Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ulice
Proti mladý nic nemám, připadá mi na svůj věk rozumná a v pohodě. Lence jsem tak nějak na chuť nepřišla, nevím kam ji zařadit. No a Evička si ty chlupy asi nosí z domu, jinak to není možný. Uvidíme co zítra námořník
.
@ulice To máš pravdu. Lenka zpívat na kameru nebude, tancovat nebude.. ale jíst před kamerou to by jí šlo
![]()
@Kočislava píše:
Fákt? A čí? Nebyl to její?
Podle mě jo, nejspíš je nosí sebou, jsem zvědavá, co najde dneska, jediný, co mě na tom těší je, že nevyhraje, ani kdyby dávala nuly. ![]()
Tak čtu v té diskuzi na webu Prostřena, že diskuze pod Evou byla vymazaná, pt jí tam všichni nadávali. A ted se přesunuli do čtvrtka ![]()
Ta Eva je kr.va, prý špinavý ubrus a vlasy, chlupy
S tou polévkou mě taky dostala, paní jí vařila a hned nandala a ona říkala, že nebyla teplá
![]()
@MUFICE píše:
Tak čtu v té diskuzi na webu Prostřena, že diskuze pod Evou byla vymazaná, pt jí tam všichni nadávali. A ted se přesunuli do čtvrtka
Díky, šla jsem si to počíst. Je to síla ![]()
@MUFICE píše:
Ta Eva je kr.va, prý špinavý ubrus a vlasy, chlupy![]()
S tou polévkou mě taky dostala, paní jí vařila a hned nandala a ona říkala, že nebyla teplá
![]()
![]()
Tak u te polevky jsem se uplne zarazila. Polevka dovarena a nalita na talir pry byla studena
,zbytek je u Evy zbytecny komentovat.
@anadie píše:
Tak u te polevky jsem se uplne zarazila. Polevka dovarena a nalita na talir pry byla studena,zbytek je u Evy zbytecny komentovat.
Ona je trošku jednoduchá, protože tohle normální člověk říct nemůže ![]()
Také jsem se zarazila, protože když ukazovali toho pána, tak se mu kouřilo z talíře. Já bych jí v tom vymáchala tu její hubu nevymáchanou. Ale co mi těší, že nevyhraje.
Moc to přeji tomu pánovi je takový normální.
@pampeliska2014 Já mu to taky přeji, anebo té nejmladší..Bára? ![]()
Té jsem to také přála. Mladinká a šikovná, kdo v 17 letech uměl něco pořádného uvařit. Já se přiznám, že ne.
Ale bohužel zatím vede Lenka / ta první / ![]()
@pampeliska2014 píše:
Také jsem se zarazila, protože když ukazovali toho pána, tak se mu kouřilo z talíře. Já bych jí v tom vymáchala tu její hubu nevymáchanou. Ale co mi těší, že nevyhraje.
Moc to přeji tomu pánovi je takový normální.
To ze Eva nevyhrje me taky tesi.Na to, ze dava max 2 body se devcica vubec nepredvedla.Jsem zvedava jak se bude tvarit az odkryji poklopy a nic tam ona mit nebude.
@kometa32 píše:
@pampeliska2014 Já mu to taky přeji, anebo té nejmladší..Bára?
Jo, ta zatím vařila nejlépe a to jí ještě nešel proud. Ale bohužel ta pondělní má víc bodů, nechápu, že jí dali tak málo ![]()