Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kočislava píše:
@pampeliska2014 hádka dnes ještě nebyla, ale to co předváděl ten chlap![]()
Hloupý nevychovaný tupec a to jsem hodně slušná. Blonďatá Jana uvařila podle mě dobře, hlavně měla hezky naservírováno.
Uvařila zatím nejlépe, jen škoda, že má stejně bodů jako ten namistrovanej blbec
![]()
@MUFICE píše:
Uvařila zatím nejlépe, jen škoda, že má stejně bodů jako ten namistrovanej blbec![]()
Máš pravdu, to mě taky štve…doufám, že dnes uvaří za více bodů, aby tomu mistrovi světa spadl hřebínek! ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
Máš pravdu, to mě taky štve…doufám, že dnes uvaří za více bodů, aby tomu mistrovi světa spadl hřebínek!
Snad dneska dostane víc, uvidíme. Nechci aby ten blb dostal půlku.
Taky mě překvapil věk té středeční, myslela jsem, že jí je tak o 10 víc
Ta dnešní taky vypadá starší.
@BAZÁREK ANGIE píše:
@MUFICE
A kolik jim je, nějak mi to uniklo…
Té středeční 22 a té dnešní 24.
Holky prijde vam normalni, jak si ti lidi lezou do skrini, do krabic, do supliku? Uz jen kvuli tomu, bych do ty souteze nikdy nesla.
@Terdul píše:
Ja toho debila nemuzu uz poslouchat. To je takovej ubozak. Jak pisete, doufam, ze nevyhraje!!!
A ted té holce říká, že je nevychovaná
Bych mu dala pár facek, blbečkovi
![]()
@Busy Bee píše:
Holky prijde vam normalni, jak si ti lidi lezou do skrini, do krabic, do supliku? Uz jen kvuli tomu, bych do ty souteze nikdy nesla.
Ne, ale podle mě je navádí štáb ![]()
@Terdul píše:
A ta stredecni primitivka.
A ten chlap je taky primitiv ![]()
Každopádně tam má vybrané slovníky vícero soutěžících, to se teda sešla partie opilého dragouna
.
Bože ten blb vyhrál a ještě jak dělal překvapeného
Prý kluci v hospodě budou na mě hrdí. Takhle se chovat, tak chodím kanálama
![]()
Sakra, tak přece jen vyhrál
. A snad bude pako brečet…já jsem tak šťastnej - to mi připomíná, že to řekl F. Venclovský když přeplaval kanál La manche
. A jak se budu chlubit chlapům v hospodě, no to teda nevím čím, ty estrády co tam předváděl, to snad aby zalezl 100 metrů pod zem a ne se tím ještě chlubil
.
Čtu tu diskuzi na webu Prostřena, ta je hustá ![]()
"tvoje rodina na tebe jistě bude hrdá jaký jsi imbecil a chlapy v hospodě ti budou pochlebovat, ale i tak si budou myslet že jsi idiot!!!
Hnusák roku zase bodoval. Kdyby místo Adama v ráji byl první člověk on, tak jsme tu nebyli.Eva by se nechala raději uškrtit hadem.