Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neila píše:
Bohdan je velice snaživý, jeho menu bylo sestaveno hezky, i ladiloPo včerejšku jsem očekávala, že vyhoří jak fakle, jako většina kritických chlapů, kteří mají plnou hubu keců a pak fiasko… Ale upřímně musím říct, že mně příjemně překvapil
A na rozdíl od většiny účastníků vše zvládl bez chaosu a zmatku
![]()
Docela mě zklamala včerejší hostitelka, která se mstila v každém jídle, bylo to vidět… Očekávala bych větší nadhled, ale bohužel, ten v téhle soutěži nemá a nebude mít asi nikdoBohdan pro mě zatím vede zaslouženě, uvidíme další dny
Kdyby neměl některé kecy, snad by mi mohl být i sympatický
souhlas. jidlo mel super na to ze je to obyc. chlap. A teda vubec mi neprislo, ze by se tou motorkou chlubil
Proste je svezl no a co? ![]()
Jedine co mi vadi ze vodoval prvni den moc nizko, ale jibak jeho vecer nemel chybu
Acjoliv se asi jeste projevi, tak jidlo vypadalo dobre a to je podstatny.
@ulice tak tak
podle mě i tu zábavu zvolil dobře, nepřišlo mi, že by machroval
Myslím, že každý den člověk nemá příležitost svézt se na takové motorce a ačkoliv já motorky nesnáším, tak tohle by se mi líbilo
Každopádně to tento týden vypadá na konečně normálnější partu, tak snad se to nepokazí ![]()
Na to, že Bohdan tvrdí, že skoro vůbec nevaří, vaří až moc dobře ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
Na to, že Bohdan tvrdí, že skoro vůbec nevaří, vaří až moc dobře
a boduje tak, aby vyhrál
. Ještě, že dnešní Alena tak dobře uvařila a vyfoukla mu výhru. ![]()
@eviku-miluna píše:
a boduje tak, aby vyhrál. Ještě, že dnešní Alena tak dobře uvařila a vyfoukla mu výhru.
Tý jo, mluvíš mi z duše, za těch pět bodů, který jí ten šmejd dal, mě fakt naštval, protože uvařila dle mého skvěle a i zábavu zvolila perfektní, kdy jindy bude mít možnost si něco takového vyzkoušet. Kdyby měl vyhrát on, tak to by mě fakt naštvalo. Ta blondýnka Jana tuším, je hrozně sympatická a docela mě mile dneska překvapila i ta mladá, že nefrflala a dala jí pěkné body.
@carola Jj, ta Jana je mi taky velice příjemná, férová ženská
. Bohdan je prostě guma z povolání, co víc k tomu dodat.
@eviku-miluna píše:
a boduje tak, aby vyhrál. Ještě, že dnešní Alena tak dobře uvařila a vyfoukla mu výhru.
Přesně, dneska jí dal naschvál málo bodů. A jak rejpal s tím domácím pečivem
Být tou paní, tak jsem jim k té sýrové roládě naservírovala ty škvarkové placky a bylo to ![]()
@MUFICE píše:
Přesně, dneska jí dal naschvál málo bodů. A jak rejpal s tím domácím pečivemBýt tou paní, tak jsem jim k té sýrové roládě naservírovala ty škvarkové placky a bylo to
jo, to mě taky napadlo, že když začal držkovat o tom domácím pečivu, tak že mu měla ucpat pusu tím škvarkovým bochánkem
. Hlavně, že sám dělal k předkrmu salát. ![]()
@kometa32 píše:
@eviku-miluna Jana je moc fajn
doufám, že zítra dobře uvaří a podělí se o výhru s Alenou
. Těm dvoum bych tu výhru přála.
@eviku-miluna Moc se na zítřejší Prostřeno těším…
Dnešního králíka bych si taky dala
Bohdan mě nepřekvapil ![]()
@kometa32 zítra si to budou zase všechno vyříkávat, tak aby na tom nebyla zítřejší hostitelka bita
. Taky jsem na ten zítřek zvědavá.
@eviku-miluna
Jj, to jsem moc ráda
. Dneska uvařila určitě fakt dobře, těch jeho 5 bodů to byl naprostý výsměch
,je vidět, že chce vyhrát, ale má smůlu, dobře mu tak! ![]()
@BAZÁREK ANGIE Jj, dobře mu tak
. To není týden, aby se tam jeden takovej vyčůránek neobjevil. ![]()
Taky přeji výhru Aleně a Janě
, Bohdan uvařil dobře ale boduje hrozně, tím si to kazí, ale kdo mi děsně leze na nervy je,, Alenka''
první den jsem myslela, že bude v pohodě, ale co pak začala předvádět, tak mě teda vůbec nesedla ![]()