Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4399
22.10.14 14:32
@neila píše:
Bohdan je velice snaživý, jeho menu bylo sestaveno hezky, i ladilo :palec: Po včerejšku jsem očekávala, že vyhoří jak fakle, jako většina kritických chlapů, kteří mají plnou hubu keců a pak fiasko… Ale upřímně musím říct, že mně příjemně překvapil :jazyk: A na rozdíl od většiny účastníků vše zvládl bez chaosu a zmatku :potlesk: :lol:
Docela mě zklamala včerejší hostitelka, která se mstila v každém jídle, bylo to vidět… Očekávala bych větší nadhled, ale bohužel, ten v téhle soutěži nemá a nebude mít asi nikdo :zed: Bohdan pro mě zatím vede zaslouženě, uvidíme další dny :palec: Kdyby neměl některé kecy, snad by mi mohl být i sympatický :P

souhlas. jidlo mel super na to ze je to obyc. chlap. A teda vubec mi neprislo, ze by se tou motorkou chlubil 8o Proste je svezl no a co? :think:
Jedine co mi vadi ze vodoval prvni den moc nizko, ale jibak jeho vecer nemel chybu :nevim: Acjoliv se asi jeste projevi, tak jidlo vypadalo dobre a to je podstatny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.10.14 14:43

@ulice tak tak :palec: podle mě i tu zábavu zvolil dobře, nepřišlo mi, že by machroval :nevim: Myslím, že každý den člověk nemá příležitost svézt se na takové motorce a ačkoliv já motorky nesnáším, tak tohle by se mi líbilo :palec: Každopádně to tento týden vypadá na konečně normálnější partu, tak snad se to nepokazí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
22.10.14 18:21

Na to, že Bohdan tvrdí, že skoro vůbec nevaří, vaří až moc dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
23.10.14 19:29
@BAZÁREK ANGIE píše:
Na to, že Bohdan tvrdí, že skoro vůbec nevaří, vaří až moc dobře :think:

a boduje tak, aby vyhrál :cert:. Ještě, že dnešní Alena tak dobře uvařila a vyfoukla mu výhru. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
23.10.14 19:33
@eviku-miluna píše:
a boduje tak, aby vyhrál :cert:. Ještě, že dnešní Alena tak dobře uvařila a vyfoukla mu výhru. :palec:

Tý jo, mluvíš mi z duše, za těch pět bodů, který jí ten šmejd dal, mě fakt naštval, protože uvařila dle mého skvěle a i zábavu zvolila perfektní, kdy jindy bude mít možnost si něco takového vyzkoušet. Kdyby měl vyhrát on, tak to by mě fakt naštvalo. Ta blondýnka Jana tuším, je hrozně sympatická a docela mě mile dneska překvapila i ta mladá, že nefrflala a dala jí pěkné body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
23.10.14 19:39

@carola Jj, ta Jana je mi taky velice příjemná, férová ženská :palec:. Bohdan je prostě guma z povolání, co víc k tomu dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
23.10.14 19:41
@eviku-miluna píše:
a boduje tak, aby vyhrál :cert:. Ještě, že dnešní Alena tak dobře uvařila a vyfoukla mu výhru. :palec:

Přesně, dneska jí dal naschvál málo bodů. A jak rejpal s tím domácím pečivem :roll: Být tou paní, tak jsem jim k té sýrové roládě naservírovala ty škvarkové placky a bylo to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
23.10.14 19:43
@MUFICE píše:
Přesně, dneska jí dal naschvál málo bodů. A jak rejpal s tím domácím pečivem :roll: Být tou paní, tak jsem jim k té sýrové roládě naservírovala ty škvarkové placky a bylo to :pankac:

jo, to mě taky napadlo, že když začal držkovat o tom domácím pečivu, tak že mu měla ucpat pusu tím škvarkovým bochánkem :cert:. Hlavně, že sám dělal k předkrmu salát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
23.10.14 19:48

@eviku-miluna Jana je moc fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
23.10.14 19:55
@kometa32 píše:
@eviku-miluna Jana je moc fajn :palec:

doufám, že zítra dobře uvaří a podělí se o výhru s Alenou ;). Těm dvoum bych tu výhru přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
23.10.14 19:58

@eviku-miluna Moc se na zítřejší Prostřeno těším…
Dnešního králíka bych si taky dala :lol: Bohdan mě nepřekvapil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
23.10.14 20:20

@kometa32 zítra si to budou zase všechno vyříkávat, tak aby na tom nebyla zítřejší hostitelka bita :think:. Taky jsem na ten zítřek zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
23.10.14 20:29

@eviku-miluna
Jj, to jsem moc ráda :hug:. Dneska uvařila určitě fakt dobře, těch jeho 5 bodů to byl naprostý výsměch :cert:,je vidět, že chce vyhrát, ale má smůlu, dobře mu tak! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
23.10.14 20:35

@BAZÁREK ANGIE Jj, dobře mu tak :cert:. To není týden, aby se tam jeden takovej vyčůránek neobjevil. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.10.14 20:43

Taky přeji výhru Aleně a Janě :palec:, Bohdan uvařil dobře ale boduje hrozně, tím si to kazí, ale kdo mi děsně leze na nervy je,, Alenka'' :zed: první den jsem myslela, že bude v pohodě, ale co pak začala předvádět, tak mě teda vůbec nesedla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí