Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50160
9.9.14 23:09

My jednou jedli u známých večer chleba, byl dobrý, ale do rána chytil plíseň. Vzhledem k tomu, že jsme u nich pili alkohol, tam nám po něm nic nebylo, zřejmě desinfekce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
9.9.14 23:17

Ja uz trikrat koupila ten pribinacek s piskotama a vzdy byl nepozivatelny, takze ten uz nikdy. Kdyby jednou ale tolikrat? A to byla vzdy lhuta jeste min. tyden.
A jeste nekupuji slazenou dobrou vodu. Kupujeme ruzne vody. Perlive, neperlive, slazene, neslazene. A tu dobrou vodu jsme meli take uz asi trikrat kazenou, takze tu uz taky ne-e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.14 12:13

U pacholíčků se mi to stalo taky kolikrát. A teď jsem vyhazovala z Lidlu tvarohy vanilkový a obyčejný. Lhůta též byla dlouhá do konce. Normálně se nafoukly, fuj.
Lidl je od nás daleko a jet tam a zpět se nám nechtělo. A právě na tohle oni řeší, že lidé jsou z daleka a kdo by tam jel.
S vodou se mi to ještě nestalo.
A co teda v životě už nekoupím to je jakékoliv maso v Tescu. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
10.9.14 12:17

@pampeliska2014 Nejen maso, ale i uzeniny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.14 12:35

Koukám, že jsme skoro bydlící, takže naše Tesco v našem kraji vede. Nevím jestli i jinde.
Prostě od masa nic a pečiva také, ale já tam stejnak už nejezdím jsou jiné obchody, kde je výběr větší a čertsvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
10.9.14 15:33

Tak dnes se ví, že když je kousek napadený, je to v celém kusu.
Ale - moji babičku si pamatuju, jak sedí, v zástěře jablka, která vykrajuje a jí, případně z nich peče štrůdl. Zemřela v 86 letech. Druhá babička má zřejmě nějak poškozené chuťové buňky od narození :mrgreen:, nerada tam něco jím, řada věcí nakyslá, plesnivá, zkažená, hnus. Je jí 80 a je v báječné kondici. A do třetice - manželově babičce je 92 roků, tipuju, že s ovocem a vším ostatním to bylo zrovna tak, byla bída a nikdo by nevyhodil celý kus čehokoli jen kvůli tomu, že je část plesnivá.
Pokud vezmeme v potaz, kolik dnes žije seniorů, klidně i 80+, tedy lidí, kteří vyrostli za války a těsně po, kdy se jedlo to, co bylo, nedělala bych z kusu plesnivého toastu takovou kovbojku, neboť to všichni ve zdraví přežili. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
10.9.14 18:57

Tak dnes už mi začínají „téct nervy“ :mrgreen: :cert: :cert:
Hostitelka mastné vlasy, prý nemluvte na mě 8o Ten Lukáš mi vloženě leze krkem, jeho vyjadřování… :roll: 3 z pěti soutěžících by se zřejmě přesně nevyjádřili bez slovíčka jakoby :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
10.9.14 19:24
@Virginia píše:
Tak dnes se ví, že když je kousek napadený, je to v celém kusu.
Ale - moji babičku si pamatuju, jak sedí, v zástěře jablka, která vykrajuje a jí, případně z nich peče štrůdl. Zemřela v 86 letech. Druhá babička má zřejmě nějak poškozené chuťové buňky od narození :mrgreen:, nerada tam něco jím, řada věcí nakyslá, plesnivá, zkažená, hnus. Je jí 80 a je v báječné kondici. A do třetice - manželově babičce je 92 roků, tipuju, že s ovocem a vším ostatním to bylo zrovna tak, byla bída a nikdo by nevyhodil celý kus čehokoli jen kvůli tomu, že je část plesnivá.
Pokud vezmeme v potaz, kolik dnes žije seniorů, klidně i 80+, tedy lidí, kteří vyrostli za války a těsně po, kdy se jedlo to, co bylo, nedělala bych z kusu plesnivého toastu takovou kovbojku, neboť to všichni ve zdraví přežili. :)

Ale jo, máš pravdu ;) Kousek je nezabije.Ale podávat to v televizi :lol: A ještě mladá, moderní holka se zdravým, lehkým menu :lol: To je prostě divný. Já bych to nedala nikomu ani doma a v tv už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
10.9.14 19:26
@Pizlam píše:
Ja uz trikrat koupila ten pribinacek s piskotama a vzdy byl nepozivatelny, takze ten uz nikdy. Kdyby jednou ale tolikrat? A to byla vzdy lhuta jeste min. tyden.
A jeste nekupuji slazenou dobrou vodu. Kupujeme ruzne vody. Perlive, neperlive, slazene, neslazene. A tu dobrou vodu jsme meli take uz asi trikrat kazenou, takze tu uz taky ne-e.

Mě se taky stalo, že jsem kupovala nějakou neperlivku slazenou na oslavu celý balík a chutnala tak divně, zatuchle, mám pocit, že to byla zrovna Dobrá voda :think: Jestli ona tak nemá chutnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
10.9.14 19:29

K dnešnímu dílu-hostitelka hrůza 8o Ty vlasy 8o :roll: Na mladou holku :think: Ani si před návštěvou a natáčením v tv neumýt vlasy, to fakt nechápu :think:
Jídlo nic moc, taková závodka z 90.let.
A ti dva co se hádaj jsou oba stejný, nemaj si co vyčítat. Nejsympatičtější je mi ta těhotná.
A dostala mě hostitelka, jak řekla, že ostatním bude kazit jejich večery 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
10.9.14 20:17
@ulice píše:
K dnešnímu dílu-hostitelka hrůza 8o Ty vlasy 8o :roll: Na mladou holku :think: Ani si před návštěvou a natáčením v tv neumýt vlasy, to fakt nechápu :think:
Jídlo nic moc, taková závodka z 90.let.
A ti dva co se hádaj jsou oba stejný, nemaj si co vyčítat. Nejsympatičtější je mi ta těhotná.
A dostala mě hostitelka, jak řekla, že ostatním bude kazit jejich večery 8o

Já si úplně představuji ty dva, co se hádají, že to mezi nimi zřejmě jiskří, ale kdyby spolu měli vztah, tak by se asi porvali do krve… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
10.9.14 20:21

@ulice jsem si dnes říkala, že nejvíc zakomplexovaný jsou tam pokaždý ty umaštěný nemajetný obézní matky na md, úplný emimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
10.9.14 20:59
@Virginia píše:
@ulice jsem si dnes říkala, že nejvíc zakomplexovaný jsou tam pokaždý ty umaštěný nemajetný obézní matky na md, úplný emimino :mrgreen:

Fakt, jo? :think: :think:
Já bych si myslela, že to je povahou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
10.9.14 21:36
@Virginia píše:
@ulice jsem si dnes říkala, že nejvíc zakomplexovaný jsou tam pokaždý ty umaštěný nemajetný obézní matky na md, úplný emimino :mrgreen:
:lol: nekdy to sedi, tahle me hodne prekvapila :think: Ze se chovala nemozne, ok, ma problemy, ale ze se bude jeste schvalne snazit kazit ostatnim jejich vecere, to je sila :think: Nechapu tohle uvazovani.Tak sakra kdyz jsem tlusta a chuda, tak i presto si sama sebe vazim a i presto se budu k lidem chovat slusne :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.14 21:41

Nepochopila jsem proč tam tedy vůbec šla?
Vždyť vidí kdo se tam hlásí, že se tam jdou jenom předvést na co mají.
Pak to svádí na problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky