Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Mně taky, hlavně po dnešku, kdy se zachovala slušně oproti ostatním
ale ostatní /debilové, uznali, že přestřelili/ zhodnotili jídlo, zatímco Diana dala málo bodů a nelíbila se jí atmosféra, jako by ji mohla hostitelka ovlivnit, a absence zábavy ![]()
@Virginia píše:
ale ostatní /debilové, uznali, že přestřelili/ zhodnotili jídlo, zatímco Diana dala málo bodů a nelíbila se jí atmosféra, jako by ji mohla hostitelka ovlivnit, a absence zábavy
ta Diana je takový tele…ona je divná.
Ta „sranda“ byl debilní nápad. Ale myslím, že kdyby se Helena včera nepředvedla jako opravdová ranařka (že Dianě skoro natáhla), tak by to možná ta holčina jako srandu vzala. Jenže od Heleny může člověk čekat cokoliv, tak se moc nedivím, že to nepobrala…
Ale meníčko se mi docela líbilo, až na ten dezert, ten se k tomu moc nehodil.
No hlavně já nemůžu z Heleny baráku. Kterej zaměstnavatel se takle stará o svý zamce???
zaměstnavatelovo paní jí musí mít moc ráda, ani brambory jí nedala.
![]()
@Pincenza píše:
No hlavně já nemůžu z Heleny baráku. Kterej zaměstnavatel se takle stará o svý zamce???![]()
zaměstnavatelovo paní jí musí mít moc ráda, ani brambory jí nedala.
![]()
Včerejší díl, jsem neviděla. Ale jsem na něj zvědavá, po tom, co tu píšete.
![]()
Dospělí lidé by měli poznat co zábava je a co už není. Takový žert bych si troufla udělat u někoho známého, u koho odhadnu reakci a né u cizího člověka, kterého prostě neznám. Diana se zachovala nejlépe. Vtipné to nebylo ani trošku, někdo by to třeba jako legraci přijal, ale který normální člověk se chová podle toho, jak si,,myslí,, že to dopadne. To jen vůl! ![]()
Bylo to trapne a ubohe, akorat Diana projevila vysokou davku empaticke inteligence…byt hostitelkou, tak je vyrazim…
Tak nebyl to zrovna vtip roku, ale reakce hostitelky podle mě byla nepřiměřená - „dezert si snězte, kde chcete a lžičky mi zítra vraťte“…měla se přes to přenést! No a ta Helena jistě neměla v Itálii cukrárnu, spíš poskytovala jiné „dobroty“ ![]()
@jsem.to.ja Taky si myslím. Zábavu zrušit mohla, ale dezert jim mohla servírovat doma. ![]()
@kometa32 píše:
Mně je Diana sympatická![]()
A musím říct, že uvařila líp, než Helena
Mě je také sympatická, uvařila myslím na svůj věk velice dobře, je milá a to, že si nenechá od Heleny nic líbit je její plus. Já bych jí ve 20 asi oponovat neuměla, dneska už bych ji samozřejmě poslala do pryč
.
@jsem.to.ja píše:
Tak nebyl to zrovna vtip roku, ale reakce hostitelky podle mě byla nepřiměřená - „dezert si snězte, kde chcete a lžičky mi zítra vraťte“…měla se přes to přenést! No a ta Helena jistě neměla v Itálii cukrárnu, spíš poskytovala jiné „dobroty“
Myslím si přesně to samé
.
@CokeLady píše:
Jo a moc jsme nechápala, proč se svojí utahanou a shrbenou a umaštěnou postavou volí Helena oblečení bez ramínek a podprsenky.
já jsem na to dnes koukala jedním okem u kamarádky a ta se ptala, jestli je ta blondýna těhotná
![]()
Hlavně jak si pořád tahá ty vlasy
![]()