Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ginuš píše:
@Litta no tenhle týden hrůza
Tak co čekáš od čtenářů Chvilky pro tebe. "Chvilka pro tebe je úspěšný týdeník, nejčtenější ženský titul v ČR. " Ženský. Že se tam ti tři chlapi nestyděli jít? Aspoň ti dva.
Naštěstí na tu slečnu se kouká dobře.
@eviku-miluna Od gaye neočekávám, že by se styděl za ženský časopis. Oni jsou nad věcí. Takže u něj mě nepřekvapuje, že do toho šel. A slečnu myslím Sandru. ![]()
@eviku-miluna píše:
@Litta který dva chlapi máš na mysli???
A dobře, kluk je pořád kluk.
@Litta no on i ten sestřička byl takovej napůl… A Mickeymaus byl teda taktik až hrůza ![]()
@Litta Sandra byla opravdu šikovná a milá. Výhru jsem jí přála
. A od vítěze bylo hezký gesto, že se s ostatníma podělil o výhru
. Jinak týden nic moc. Nejlepší byl řízek s těstovinovým salátem od Pepka námořníka
.
@Ginuš píše:
@Litta no on i ten sestřička byl takovej napůl… A Mickeymaus byl teda taktik až hrůza
Mickey je děsnej, toho bych v okolí nevydýchala. Brr.
Klídek, časopis/nečasopis- do reality soutěží se hlásí lidé z různých důvodů, já si tedy nedovedu žádný představit (jako že bych do toho šla).
@blecha72 taky bych nešl a hhlavně mě by i vadilo jíst u lidí co mi do jídla naslintají.. Málokdo mění lžičky když ochutnává ![]()
@Ginuš píše:
@blecha72 taky bych nešl a hhlavně mě by i vadilo jíst u lidí co mi do jídla naslintají.. Málokdo mění lžičky když ochutnává
Kdoví, co se děje při výrobě potravin nebo v restauracích.
@Ginuš píše:
@blecha72 taky bych nešl a hhlavně mě by i vadilo jíst u lidí co mi do jídla naslintají.. Málokdo mění lžičky když ochutnává
Slintání ještě jde, ale všechno ostatní je taky možné a hrozné.
Mně stačí že by se patlala rukama v něčem/s něčím.
@blecha72 píše:
Kdoví, co se děje při výrobě potravin nebo v restauracích.
To se aspoň většinou děje v hygienou občas hlídaném prostředí a hlavně to nevidím!
- ale u někoho doma je všechno tak nějak potenciálně brr a ještě si to mohu živě představovat. ![]()
@Litta píše:
Tak co čekáš od čtenářů Chvilky pro tebe. "Chvilka pro tebe je úspěšný týdeník, nejčtenější ženský titul v ČR. " Ženský. Že se tam ti tři chlapi nestyděli jít? Aspoň ti dva.Naštěstí na tu slečnu se kouká dobře.
Tak chlapi to myslím ani nečtou, spíš jen luší ty křížovky. ![]()