Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1836
15.10.14 21:30

@MUFICE vím, víno je mým koníčkem 8) ale tak pobavilo mě to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
15.10.14 21:33
@BAZÁREK ANGIE píše:
Dnes tomu nasadil korunu ten machýrek - tipuju se na vítěze :mrgreen:.

Jj, sebevědomí mu nechybí :roll:, tak jako každému soutěžícímu, že? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.10.14 21:34

Zapomenutý hrnec s rýží taky neměl chybu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.10.14 18:50

Ten chlap to bude teda řádný taktik, nic mu nechutnalo :cert:. Je mi krajně nesympatický :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.10.14 21:11
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ten chlap to bude teda řádný taktik, nic mu nechutnalo :cert:. Je mi krajně nesympatický :think:.

Zítra vaří…jsem na něj zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.10.14 21:12
@kometa32 píše:
Zítra vaří…jsem na něj zvědavá ;)

Tak to si nenechám ujít, to bude jistě extra třída, jako všichni jemu podobní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.10.14 21:15

@BAZÁREK ANGIE Jsem zvědavá, jestli zítra bude vše tak kořenit..a nebude to mít tak mdlé… :zed:
Ovšem překlep od Olgy mě pobavil - do polévky by dala petržel a ibišek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
20.10.14 21:27

@kometa32 ibišek byl dobrej přeblebt. :mrgreen:
Tenhle týden zatím fandím blondýnce ve žlutém - nemyslím tu s velmi přirozeným obočím. :jazyk: Byla mi sympatická a bodovala nejvíc. Chlap mi vadí nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.10.14 21:31

@Elilen Pokud myslíš tu, jak poznala, že ta kachní stehna jsou dělaná na medu, tak mi je taky sympatická :pankac: Ale i dnešní soutěžící na mě působila fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
20.10.14 21:36

@kometa32 Obě Aleny jsou v pohodě. Paní s ofinou a obočím byla na můj vkus první den dost kritická. Kachna jí přišla hořká, zelí moc kyselý, paštika mdlá…

Dost mě láká se tam přihlásit. Vyzkoušet si to. :D S výhrou bych se klidně podělila s kočičím útulkem, o tu mi nejde. Ale nesměl by mě tam nikdo ze známých vidět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.10.14 21:38
@Elilen píše:
@kometa32 Obě Aleny jsou v pohodě. Paní s ofinou a obočím byla na můj vkus první den dost kritická. Kachna jí přišla hořká, zelí moc kyselý, paštika mdlá…Dost mě láká se tam přihlásit. Vyzkoušet si to. :D S výhrou bych se klidně podělila s kočičím útulkem, o tu mi nejde. Ale nesměl by mě tam nikdo ze známých vidět. :mrgreen:

Tak to je asi nereálné :mrgreen:,vždycky se někdo známý najde :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
20.10.14 21:48
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tak to je asi nereálné :mrgreen:,vždycky se někdo známý najde :think:.

Právě. Vadilo by mi mluvit do kamery. Co jsem na mateřské, tak mi slovní zásoba klesla na polovinu. A určitě bych tam řekla něco horšího než ibišek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To bych se pak tlemila až do dezertu. :lol: Uvidím, na mateřské budu ještě 4 roky, tak si jí třeba zpestřím. :) Zrovna ale z našeho kraje jsou největší blbci. Hádavý, nepřející závistivci.. :roll: Mně by se líbilo, kdybychom se sešli i po skončení soutěže. Kdyby tam byla fajn parta, ochutnala jsem dobré jiné kuchyně.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
20.10.14 23:12

K minulému týdnu-Lucie mě docela zklamala, jak po svém večeru všechno kritizovala, že je to obyčejný, málo náročný atd. Myslím, že tý druhý mladý trochu křivdila, jídlo vypadalo nejlíp :think:
Kluk mi přišel docela ok, mladej, upovídanej, trochu moc aktivní, ale jinak si myslím, že na něj zbytečně měli averzi…
Nejhůř na mě paradoxne působila ta první, věřící :think: Přitom jsem si na začátku říkala, že ta bude hodná a spravedlivá, ale stejně jako Lucka mi připadalo, že si nepřipustí kritiku, všude vidí chyby a na toho kluka byla zbytečně protivná :nevim:

Tenhle týden-dneska jídlo vypadalo docela ok, žádná sláva, ale žádnej prů*ser.Na chlapa jsem taky zvědavá, nepřipadal mi, že moc taktizuje, ale po bodování 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
22.10.14 07:46

Tak Bohdanovo hlavní jídlo bych nejedla. A ani na pohled nic moc :nevim:
A jeho zábava? Chlubení, chlubení.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.10.14 09:18

Bohdan je velice snaživý, jeho menu bylo sestaveno hezky, i ladilo :palec: Po včerejšku jsem očekávala, že vyhoří jak fakle, jako většina kritických chlapů, kteří mají plnou hubu keců a pak fiasko… Ale upřímně musím říct, že mně příjemně překvapil :jazyk: A na rozdíl od většiny účastníků vše zvládl bez chaosu a zmatku :potlesk: :lol:
Docela mě zklamala včerejší hostitelka, která se mstila v každém jídle, bylo to vidět… Očekávala bych větší nadhled, ale bohužel, ten v téhle soutěži nemá a nebude mít asi nikdo :zed: Bohdan pro mě zatím vede zaslouženě, uvidíme další dny :palec: Kdyby neměl některé kecy, snad by mi mohl být i sympatický :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí