiér to všechno kazí ![]()
Ten ohňostroj! Holky tohle je fakt tragický
co to je za chlapa? Přijde mi jak zušlechtěnej mamánek a teda měl odvahu, že se přihlásil. Teda jestli ho nepřihlásila maminka ![]()
A ta zábava, to je třešinka na dortu
Nejvíc mě dostalo, jak všude všechno sežral, pochválil a pak jim nasadil 4 body, sám se přitom předvedl a la pejsek s kočičkou
@jsem.to.ja tak od snědl i to svoje jídlo.. Má odvahu kluk jeden ![]()
Chudák ten psík, jak to tam jedl
ty jo já bych psíkům nedala jídlo po cizích lidech a ještě mastný atd.. Možná pak měl psík couračku. A na zemi byl i ten hrnec s polívkou
@Ginuš on je dle mého ten typ, co sežere všechno
můj přítel taky sní všechno co mu přilítne na talíř, ale nesvěřila bych mu uvařit ani polívku z pytlíku. ![]()
@mejdylko píše:
@Ginuš on je dle mého ten typ, co sežere všechnomůj přítel taky sní všechno co mu přilítne na talíř, ale nesvěřila bych mu uvařit ani polívku z pytlíku.
To jo, ale tenhle se hlásí do poradu o vaření.
Každopádně už chápu, proc tak chválil ostatní, pokud si vaří pravidelně, musel si připadat jak v nebi : ![]()
@Ginuš píše:
Chudák ten psík, jak to tam jedlty jo já bych psíkům nedala jídlo po cizích lidech a ještě mastný atd.. Možná pak měl psík couračku. A na zemi byl i ten hrnec s polívkou
@mejdylko píše:
@Ginuš on je dle mého ten typ, co sežere všechnomůj přítel taky sní všechno co mu přilítne na talíř, ale nesvěřila bych mu uvařit ani polívku z pytlíku.
@lharka13 si musel připadat jak Hiltonu
ježiši, ty lidi maj fakt odvahu se takhle znemožňovat před národem. Tomu řikám sebevědomí… nebo blbost? ![]()
@lharka13 @mejdylko to jo, musel si v hotelu. Fakt nechápu proč se tam přihlásil i ten dezert vypadal, že se sražený atd. Kypřící prášek dal hned na začátku
. Muj přítel je vybíravej, u nás sem já ta popelnice co sní všechno a teda musím říct, že vaří moc dobře ![]()
Jen nechápu, proč celou dobu dával tak málo bodů, když jídlo ostatních bylo tak mňaaam