Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše: Že je ta hostitelka vožralá?
Spíš blbá
a tento týden mi lezou krkem úplně všichni. To je sebranka… ![]()
Holky, ta blondýna mi připadá jako kdyby byla sjetá už od pondělka. Začala se tam smát sama asi sobě. Oni na ní koukali co se to děje.
Dneska mi bylo líto Diany vžila jsem se do její situace. Já když si dám polévku, tak musím mít nějakou dobu k hlavnímu jídlu. Prostě toho taky moc nesním. Jsem si představila, že ta sedím já a mě by musela vyhodit okamžitě.
Taky by mi zajímalo, kde má toho manžela, když spí s dcerou. Bůh ví co dělala v té Itálii. ![]()
Jsem ráda, že ta blondý nevyhraje.
A Karel? Ten je svůj.
Teda opravdu, bloncka perlila. Me připomínala jednu z dávných dílů, jak rozmražovala maso rychovarnou konvicí a hledala prsa na kachně (krom toho, že je koupila celý kachny kvuli prsou)
. Jenže tahle je navic vostrá a protivná a mysli si asi, že je strasne neodolatelná
. Teda fakt od pondělka na zabití a chtela bych ji vidět, jak peče domácí housky ve dvaceti letech jako Diana. A souhlasím s aj lav bůček, ta čína vypadala skvěle ![]()
Holky, mně se teda nelíbí ani Diana, myslím, že si s tou blondýnou nemají co vyčítat.
Ten její (Dianin) věčný napůl ironický a napůl povýšený úsměv, mně jí teda líto nebylo.
@Virginia píše:
Holky, mně se teda nelíbí ani Diana, myslím, že si s tou blondýnou nemají co vyčítat.
Ten její (Dianin) věčný napůl ironický a napůl povýšený úsměv, mně jí teda líto nebylo.
Mně je Diana sympatická
![]()
A musím říct, že uvařila líp, než Helena ![]()
@kometa32 píše:
Mně je Diana sympatická![]()
A musím říct, že uvařila líp, než Helena
Fakt?
Mně připomíná rozmazleného fracka. ![]()
@Bomer píše:
Prosim, co se stalo? Ted sem to zapla a prd vim
Řekli jí, že to jídlo nechtějí, pt steak má být hovězí. Ona donesla kuřecí a vepřový řízek. Postupně vstali(kromě Diany) od stolu, šli pryč a hostitelka se zavřela do pokoje a brečela. Pak za ní přišli, že to měla být jenom sranda
![]()
@kometa32 píše:
Mně je Diana sympatická![]()
A musím říct, že uvařila líp, než Helena
Mně taky, hlavně po dnešku, kdy se zachovala slušně oproti ostatním ![]()
No to dnes byla teda sranda, smála jsem se, až jsem se za břicho popadala… ježííííš, to jsou kačeny!!!
… taky bych je poslala do prd…
![]()