Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše:
Jo a moc jsme nechápala, proč se svojí utahanou a shrbenou a umaštěnou postavou volí Helena oblečení bez ramínek a podprsenky.
protože to ráda hardcore ![]()
@CokeLady píše:
Jo a moc jsme nechápala, proč se svojí utahanou a shrbenou a umaštěnou postavou volí Helena oblečení bez ramínek a podprsenky.
Protože si myslí, že je neodolatelně krásná a navrch ještě vtipná? ![]()
@CokeLady píše:
ty mastný řídký splihlý vlasy jsou asi nějaká italská móda
Italských „cukrářek“ ![]()
@Kočislava píše:
Italských „cukrářek“
tak ona je navíc i odbornice přes mascarpone… ![]()
Jinak jsem ráda, že vyhrála ta dnešní hostitelka ![]()
@CokeLady píše:
ty mastný řídký splihlý vlasy jsou asi nějaká italská móda
Helena byla divná, nevím na čem jede…Moje spekulace je, že se na ní manžel vykašlal a proto bydlí sama v ČR a je taková protivná ![]()
Diana mi připadala falešná, taková trochu potvora ![]()
Ta co dala dezert do auta je taky zvláštní
Vtip to byl blbej, ale já bych to vzala a řekla jim, že to bylo sice hloupý, ale jedeme dál
Její reakce nedělat zábavu, bejt uražená i po XY omluvách a mlít něco o hrdosti, mi přišla šíleně přehnaná…Taková uražená ženská ješitnost..A dezert do auta radši nekomentovat ![]()
Dnešní hostitelka a pán mi jsou nejsypmatičtější, ona uvařila nejlíp, vítězství si zasloužila.
Příspěvek upraven 26.09.14 v 21:15
@pidin píše:
Komu jste prali vyhru? ja teda vcerejsi hostitelce
Jenom to ne
Mě ten její výstup přišel zbytečně hysterickej ![]()
No ta včerejší na to, že má 20 let se celou dobu tváří jakoby měla umřít, byla mi strašně nesympatická, jestli se za celou dobu pořadu zasmála 3× tak to bylo moc. A ta dnešní, té bych teda tipla minimálně o 10 let více, v žádném případě 34,ale myslím, že vyhrála po zásluze.
@BAZÁREK ANGIE píše:
No ta včerejší na to, že má 20 let se celou dobu tváří jakoby měla umřít, byla mi strašně nesympatická, jestli se za celou dobu pořadu zasmála 3× tak to bylo moc. A ta dnešní, té bych teda tipla minimálně o 10 let více, v žádném případě 34,ale myslím, že vyhrála po zásluze.
souhlas
@ulice píše:
Jenom to neMě ten její výstup přišel zbytečně hysterickej
Si představ, že se přihlásíš do televize, plánuješ, přemýšlíš, jak to co nejlíp udělat a parta debilů ti to úplně zkazí.
Jako zdálky to vypadá jako věc, kterou by člověk nemusel tak žrát, ale pokud bych byla v její kůži, asi bych je všechny vykopala a dezert jim hodila na hlavu.
Oni jí přece úplně nenapravitelně a zbytečně její večer zkazili.
@Virginia píše:
Si představ, že se přihlásíš do televize, plánuješ, přemýšlíš, jak to co nejlíp udělat a parta debilů ti to úplně zkazí.
Jako zdálky to vypadá jako věc, kterou by člověk nemusel tak žrát, ale pokud bych byla v její kůži, asi bych je všechny vykopala a dezert jim hodila na hlavu.
Oni jí přece úplně nenapravitelně a zbytečně její večer zkazili.
Já bych asi byla ráda, že to byl JENOM vtip
I po těch slzách bych se nad to dokázala povznést:nevim: Přišlo mi, že se bere příliš vážně a hlavně mi vadilo, jak nepřijala ani jejich omluvu a zůstávala uražená, to mi přišlo, jak na základce…:nevim:
Byla to blbá sranda, řekla bych jim, že mě dostali a že to mají u mě schovaný, ale…nevyhodila bych je…Možná jsem jenom víc zvyklá na blbý vtipy
U nás v rodině se dělají i hodně drsné srandy a nakonec z toho slzíme všichni, i když někteří až po čase
…
Mmch. když už Diana byla tak moc proti, nechápu proč jí to neřekla, že je to jen sranda a nechala jí odejít a brečet ![]()
@ulice píše:
Jenom to neMě ten její výstup přišel zbytečně hysterickej
Tak ten vystup byl asi zbytecne moc hysterickej, to mas pravdu no.. ale nevadi mi ze to vyhrala ta vcerejsi tak si myslim ze mela navarino suprove ![]()
@ulice píše:
Já bych asi byla ráda, že to byl JENOM vtipI po těch slzách bych se nad to dokázala povznést:nevim: Přišlo mi, že se bere příliš vážně a hlavně mi vadilo, jak nepřijala ani jejich omluvu a zůstávala uražená, to mi přišlo, jak na základce…:nevim:
Byla to blbá sranda, řekla bych jim, že mě dostali a že to mají u mě schovaný, ale…nevyhodila bych je…Možná jsem jenom víc zvyklá na blbý vtipyU nás v rodině se dělají i hodně drsné srandy a nakonec z toho slzíme všichni, i když někteří až po čase
…
Mmch. když už Diana byla tak moc proti, nechápu proč jí to neřekla, že je to jen sranda a nechala jí odejít a brečet
Jn
taky ji to mohla rict, jqko nic si ztoho nedelej oni to udelali schvalne, jako ze srandy..
![]()
Rekla bych, ze Diana hodne taktizovala, viz jeji bodovani
sama je pritom kulinarsky analfabet - o krevetach neslysela, lososa nedelala, mascarpone nezna…a to co udelala s tim mojitem, za to by ji ja dala tak max 2 body
fakt mi prisla lehce stupidni, a vcerejsim bodovanim me dozrala. Ta co vyhrala to mela opravdu zaslouzene. Presne takovi lidi by se meli do souteze hlasit - co o vareni neco vi, zkousi a jejich vrcholem nejsou domaci nudle do polevky ![]()
Ta ctvrtecni hysterka to uz fakt prehanela. Nestastna povaha ![]()