Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ulice píše:
Mě se taky stalo, že jsem kupovala nějakou neperlivku slazenou na oslavu celý balík a chutnala tak divně, zatuchle, mám pocit, že to byla zrovna Dobrá vodaJestli ona tak nemá chutnat
Fakt? Aspon je videt, ze nelzu ![]()
Aha, tak to me nenapadlo, ze by tak mela chutnat normalne. V tom pripade se omlouvam za spatnou reklamu. Nu coz. Spatna reklama, taky reklama
![]()
Koukala jsem proto, že z Litvínova pocházím a byla to tedy děsná psina.. Sodoma! ![]()
@Pizlam píše:
Fakt? Aspon je videt, ze nelzuAha, tak to me nenapadlo, ze by tak mela chutnat normalne. V tom pripade se omlouvam za spatnou reklamu. Nu coz. Spatna reklama, taky reklama
![]()
Mě to napadlo, protože tak chutnali všechny ty Dobrý vody, takovej divnej pach, že jsem si říkala, jestli to není zkažený
Ale ono to možná bude jenom takhle hnusný
![]()
@ulice píše:
Mě to napadlo, protože tak chutnali všechny ty Dobrý vody, takovej divnej pach, že jsem si říkala, jestli to není zkaženýAle ono to možná bude jenom takhle hnusný
![]()
![]()
nevim jestli ta vase voda byla tenkrat spatna ale ty moje tri urcite. Poprve kdyz se mi to stalo, tak jsem parkrat napila a rikam si, ze ta voda je divna, tak jsem ji dala proti svetlu a bylo to i videt. Pak kdyz se mi to stalo po druhe, tak jsem si rikala, ze to chutna jako ta jeta a hned jsem ji dala proti svetlu a zase! Takze Dobrou vodu uz nikdy vic ![]()
Koukam, ze jsem dnes o hodne prisla:-) budu si ten dil muset vyhledat ![]()
@Pizlam píše:
Koukam, ze jsem dnes o hodne prisla:-) budu si ten dil muset vyhledat
Taky jsem to včera nestihla…
@ulice píše:nekdy to sedi, tahle me hodne prekvapila
Ze se chovala nemozne, ok, ma problemy, ale ze se bude jeste schvalne snazit kazit ostatnim jejich vecere, to je sila
Nechapu tohle uvazovani.Tak sakra kdyz jsem tlusta a chuda, tak i presto si sama sebe vazim a i presto se budu k lidem chovat slusne
Bylo mi jí až líto. Má nízké sebevědomí, ty řeči o tom, jak tam bude nejošklivěší, jak zase bude za trubku. Však ty ostatní nebyly o nic krásnější, jen byly spokojené, upravené, v pohodě. Je to těžký, no, cítí se méněcenná, tak to nechává všem sežrat.
Ten chlap, co se tam po ní vozil a měl ze všeho strašnou legraci, se choval jako hovado, zrovna od něj, jako od muže, bych čekala, že tu ženu podpoří.
Taky mi jí bylo líto, protože ošklivá ženská to není. Všichni nemůžeme být hubeňouři. Holt život je tvrdý. Ale sama vidí co se tam hlásí za lidi, kteří se jdou vytáhnout jak žijou. Co všechno mají viz předminulý týden?
Líbí se mi jak mladá holka řekne takhle bych žít nemohla, ale každý nemá rodiče, že jim zařídí a hlavně koupí byt. Všichni nemůžou mít baráky. To jsou zase Ti co se šklebí, že bydlí v paneláku v bytě. ![]()
Jak to mají zařízené. Holt každý má to co má a nechce se cpát do nějakých půjček. Co lidí má dneska kvůli půjčkám bankroty.
Mně tam nejvíc štve blondýna a ten chytrolín. Jsou v televizi, tak se tam budou předhánět, kdo se víc bude projevovat v ubohosti. Aby byli středem pozornosti. Ona ječí tu bych chtěla mít doma.
Dneska jsem to neviděla musím se kouknout nebo spíš přelítnout co se tam dělo. Jestli už tam byla ta hrozná hádka.
@pampeliska2014 hádka dnes ještě nebyla, ale to co předváděl ten chlap
![]()
Hloupý nevychovaný tupec a to jsem hodně slušná. Blonďatá Jana uvařila podle mě dobře, hlavně měla hezky naservírováno.
Ten Lukas nebo jak se jmenuje je fakt na facku.Nic mu nechutna vse je hrozny.Jen jeho jidlo bez splneneho ukolu tydne bylo nejlepsi ![]()
@anadie píše:
Ten Lukas nebo jak se jmenuje je fakt na facku.Nic mu nechutna vse je hrozny.Jen jeho jidlo bez splneneho ukolu tydne bylo nejlepsi
Právě jeho jsem, bohužel, vařit neviděla, ale asi si to dohledám. Ani by mi snad nevadilo, že mu nechutná (myslím si, že lže a taktizuje), ale víc mi vadí, jak se o jídle vyjadřuje… bylo to hnusný atd.
![]()
A po Karolíně jde podle mě jako blázen, ale protože mu to nevychází, tak kope kolem sebe. Je to ubožák
![]()
@Kočislava píše:
Právě jeho jsem, bohužel, vařit neviděla, ale asi si to dohledám. Ani by mi snad nevadilo, že mu nechutná (myslím si, že lže a taktizuje), ale víc mi vadí, jak se o jídle vyjadřuje… bylo to hnusný atd.![]()
A po Karolíně jde podle mě jako blázen, ale protože mu to nevychází, tak kope kolem sebe. Je to ubožák![]()
O tom lhani a taktizovani si to myslim taky.Po dlouhe dobe jsem si cetla dikuzi na strankach prostrena a vyjadruji se tam dost drsne.
@anadie píše:
Ten Lukas nebo jak se jmenuje je fakt na facku.Nic mu nechutna vse je hrozny.Jen jeho jidlo bez splneneho ukolu tydne bylo nejlepsi
@Kočislava píše:
Tak dnes už mi začínají „téct nervy“![]()
![]()
Hostitelka mastné vlasy, prý nemluvte na měTen Lukáš mi vloženě leze krkem, jeho vyjadřování…
3 z pěti soutěžících by se zřejmě přesně nevyjádřili bez slovíčka jakoby
![]()
![]()
![]()
![]()
Souhlasím
Ten Lukáš je děsně namistrovanej
![]()
@Pizlam píše:nevim jestli ta vase voda byla tenkrat spatna ale ty moje tri urcite. Poprve kdyz se mi to stalo, tak jsem parkrat napila a rikam si, ze ta voda je divna, tak jsem ji dala proti svetlu a bylo to i videt. Pak kdyz se mi to stalo po druhe, tak jsem si rikala, ze to chutna jako ta jeta a hned jsem ji dala proti svetlu a zase! Takze Dobrou vodu uz nikdy vic
Tak Dobrá voda je hnusná i ta bez příchuti, tu vůbec nekupujeme ![]()