Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@isp píše:
@kometa32 mám tohttp://play.iprima.cz/prostreno-76-0
Jo, jasně, já to špatně pochopila
![]()
@kometa32 píše:
Tak dnes to byla zatím pohoda
asi klid před bouří
![]()
Nestihla jsem to dneska celé a na netu někde psali něco o chlebu.. co se dělo? Díky
Chytrá blondýna podávala plesnivý tousty. Tak to je tedy síla.
Okrajela to a hlavně vybrala ty, které nebyly chycené. Byla ráda, že ji vůbec nějaký zbyly.
Máš SZ.
Nechápu, proč jim teda ten chleba vůbec dala, mohla dát jiné pečivo nebo nic
Jinak jí dali celkem málo bodů, když si odmyslím tu prasárnu s chlebem ![]()
@MUFICE píše:
Nechápu, proč jim teda ten chleba vůbec dala, mohla dát jiné pečivo nebo nicJinak jí dali celkem málo bodů, když si odmyslím tu prasárnu s chlebem
Souhlas. HHlavne, zedela lososa a mrskne jim tam plesnivytoust, fuj ![]()
Úplně nejhorší je, že to nabídla těhotné ženě! Jak tohle mohl dopustit štáb?? ![]()
Edit. co si pamatuji, tak ve škole vždy říkali, jak je zelenina/ovoce nebo jídlo v jednotném balení nějak chyceno plísní, okamžitě vyhodit celý kus/balení. ![]()
@Maculinka píše: Úplně nejhorší je, že to nabídla těhotné ženě! Jak tohle mohl dopustit štáb??Edit. co si pamatuji, tak ve škole vždy říkali, jak je zelenina/ovoce nebo jídlo v jednotném balení nějak chyceno plísní, okamžitě vyhodit celý kus/balení.
Mně v létě chytla 2× plíseň balená veka a to měla mít ještě 3 dny trvanlivost
Měla jsem jí koupenou na žemlovku. Asi to váleli někde na sluníčku, bylo to ted o prázdninách ![]()
Hlavne kdyz si predstavim, ze oni to uvidi zpetne az ted, co ze to vlastne jedli. Brrr
Chapu, ze se to mohlo stat. Netvrdim, ze ji tam lezel mesic ( ale vypadalo to v te telce blbe ), tak bych se proste omluvila a rekla pravdu.
@Maculinka píše: Úplně nejhorší je, že to nabídla těhotné ženě! Jak tohle mohl dopustit štáb??Edit. co si pamatuji, tak ve škole vždy říkali, jak je zelenina/ovoce nebo jídlo v jednotném balení nějak chyceno plísní, okamžitě vyhodit celý kus/balení.
To je pravda. To mas to same, jako kdyz je treba jahoda castecne nahnila, tak nekdo to jen odkroji a jahodu zbasti ![]()
Ja tohle tedy nedelam ale proti gustu.. ![]()
Jestli měli zažívací problémy, tak to mohla svést na tu loď. ![]()
To mi taky napadlo když to viděli zpětně. ![]()
Nechápu, že si to ještě před tím nepřekontroluje. Protože tohle už bylo hodně zelený, to nebylo z předešlého dne.
Neříkám také se mi stalo, že zrovna tyto balené věci byly chycený. Prostě to celé letělo do koše. To samý ovoce, zelenina atd. žádný okrajování. Už je to jednou napadený. Zdraví máme jenom jedno.
Tuhle jsem kupovala plátkový sýr balený a ten tedy byl zelený. Hned jsem ho odevzdala paní co tam dodávala zboží a děkovala. Asi, že jsem tam neudělala humbuk.
Možná se tam dostal vzduch nevím, ještě to mělo dlouhou trvanliost. Dneska si v tom jídle bohužel nevybereme.