Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10287
26.9.14 20:16
@CokeLady píše:
Jo a moc jsme nechápala, proč se svojí utahanou a shrbenou a umaštěnou postavou volí Helena oblečení bez ramínek a podprsenky. :roll:

protože to ráda hardcore :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
26.9.14 20:18
@CokeLady píše:
Jo a moc jsme nechápala, proč se svojí utahanou a shrbenou a umaštěnou postavou volí Helena oblečení bez ramínek a podprsenky. :roll:

Protože si myslí, že je neodolatelně krásná a navrch ještě vtipná? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
26.9.14 20:52
@CokeLady píše:
ty mastný řídký splihlý vlasy jsou asi nějaká italská móda :nevim:

Italských „cukrářek“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
26.9.14 21:04
@Kočislava píše:
Italských „cukrářek“ :mrgreen:

:-D tak ona je navíc i odbornice přes mascarpone… :-)

Jinak jsem ráda, že vyhrála ta dnešní hostitelka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
26.9.14 21:08

Komu jste prali vyhru? ja teda vcerejsi hostitelce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
26.9.14 21:13
@CokeLady píše:
ty mastný řídký splihlý vlasy jsou asi nějaká italská móda :nevim:
:palec: :lol: toho jsem si taky všimla, jak si je pořád přehazovala na jednu stranu a uhlazovala i po tom co vařila a sahala na potraviny :lol:

Helena byla divná, nevím na čem jede…Moje spekulace je, že se na ní manžel vykašlal a proto bydlí sama v ČR a je taková protivná :think:

Diana mi připadala falešná, taková trochu potvora :nevim:

Ta co dala dezert do auta je taky zvláštní :nevim: Vtip to byl blbej, ale já bych to vzala a řekla jim, že to bylo sice hloupý, ale jedeme dál :think: Její reakce nedělat zábavu, bejt uražená i po XY omluvách a mlít něco o hrdosti, mi přišla šíleně přehnaná…Taková uražená ženská ješitnost..A dezert do auta radši nekomentovat :mrgreen:

Dnešní hostitelka a pán mi jsou nejsypmatičtější, ona uvařila nejlíp, vítězství si zasloužila.

Příspěvek upraven 26.09.14 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
26.9.14 21:14
@pidin píše:
Komu jste prali vyhru? ja teda vcerejsi hostitelce :)

Jenom to ne :mrgreen: Mě ten její výstup přišel zbytečně hysterickej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
26.9.14 21:16
@BAZÁREK ANGIE píše:
Protože si myslí, že je neodolatelně krásná a navrch ještě vtipná? :mrgreen:
:palec: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
26.9.14 21:27

No ta včerejší na to, že má 20 let se celou dobu tváří jakoby měla umřít, byla mi strašně nesympatická, jestli se za celou dobu pořadu zasmála 3× tak to bylo moc. A ta dnešní, té bych teda tipla minimálně o 10 let více, v žádném případě 34,ale myslím, že vyhrála po zásluze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
26.9.14 21:28
@BAZÁREK ANGIE píše:
No ta včerejší na to, že má 20 let se celou dobu tváří jakoby měla umřít, byla mi strašně nesympatická, jestli se za celou dobu pořadu zasmála 3× tak to bylo moc. A ta dnešní, té bych teda tipla minimálně o 10 let více, v žádném případě 34,ale myslím, že vyhrála po zásluze.

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.9.14 21:34
@ulice píše:
Jenom to ne :mrgreen: Mě ten její výstup přišel zbytečně hysterickej :nevim:

Si představ, že se přihlásíš do televize, plánuješ, přemýšlíš, jak to co nejlíp udělat a parta debilů ti to úplně zkazí.
Jako zdálky to vypadá jako věc, kterou by člověk nemusel tak žrát, ale pokud bych byla v její kůži, asi bych je všechny vykopala a dezert jim hodila na hlavu.
Oni jí přece úplně nenapravitelně a zbytečně její večer zkazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
26.9.14 21:49
@Virginia píše:
Si představ, že se přihlásíš do televize, plánuješ, přemýšlíš, jak to co nejlíp udělat a parta debilů ti to úplně zkazí.
Jako zdálky to vypadá jako věc, kterou by člověk nemusel tak žrát, ale pokud bych byla v její kůži, asi bych je všechny vykopala a dezert jim hodila na hlavu.
Oni jí přece úplně nenapravitelně a zbytečně její večer zkazili.

Já bych asi byla ráda, že to byl JENOM vtip :mrgreen: I po těch slzách bych se nad to dokázala povznést:nevim: Přišlo mi, že se bere příliš vážně a hlavně mi vadilo, jak nepřijala ani jejich omluvu a zůstávala uražená, to mi přišlo, jak na základce…:nevim:
Byla to blbá sranda, řekla bych jim, že mě dostali a že to mají u mě schovaný, ale…nevyhodila bych je…Možná jsem jenom víc zvyklá na blbý vtipy :mrgreen: U nás v rodině se dělají i hodně drsné srandy a nakonec z toho slzíme všichni, i když někteří až po čase :lol:
Mmch. když už Diana byla tak moc proti, nechápu proč jí to neřekla, že je to jen sranda a nechala jí odejít a brečet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
27.9.14 09:49
@ulice píše:
Jenom to ne :mrgreen: Mě ten její výstup přišel zbytečně hysterickej :nevim:

Tak ten vystup byl asi zbytecne moc hysterickej, to mas pravdu no.. ale nevadi mi ze to vyhrala ta vcerejsi tak si myslim ze mela navarino suprove ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
27.9.14 09:50
@ulice píše:
Já bych asi byla ráda, že to byl JENOM vtip :mrgreen: I po těch slzách bych se nad to dokázala povznést:nevim: Přišlo mi, že se bere příliš vážně a hlavně mi vadilo, jak nepřijala ani jejich omluvu a zůstávala uražená, to mi přišlo, jak na základce…:nevim:
Byla to blbá sranda, řekla bych jim, že mě dostali a že to mají u mě schovaný, ale…nevyhodila bych je…Možná jsem jenom víc zvyklá na blbý vtipy :mrgreen: U nás v rodině se dělají i hodně drsné srandy a nakonec z toho slzíme všichni, i když někteří až po čase :lol:
Mmch. když už Diana byla tak moc proti, nechápu proč jí to neřekla, že je to jen sranda a nechala jí odejít a brečet :think:

Jn :think: :think: taky ji to mohla rict, jqko nic si ztoho nedelej oni to udelali schvalne, jako ze srandy.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.9.14 10:10

Rekla bych, ze Diana hodne taktizovala, viz jeji bodovani :roll: sama je pritom kulinarsky analfabet - o krevetach neslysela, lososa nedelala, mascarpone nezna…a to co udelala s tim mojitem, za to by ji ja dala tak max 2 body :cert: fakt mi prisla lehce stupidni, a vcerejsim bodovanim me dozrala. Ta co vyhrala to mela opravdu zaslouzene. Presne takovi lidi by se meli do souteze hlasit - co o vareni neco vi, zkousi a jejich vrcholem nejsou domaci nudle do polevky :jazyk:
Ta ctvrtecni hysterka to uz fakt prehanela. Nestastna povaha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky