Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ulice píše:ale jo, já vím, že máš pravdu…ale nepomůžu si no
…stejně mi je jich líto a hlavně jejich dětí…Znám teda rodinu s 8 dětmi, která je chudá, ale spokojená, věřící, nikomu nic nezávidí, tak tam to je ok, děti jsou spokojené, protože rodiče je to naučili být skromné a umět si užít život i s málem peněz…Ale když té paní na majetku hodně záleží a ví to, trápí se tím, závidí, tak měli s počtem dětí ubrat…Takhle děti odkoukají model, nemáme prachy, jsme nespokojení, ti co je mají jsou lepší než my a my jim závidíme
To je smutné, z pohledu dítěte.
Na druhou stranu je spousta zajištěných párů, co nemůžou mít děti a dali by za to všechny peníze. A nebo mají a pak tak ženská žije ve zlaté kleci a začne z toho chlastat. Nedávno jsem o tom fenoménu zelených vdov četla článek. No, pak si vyber, co je horší/lepší ![]()
A dnešní Vlastička docela dobře! Domácí sýr tedy opravdu vyzkouším. Byla šikovná i jak tančila. Výhru jsem přála ale někomu jinému.
@Teeeri také se mi Vlastičky večer líbil i mi je sympatická. Výhru jsem přála té co vyhrála
Ale musím říct že mi bylo velice nesympatická pondělní a čtvrteční hostitelka ![]()
Koukáte někdo na Prostřeno? Ta co nejí ta játra bude pěkná rejpalka. Navíc včera dala jenom 2 body ![]()
@MUFICE koukám, koukala jsem i včera na bodování, od pohledu mi nepřišla jako mrcha a to bych řekla, že mám na lidi odhad
Evička je teda dílo, paštiku nejí, cibuli nemá ráda, krutony také ne…natož bůček
. Ale teda nevypadá že by byla z burských oříšků ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
Evička je teda dílo, paštiku nejí, cibuli nemá ráda, krutony také ne…natož bůček. Ale teda nevypadá že by byla z burských oříšků
Možná jo, oříšky mají v sobě dost tuku ![]()
A dneska opět našla vlas, to je náhoda
A hlavně se v tom rejpe, bych jí vyrazila od stolu ![]()
@MUFICE píše:
A dneska opět našla vlas, to je náhoda![]()
A hlavně se v tom rejpe, bych jí vyrazila od stolu
S největší pravděpodobností bude její vlastní
,jen zírám na to šílený obočí, možná jí tam spadlo něco z něho
. A zítra vaří, no to si natáhnu budík, abych to nepropásla! ![]()
@MUFICE
Podle mého je bude dávat celý týden…aby vyhrála. A jestli teda vyhraje, tak to už jsem naštvaná teď
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
@MUFICE
Podle mého je bude dávat celý týden…aby vyhrála. A jestli teda vyhraje, tak to už jsem naštvaná teď.
souhlasím, taky se bojím, že vyhraje, ostatní bodují relativně normálně, takže pokud to co uvaří bude k jídlu, tak jí každej z nich dá 6-7 bodů a tím pádem má slušné šance
![]()
Ja se dnes tak rozcilila, ze bych tu drobenu vyrazila od stolu. Nic nezere, vsude ma chlupy, rejpe se v kazdym jidle, ale vsemu rozumi. Ty jeji rozcapeny nohy - jeste ze je ma jak spalky, jinak by ji bylo videt az do kuchyne. Vystrih - to je uz nechutny, natoz pritazlivy. Bodovani nema cenu resit. Na to, ze nic neji, tak je ji peknej kousek. A nejvic me mrzi, ze v patek neuvidim, zda vyhraje, pac budu v porodnici. Ale cetla jsem, ze by nemela, tak snad je to pravda
Evicka je z meho mesta
, kde jsem vyrustala. Ja uz vim, zda vyhraje nebo ne, ale nebudu vam to kazit