Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
25.8.14 20:59

Koukal jste někdo na dnešní díl? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
25.8.14 22:39
@Maculinka píše:
Koukal jste někdo na dnešní díl? 8o

Jo, já koukala, ale jen tak letmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.8.14 18:51

je to možné?

Holky co jste se dívaly dneska, chapete zuzku, která dneska říkala, že ostatni holky které tam s ní jsou, by se do takové soutěže neměly hlásit protože maji víc peněz než ona? :think: a to říkala že má čtyři děti a chtěli by jich pět, protože pětka je manželovo šťastné číslo.. Tak aspoň že ne osmička :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
27.8.14 19:10
@procne píše:
Holky co jste se dívaly dneska, chapete zuzku, která dneska říkala, že ostatni holky které tam s ní jsou, by se do takové soutěže neměly hlásit protože maji víc peněz než ona? :think: a to říkala že má čtyři děti a chtěli by jich pět, protože pětka je manželovo šťastné číslo.. Tak aspoň že ne osmička :pankac:

Taky mě to překvapilo, tedy spíše naštvalo. Závist je hnusná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
27.8.14 19:15
@procne píše:
Holky co jste se dívaly dneska, chapete zuzku, která dneska říkala, že ostatni holky které tam s ní jsou, by se do takové soutěže neměly hlásit protože maji víc peněz než ona? :think: a to říkala že má čtyři děti a chtěli by jich pět, protože pětka je manželovo šťastné číslo.. Tak aspoň že ne osmička :pankac:

Je divna. Pravda, ja bych ji ty penize prala, casto je preju tomu nejmene majetnemu, bez ohledu na vareni…ale jeji chovani je divne.Je videt, ze je hodne nespokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
27.8.14 19:19

@procne taky mě to překvapilo, že to řekla 8o takhle na rovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
27.8.14 23:25
@procne píše:

Nekoukala jsem, ale stačí, co tu čtu. To je její problém, že má 4 děti. Jak si to udělá, takový to má. Tyhle závistivé můry nesnáším :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
27.8.14 23:26
@ulice píše:
Je divna. Pravda, ja bych ji ty penize prala, casto je preju tomu nejmene majetnemu, bez ohledu na vareni…ale jeji chovani je divne.Je videt, ze je hodne nespokojena.

To já ne, koukám jak vaří a bodovala bych spravedlivě. Není to charita, ale soutěž o vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
27.8.14 23:59

A já si myslím, že ona se jen necítí dobře mezi cizími a to se na ní podepisuje. Někdo, kdo žije pro rodinu (a tolik dětí), tak je trošku uzavřenější. Zas na druhou stranu, alespoň je upřímná. Jenomže kdo ví, jak to sestříhali :nevim: Třeba je to zase od Primy úmysl, aby vypadala nejhůř. Psala jsem si s člověkem, který tam byl před dvěma roky a oni jim vyloženě dávali mnohdy zavádějící otázky a pak to sestříhali dle libosti. :nevim: Tím paní neobhajuji, ale Primě bych zrovna dvakrát nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
28.8.14 15:35

A proč vůbec vařila u cizích? nevíte? a řekla to ostatním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
28.8.14 17:10
@MUFICE píše:
To já ne, koukám jak vaří a bodovala bych spravedlivě. Není to charita, ale soutěž o vaření.

To ja ve finale taky ;) Ale nekdy je mi tech lidi lito, jak jsou chudi. Tyhle taky, je mi ji lito a zaroven se mi jeji chovani prici, ale nepusobi na me jako uplne zla, to by to nerekla uprimne o te zavisti, spis bude nespokojena a zavisti se nemuze ubranit, v tom stresu a atd.Mela to nejtezsi jako prvni s takovou povahou, je dost nejista…Nevidime pozadi nataceni :think: Ale to ji neomlouvam, jen mam proste soc. citeni a nemuzu si pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
28.8.14 17:26

Normálně na ten pořad už moc nekoukám, ale byla jsem u tchýně tak jsem se dívala s ní.
Ta Zuza je fakt jednoduchá, nikdo přece nemůže za to že je socka a nikoho to nemusí zajímat. Nesnáším lidi co si myslí že jsou chudáčci a ostatní jim musí pomáhat. Ti co žijou líp by se měli vzdát výhry v její prospěch, protože ona nemá a je ukřivděná. Řekla že lidi co se mají dobře (takový zařízení a bydlení dle jejích slov) by se neměli hlásit do této soutěže, to mluví za vše. No jo ona má 4 děti, měla mít jen 1. a místo těch 3. si koupit třeba kuchyň a obyvák, otázka je jestli by pak byla spokojenější.
No jo každý má co si zaslouží, v tomto případě to sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
28.8.14 19:13

Dneska se teda pro zmenu predvedla hostitelka :roll: Jidlo az na dezert nic moc, polivka od pohledu nezdarila, maso na pohled na povrchu tuhe a ona se urazi, ze jim to nechutna :mrgreen:
Byla pekne neprijemna…Ta chuda se taky porad tvari nafucene a smutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
28.8.14 22:12
@ulice píše:
To ja ve finale taky ;) Ale nekdy je mi tech lidi lito, jak jsou chudi. Tyhle taky, je mi ji lito a zaroven se mi jeji chovani prici, ale nepusobi na me jako uplne zla, to by to nerekla uprimne o te zavisti, spis bude nespokojena a zavisti se nemuze ubranit, v tom stresu a atd.Mela to nejtezsi jako prvni s takovou povahou, je dost nejista…Nevidime pozadi nataceni :think: Ale to ji neomlouvam, jen mam proste soc. citeni a nemuzu si pomoct :mrgreen:

Mně jich teda líto není, nemají sekat děti jako Bata cvičky, když na tom nejsou finančně dobře. Ale je mi líto samoživitelek, co mají nemocné děti a uteče od nich chlap a nemají ani na léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
28.8.14 22:26
@MUFICE píše:
Mně jich teda líto není, nemají sekat děti jako Bata cvičky, když na tom nejsou finančně dobře. Ale je mi líto samoživitelek, co mají nemocné děti a uteče od nich chlap a nemají ani na léky.
:lol: ale jo, já vím, že máš pravdu…ale nepomůžu si no :D…stejně mi je jich líto a hlavně jejich dětí…Znám teda rodinu s 8 dětmi, která je chudá, ale spokojená, věřící, nikomu nic nezávidí, tak tam to je ok, děti jsou spokojené, protože rodiče je to naučili být skromné a umět si užít život i s málem peněz…Ale když té paní na majetku hodně záleží a ví to, trápí se tím, závidí, tak měli s počtem dětí ubrat…Takhle děti odkoukají model, nemáme prachy, jsme nespokojení, ti co je mají jsou lepší než my a my jim závidíme :? To je smutné, z pohledu dítěte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí