Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
25.9.14 19:19
@MUFICE píše:
Mně taky, hlavně po dnešku, kdy se zachovala slušně oproti ostatním :roll:

ale ostatní /debilové, uznali, že přestřelili/ zhodnotili jídlo, zatímco Diana dala málo bodů a nelíbila se jí atmosféra, jako by ji mohla hostitelka ovlivnit, a absence zábavy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
25.9.14 19:36
@Virginia píše:
ale ostatní /debilové, uznali, že přestřelili/ zhodnotili jídlo, zatímco Diana dala málo bodů a nelíbila se jí atmosféra, jako by ji mohla hostitelka ovlivnit, a absence zábavy :nevim:

ta Diana je takový tele…ona je divná.
Ta „sranda“ byl debilní nápad. Ale myslím, že kdyby se Helena včera nepředvedla jako opravdová ranařka (že Dianě skoro natáhla), tak by to možná ta holčina jako srandu vzala. Jenže od Heleny může člověk čekat cokoliv, tak se moc nedivím, že to nepobrala… :nevim: Ale meníčko se mi docela líbilo, až na ten dezert, ten se k tomu moc nehodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
25.9.14 22:30

No hlavně já nemůžu z Heleny baráku. Kterej zaměstnavatel se takle stará o svý zamce??? 8o 8o zaměstnavatelovo paní jí musí mít moc ráda, ani brambory jí nedala. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
26.9.14 07:48
@Pincenza píše:
No hlavně já nemůžu z Heleny baráku. Kterej zaměstnavatel se takle stará o svý zamce??? 8o 8o zaměstnavatelovo paní jí musí mít moc ráda, ani brambory jí nedala. :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
26.9.14 07:49

Včerejší díl, jsem neviděla. Ale jsem na něj zvědavá, po tom, co tu píšete. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
26.9.14 13:19

Dospělí lidé by měli poznat co zábava je a co už není. Takový žert bych si troufla udělat u někoho známého, u koho odhadnu reakci a né u cizího člověka, kterého prostě neznám. Diana se zachovala nejlépe. Vtipné to nebylo ani trošku, někdo by to třeba jako legraci přijal, ale který normální člověk se chová podle toho, jak si,,myslí,, že to dopadne. To jen vůl! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
26.9.14 14:40

Bylo to trapne a ubohe, akorat Diana projevila vysokou davku empaticke inteligence…byt hostitelkou, tak je vyrazim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
26.9.14 16:30

Tak nebyl to zrovna vtip roku, ale reakce hostitelky podle mě byla nepřiměřená - „dezert si snězte, kde chcete a lžičky mi zítra vraťte“…měla se přes to přenést! No a ta Helena jistě neměla v Itálii cukrárnu, spíš poskytovala jiné „dobroty“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
26.9.14 17:21

@jsem.to.ja Taky si myslím. Zábavu zrušit mohla, ale dezert jim mohla servírovat doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
26.9.14 18:04
@kometa32 píše:
Mně je Diana sympatická :mrgreen: :mrgreen:
A musím říct, že uvařila líp, než Helena ;)

Mě je také sympatická, uvařila myslím na svůj věk velice dobře, je milá a to, že si nenechá od Heleny nic líbit je její plus. Já bych jí ve 20 asi oponovat neuměla, dneska už bych ji samozřejmě poslala do pryč :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
26.9.14 18:05
@jsem.to.ja píše:
Tak nebyl to zrovna vtip roku, ale reakce hostitelky podle mě byla nepřiměřená - „dezert si snězte, kde chcete a lžičky mi zítra vraťte“…měla se přes to přenést! No a ta Helena jistě neměla v Itálii cukrárnu, spíš poskytovala jiné „dobroty“ :)

Myslím si přesně to samé :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
26.9.14 18:39

Helena je zhulena jak taska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
26.9.14 19:30

@Pincenza a houpaci kun je proti ni Einstein

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
26.9.14 19:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
26.9.14 20:15
@CokeLady píše:
Jo a moc jsme nechápala, proč se svojí utahanou a shrbenou a umaštěnou postavou volí Helena oblečení bez ramínek a podprsenky. :roll:

já jsem na to dnes koukala jedním okem u kamarádky a ta se ptala, jestli je ta blondýna těhotná :lol: :lol: :lol:
Hlavně jak si pořád tahá ty vlasy :roll: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky