Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BAZÁREK ANGIE píše:
Dnes tomu nasadil korunu ten machýrek - tipuju se na vítěze.
Jj, sebevědomí mu nechybí
, tak jako každému soutěžícímu, že? ![]()
Ten chlap to bude teda řádný taktik, nic mu nechutnalo
. Je mi krajně nesympatický
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ten chlap to bude teda řádný taktik, nic mu nechutnalo. Je mi krajně nesympatický
.
Zítra vaří…jsem na něj zvědavá ![]()
@kometa32 píše:
Zítra vaří…jsem na něj zvědavá
Tak to si nenechám ujít, to bude jistě extra třída, jako všichni jemu podobní. ![]()
@BAZÁREK ANGIE Jsem zvědavá, jestli zítra bude vše tak kořenit..a nebude to mít tak mdlé… ![]()
Ovšem překlep od Olgy mě pobavil - do polévky by dala petržel a ibišek
![]()
@kometa32 ibišek byl dobrej přeblebt. ![]()
Tenhle týden zatím fandím blondýnce ve žlutém - nemyslím tu s velmi přirozeným obočím.
Byla mi sympatická a bodovala nejvíc. Chlap mi vadí nejvíc.
@Elilen Pokud myslíš tu, jak poznala, že ta kachní stehna jsou dělaná na medu, tak mi je taky sympatická
Ale i dnešní soutěžící na mě působila fajn..
@kometa32 Obě Aleny jsou v pohodě. Paní s ofinou a obočím byla na můj vkus první den dost kritická. Kachna jí přišla hořká, zelí moc kyselý, paštika mdlá…
Dost mě láká se tam přihlásit. Vyzkoušet si to.
S výhrou bych se klidně podělila s kočičím útulkem, o tu mi nejde. Ale nesměl by mě tam nikdo ze známých vidět. ![]()
@Elilen píše:
@kometa32 Obě Aleny jsou v pohodě. Paní s ofinou a obočím byla na můj vkus první den dost kritická. Kachna jí přišla hořká, zelí moc kyselý, paštika mdlá…Dost mě láká se tam přihlásit. Vyzkoušet si to.S výhrou bych se klidně podělila s kočičím útulkem, o tu mi nejde. Ale nesměl by mě tam nikdo ze známých vidět.
Tak to je asi nereálné
,vždycky se někdo známý najde
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tak to je asi nereálné,vždycky se někdo známý najde
.
Právě. Vadilo by mi mluvit do kamery. Co jsem na mateřské, tak mi slovní zásoba klesla na polovinu. A určitě bych tam řekla něco horšího než ibišek.
To bych se pak tlemila až do dezertu.
Uvidím, na mateřské budu ještě 4 roky, tak si jí třeba zpestřím.
Zrovna ale z našeho kraje jsou největší blbci. Hádavý, nepřející závistivci..
Mně by se líbilo, kdybychom se sešli i po skončení soutěže. Kdyby tam byla fajn parta, ochutnala jsem dobré jiné kuchyně.. ![]()
K minulému týdnu-Lucie mě docela zklamala, jak po svém večeru všechno kritizovala, že je to obyčejný, málo náročný atd. Myslím, že tý druhý mladý trochu křivdila, jídlo vypadalo nejlíp ![]()
Kluk mi přišel docela ok, mladej, upovídanej, trochu moc aktivní, ale jinak si myslím, že na něj zbytečně měli averzi…
Nejhůř na mě paradoxne působila ta první, věřící
Přitom jsem si na začátku říkala, že ta bude hodná a spravedlivá, ale stejně jako Lucka mi připadalo, že si nepřipustí kritiku, všude vidí chyby a na toho kluka byla zbytečně protivná ![]()
Tenhle týden-dneska jídlo vypadalo docela ok, žádná sláva, ale žádnej prů*ser.Na chlapa jsem taky zvědavá, nepřipadal mi, že moc taktizuje, ale po bodování ![]()
Tak Bohdanovo hlavní jídlo bych nejedla. A ani na pohled nic moc ![]()
A jeho zábava? Chlubení, chlubení.. ![]()
Bohdan je velice snaživý, jeho menu bylo sestaveno hezky, i ladilo
Po včerejšku jsem očekávala, že vyhoří jak fakle, jako většina kritických chlapů, kteří mají plnou hubu keců a pak fiasko… Ale upřímně musím říct, že mně příjemně překvapil
A na rozdíl od většiny účastníků vše zvládl bez chaosu a zmatku
![]()
Docela mě zklamala včerejší hostitelka, která se mstila v každém jídle, bylo to vidět… Očekávala bych větší nadhled, ale bohužel, ten v téhle soutěži nemá a nebude mít asi nikdo
Bohdan pro mě zatím vede zaslouženě, uvidíme další dny
Kdyby neměl některé kecy, snad by mi mohl být i sympatický ![]()