Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak té včerejší mi bylo hodně líto. Na 2 hodiny mi vypnout elektriku, když vařím pro hosty, to bych nezvládla.
A doufám, že Eva nevyhraje, a to nejsem nepřející, protože toto předvádět u mého stolu, musela bych jí říct, že ty chlupy/vlasy musely být její.
@merde píše:
Ja si tedy myslim, ze i ostatni dali vcera moc malo bodu. Ta holcina mela ocividne lerpsi jidla nez pani z pondelka. Asi se ostatni lekli, ze by vyhrala. No, je to smutny, jak jde ocividne o prachy
Hlavne oni sami priznali, ze v 17 umeli uplny houno…holcina je obdivuhodna
a i kdyz nevyhraje, tak jim to pekne natrela ![]()
Boha jeho… teď koukám v rychlosti na včerejší díl a teda tý dvoubodovce bych jedno štrejchla mezi oči. To je teda zas rypna… holčina je fakt šikovná. Já v jejím věku uměla jen těstoviny na 100 způsobů, zeleninovou polívku a upéct perník ![]()
@kometa32 píše:
Myslím, že i zítra dá 2 body
Neda, pt dneska vari ![]()
@MUFICE píše:
Neda, pt dneska vari
No však jo, jsem psala zítra ![]()
Za chvíli to vypukne, už jsem plna očekávání, jaké dnes uvaří Evička lahůdky
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Za chvíli to vypukne, už jsem plna očekávání, jaké dnes uvaří Evička lahůdky.
Já jsem celkově na ní zvědavá, jak žije atd.. ![]()
@kometa32
No podle jejího chování a posuzování druhých bude mít přinejmenším perfektně naklizený královský palác a v něm nám předvede 6 chodové slavnostní menu! ![]()
@kometa32
A teď jsem se dočetla, že její zájmy jsou běh a plavání
,no vidět to na ní teda není
. Kdyby tohle provozovala, vypadala by úplně jinak
.
@kometa32 píše:
No však jo, jsem psala zítra
Jsem myslela, že jsi to psala včera, četla jsem to přes mobil ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
@kometa32
A teď jsem se dočetla, že její zájmy jsou běh a plavání,no vidět to na ní teda není
. Kdyby tohle provozovala, vypadala by úplně jinak
.
Asi tak nějak. A vzhledem k tomu, že nic nejí, tak by vypadala jako anorektička ![]()
Ja si tedy myslim, ze i ostatni dali vcera moc malo bodu. Ta holcina mela ocividne lerpsi jidla nez pani z pondelka. Asi se ostatni lekli, ze by vyhrala. No, je to smutny, jak jde ocividne o prachy