Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MambaJ píše:
Jako nezlobte se, ale podle toho co ta Paní vařila je jasné, že si za svoji postavu může sama. Nic se nemá přehánět.
To je pravda, ale člověk taky může mít takt a rozlišovací schopnost. ![]()
A když jsme u toho, zastávat se ho nepotřebuji, ale taky se mi pomeranč k mozzarelle nehodí. ![]()
@kometa32 píše:
@Litta Mě se k mozzarelle nehodí nic, protože mi nechutná.
Mně nechutná syrová, ale zapečená třeba na kaiserce, zrovna jsem si to dělala ke snídani
Nejvíc mi k tomu jde bazalka a rajčata ![]()
Už koukám na švestku v polévce. Tak jo, pomeranč jí prominu, prostě moderní experimentální kuchyně – proč neochutnat.
@Litta Holky a zkoušela některá tu bramborovou kaši s fazolkami? Je tam rozdíl? ![]()
@MUFICE píše:
Mně nechutná syrová, ale zapečená třeba na kaiserce, zrovna jsem si to dělala ke snídani![]()
Nejvíc mi k tomu jde bazalka a rajčata
Tak jí dám ještě jednu šanci ![]()
Je fakt, že zapéct jsem ji nezkoušela ![]()
@kometa32 píše:
Tak jí dám ještě jednu šanci
Je fakt, že zapéct jsem ji nezkoušela
Fakt to zkus, je to výborný
Nakrájej na plátky dej na rozkrojenou tmavou kaiserku a zapeč v troubě na horký vzduch max 5 minut, ono se to rozteče a je to výborný. K tomu jsou dobrá rajčata na kostičky s česnekem, bazalkou a oliváčem ![]()
Tak ta Sandra je mi čím dál víc sympatická ![]()
A dnešní vaření asi komentovat nebudu ![]()
@Litta Ještě mě napadlo, že brambory jsou z Ameriky, proto se děsně bijí s řízkem ![]()
@Litta píše:
Nikdo nekoukáte?Nudný týden, což?
Po dlouhé době týden, kdy se poslední den nezhádali, fajn. Spolužák ze školy mi připomněl, co udělat s jablky.
@blecha72 píše:
Po dlouhé době týden, kdy se poslední den nezhádali, fajn. Spolužák ze školy mi připomněl, co udělat s jablky.
Já mám skluz, teď teprve koukám na čtvrtek. A nuda teda.
(ten zívá)