Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maculinka píše:
Koukal jste někdo na dnešní díl?
Jo, já koukala, ale jen tak letmo.
Holky co jste se dívaly dneska, chapete zuzku, která dneska říkala, že ostatni holky které tam s ní jsou, by se do takové soutěže neměly hlásit protože maji víc peněz než ona?
a to říkala že má čtyři děti a chtěli by jich pět, protože pětka je manželovo šťastné číslo.. Tak aspoň že ne osmička ![]()
@procne píše:
Holky co jste se dívaly dneska, chapete zuzku, která dneska říkala, že ostatni holky které tam s ní jsou, by se do takové soutěže neměly hlásit protože maji víc peněz než ona?a to říkala že má čtyři děti a chtěli by jich pět, protože pětka je manželovo šťastné číslo.. Tak aspoň že ne osmička
Taky mě to překvapilo, tedy spíše naštvalo. Závist je hnusná věc.
@procne píše:
Holky co jste se dívaly dneska, chapete zuzku, která dneska říkala, že ostatni holky které tam s ní jsou, by se do takové soutěže neměly hlásit protože maji víc peněz než ona?a to říkala že má čtyři děti a chtěli by jich pět, protože pětka je manželovo šťastné číslo.. Tak aspoň že ne osmička
Je divna. Pravda, ja bych ji ty penize prala, casto je preju tomu nejmene majetnemu, bez ohledu na vareni…ale jeji chovani je divne.Je videt, ze je hodne nespokojena.
@procne taky mě to překvapilo, že to řekla
takhle na rovinu.
@procne píše:
Nekoukala jsem, ale stačí, co tu čtu. To je její problém, že má 4 děti. Jak si to udělá, takový to má. Tyhle závistivé můry nesnáším
![]()
@ulice píše:
Je divna. Pravda, ja bych ji ty penize prala, casto je preju tomu nejmene majetnemu, bez ohledu na vareni…ale jeji chovani je divne.Je videt, ze je hodne nespokojena.
To já ne, koukám jak vaří a bodovala bych spravedlivě. Není to charita, ale soutěž o vaření.
A já si myslím, že ona se jen necítí dobře mezi cizími a to se na ní podepisuje. Někdo, kdo žije pro rodinu (a tolik dětí), tak je trošku uzavřenější. Zas na druhou stranu, alespoň je upřímná. Jenomže kdo ví, jak to sestříhali
Třeba je to zase od Primy úmysl, aby vypadala nejhůř. Psala jsem si s člověkem, který tam byl před dvěma roky a oni jim vyloženě dávali mnohdy zavádějící otázky a pak to sestříhali dle libosti.
Tím paní neobhajuji, ale Primě bych zrovna dvakrát nevěřila.
@MUFICE píše:
To já ne, koukám jak vaří a bodovala bych spravedlivě. Není to charita, ale soutěž o vaření.
To ja ve finale taky
Ale nekdy je mi tech lidi lito, jak jsou chudi. Tyhle taky, je mi ji lito a zaroven se mi jeji chovani prici, ale nepusobi na me jako uplne zla, to by to nerekla uprimne o te zavisti, spis bude nespokojena a zavisti se nemuze ubranit, v tom stresu a atd.Mela to nejtezsi jako prvni s takovou povahou, je dost nejista…Nevidime pozadi nataceni
Ale to ji neomlouvam, jen mam proste soc. citeni a nemuzu si pomoct ![]()
Normálně na ten pořad už moc nekoukám, ale byla jsem u tchýně tak jsem se dívala s ní.
Ta Zuza je fakt jednoduchá, nikdo přece nemůže za to že je socka a nikoho to nemusí zajímat. Nesnáším lidi co si myslí že jsou chudáčci a ostatní jim musí pomáhat. Ti co žijou líp by se měli vzdát výhry v její prospěch, protože ona nemá a je ukřivděná. Řekla že lidi co se mají dobře (takový zařízení a bydlení dle jejích slov) by se neměli hlásit do této soutěže, to mluví za vše. No jo ona má 4 děti, měla mít jen 1. a místo těch 3. si koupit třeba kuchyň a obyvák, otázka je jestli by pak byla spokojenější.
No jo každý má co si zaslouží, v tomto případě to sedí.
Dneska se teda pro zmenu predvedla hostitelka
Jidlo az na dezert nic moc, polivka od pohledu nezdarila, maso na pohled na povrchu tuhe a ona se urazi, ze jim to nechutna ![]()
Byla pekne neprijemna…Ta chuda se taky porad tvari nafucene a smutne.
@ulice píše:
To ja ve finale takyAle nekdy je mi tech lidi lito, jak jsou chudi. Tyhle taky, je mi ji lito a zaroven se mi jeji chovani prici, ale nepusobi na me jako uplne zla, to by to nerekla uprimne o te zavisti, spis bude nespokojena a zavisti se nemuze ubranit, v tom stresu a atd.Mela to nejtezsi jako prvni s takovou povahou, je dost nejista…Nevidime pozadi nataceni
Ale to ji neomlouvam, jen mam proste soc. citeni a nemuzu si pomoct
Mně jich teda líto není, nemají sekat děti jako Bata cvičky, když na tom nejsou finančně dobře. Ale je mi líto samoživitelek, co mají nemocné děti a uteče od nich chlap a nemají ani na léky.
@MUFICE píše:
Mně jich teda líto není, nemají sekat děti jako Bata cvičky, když na tom nejsou finančně dobře. Ale je mi líto samoživitelek, co mají nemocné děti a uteče od nich chlap a nemají ani na léky.