Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
25.7.14 18:36

@januschka já to hodnocení vím, jsem se včera koukla na prima play, ale ten průběh jsem si nechala na dnešek. :D ale 30 to určitě nebude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 18:41

Jako já umíram, to neni možný tohle a ty řeči u toho… Jsem se nemohla dřív odtrhnout a napsat sem 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
25.7.14 18:43
@jsem.to.ja píše:
@ulice : Co člověk, to jiný vkus, za to se nestyď :) Mně přijde kompletně tragickej a kuchyni by se měl raději vyhýbat. Ještěže mu manželka vzala šlehač, až mu to začnou nandávat, chytne nerva a ještě by jim oči vyšlehal :)

Tragickej je, bohužel, přitom mě se exteriér líbí, ale interiér to všechno kazí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
25.7.14 18:43
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
11370
25.7.14 18:44

Ten ohňostroj! Holky tohle je fakt tragický :D co to je za chlapa? Přijde mi jak zušlechtěnej mamánek a teda měl odvahu, že se přihlásil. Teda jestli ho nepřihlásila maminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.7.14 18:45

Co to ma byt? dělá si srandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
25.7.14 18:46

A ta zábava, to je třešinka na dortu :) Nejvíc mě dostalo, jak všude všechno sežral, pochválil a pak jim nasadil 4 body, sám se přitom předvedl a la pejsek s kočičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 18:48

@jsem.to.ja tak od snědl i to svoje jídlo.. Má odvahu kluk jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 18:50

Chudák ten psík, jak to tam jedl :think: ty jo já bych psíkům nedala jídlo po cizích lidech a ještě mastný atd.. Možná pak měl psík couračku. A na zemi byl i ten hrnec s polívkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.7.14 18:51

@Ginuš on je dle mého ten typ, co sežere všechno :D můj přítel taky sní všechno co mu přilítne na talíř, ale nesvěřila bych mu uvařit ani polívku z pytlíku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
25.7.14 18:54
@mejdylko píše:
@Ginuš on je dle mého ten typ, co sežere všechno :D můj přítel taky sní všechno co mu přilítne na talíř, ale nesvěřila bych mu uvařit ani polívku z pytlíku. :lol:

To jo, ale tenhle se hlásí do poradu o vaření. :mrgreen: Každopádně už chápu, proc tak chválil ostatní, pokud si vaří pravidelně, musel si připadat jak v nebi : :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
25.7.14 18:55
@Ginuš píše:
Chudák ten psík, jak to tam jedl :think: ty jo já bych psíkům nedala jídlo po cizích lidech a ještě mastný atd.. Možná pak měl psík couračku. A na zemi byl i ten hrnec s polívkou
:poblion: to jo,to muselo být pro malýho pejska těžký na žaludek,smažený v oleji,velké množství a určitě mu strčil všehny zbytky..
@mejdylko píše:
@Ginuš on je dle mého ten typ, co sežere všechno :D můj přítel taky sní všechno co mu přilítne na talíř, ale nesvěřila bych mu uvařit ani polívku z pytlíku. :lol:
:palec: určitě je to tenhle typ, proto mu všechno chutnalo, nebyla to taktika, je to prostě všežrout
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.7.14 18:58

@lharka13 si musel připadat jak Hiltonu :D ježiši, ty lidi maj fakt odvahu se takhle znemožňovat před národem. Tomu řikám sebevědomí… nebo blbost? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 19:02

@lharka13 @mejdylko to jo, musel si v hotelu. Fakt nechápu proč se tam přihlásil i ten dezert vypadal, že se sražený atd. Kypřící prášek dal hned na začátku :lol:. Muj přítel je vybíravej, u nás sem já ta popelnice co sní všechno a teda musím říct, že vaří moc dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.14 19:04

Jen nechápu, proč celou dobu dával tak málo bodů, když jídlo ostatních bylo tak mňaaam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí