Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
28.8.14 22:42
@ulice píše: :lol: ale jo, já vím, že máš pravdu…ale nepomůžu si no :D…stejně mi je jich líto a hlavně jejich dětí…Znám teda rodinu s 8 dětmi, která je chudá, ale spokojená, věřící, nikomu nic nezávidí, tak tam to je ok, děti jsou spokojené, protože rodiče je to naučili být skromné a umět si užít život i s málem peněz…Ale když té paní na majetku hodně záleží a ví to, trápí se tím, závidí, tak měli s počtem dětí ubrat…Takhle děti odkoukají model, nemáme prachy, jsme nespokojení, ti co je mají jsou lepší než my a my jim závidíme :? To je smutné, z pohledu dítěte.

Na druhou stranu je spousta zajištěných párů, co nemůžou mít děti a dali by za to všechny peníze. A nebo mají a pak tak ženská žije ve zlaté kleci a začne z toho chlastat. Nedávno jsem o tom fenoménu zelených vdov četla článek. No, pak si vyber, co je horší/lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
29.8.14 20:13

A dnešní Vlastička docela dobře! Domácí sýr tedy opravdu vyzkouším. Byla šikovná i jak tančila. Výhru jsem přála ale někomu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
29.8.14 20:25

@Teeeri také se mi Vlastičky večer líbil i mi je sympatická. Výhru jsem přála té co vyhrála :dance: Ale musím říct že mi bylo velice nesympatická pondělní a čtvrteční hostitelka :roll:

• Citovat
  • Upravit
50166
2.9.14 18:36

Koukáte někdo na Prostřeno? Ta co nejí ta játra bude pěkná rejpalka. Navíc včera dala jenom 2 body :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
2.9.14 18:40

@MUFICE koukám, koukala jsem i včera na bodování, od pohledu mi nepřišla jako mrcha a to bych řekla, že mám na lidi odhad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
2.9.14 18:40

Evička je teda dílo, paštiku nejí, cibuli nemá ráda, krutony také ne…natož bůček :cert:. Ale teda nevypadá že by byla z burských oříšků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
2.9.14 18:43
@BAZÁREK ANGIE píše:
Evička je teda dílo, paštiku nejí, cibuli nemá ráda, krutony také ne…natož bůček :cert:. Ale teda nevypadá že by byla z burských oříšků :lol:

Možná jo, oříšky mají v sobě dost tuku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
2.9.14 18:45

A dneska opět našla vlas, to je náhoda :roll: :zed: A hlavně se v tom rejpe, bych jí vyrazila od stolu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
2.9.14 18:47
@MUFICE píše:
A dneska opět našla vlas, to je náhoda :roll: :zed: A hlavně se v tom rejpe, bych jí vyrazila od stolu :cert:

S největší pravděpodobností bude její vlastní :),jen zírám na to šílený obočí, možná jí tam spadlo něco z něho :mrgreen:. A zítra vaří, no to si natáhnu budík, abych to nepropásla! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
2.9.14 18:49

A opět 2 body 8o :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
2.9.14 18:50

@MUFICE
Podle mého je bude dávat celý týden…aby vyhrála. A jestli teda vyhraje, tak to už jsem naštvaná teď :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
2.9.14 18:51

Taky mě ta zamindrákovaná fuchtle zvedla ze židle. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
2.9.14 18:53
@BAZÁREK ANGIE píše:
@MUFICE
Podle mého je bude dávat celý týden…aby vyhrála. A jestli teda vyhraje, tak to už jsem naštvaná teď :cert:.

souhlasím, taky se bojím, že vyhraje, ostatní bodují relativně normálně, takže pokud to co uvaří bude k jídlu, tak jí každej z nich dá 6-7 bodů a tím pádem má slušné šance :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
2.9.14 20:31

Ja se dnes tak rozcilila, ze bych tu drobenu vyrazila od stolu. Nic nezere, vsude ma chlupy, rejpe se v kazdym jidle, ale vsemu rozumi. Ty jeji rozcapeny nohy - jeste ze je ma jak spalky, jinak by ji bylo videt az do kuchyne. Vystrih - to je uz nechutny, natoz pritazlivy. Bodovani nema cenu resit. Na to, ze nic neji, tak je ji peknej kousek. A nejvic me mrzi, ze v patek neuvidim, zda vyhraje, pac budu v porodnici. Ale cetla jsem, ze by nemela, tak snad je to pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
3.9.14 13:58

Evicka je z meho mesta :roll:, kde jsem vyrustala. Ja uz vim, zda vyhraje nebo ne, ale nebudu vam to kazit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!