Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terdul : To teda, to už není Prostřeno, ale Shrábni prachy za každou cenu
Jenže jak změnit pravidla, aby to bylo co nejvíc spravedlivé a pro diváky stále atraktivní ![]()
@jsem.to.ja píše:
@Terdul : To teda, to už není Prostřeno, ale Shrábni prachy za každou cenuJenže jak změnit pravidla, aby to bylo co nejvíc spravedlivé a pro diváky stále atraktivní
Když tohle je víc reality show, než cokoli jiného. Nejde ani tak o kvalitu jídla, ale výhradně o to, jak se lidé pod tlakem a s vidinou desetitisíců budou k sobě chovat - jako hovada, zcela podle očekávání.
Myslím, že by pomohlo, kdyby vypláceli každému něco málo za účast a odměnou pro vítěze by byla třeba večeře pro něj a rodinu v nějaké lepší restauraci.
Dokud půjde o relativně velké peníze, změna nepřijde.
Těžko říct, zda by byla ta mírnější forma soutěže bez taktizování a opravdového boje pro lidi stále natolik atraktivní, jako je to nyní.
@Virginia : Právě proto jsem ve svém příspěvku zapochybovala o tom, že to jde skloubit tak, aby to bylo objektivní a diváky to zajímalo. Co si budeme povídat - ať se uvaří cokoliv, stejně všichni nejvíc řeší, co kdo řekl nebo udělal
Jen už se na to většinou nedá koukat, protože nervy mám jen jedny ![]()
@Virginia píše:
Těžko říct, zda by byla ta mírnější forma soutěže bez taktizování a opravdového boje pro lidi stále natolik atraktivní, jako je to nyní.
Nebyla ![]()
Dneska se mi jídlo docela líbilo. Z těstovin se šunkou bych sice taky nejásala, ale podle reakcí se jí povedli.
Ale ta rána do nosu
Měl si dávat větší pozor ![]()
@ulice ta rána do nosu je masakr.. Jako je to chlap jak hora, jak do toho může jít takhle naplno.. Nechápu
Všichni se snažili tomu druhému neublížit a i se omlouvali a snažili se neublížit
a dokonce ten druhý chlap se nechal raději zmlátit
to se mi líbilo ![]()
@Ginuš píše:
@Miriamm já to snad radši ani nechci vědět
@Ginuš píše:
@ulice ta rána do nosu je masakr.. Jako je to chlap jak hora, jak do toho může jít takhle naplno.. NechápuVšichni se snažili tomu druhému neublížit a i se omlouvali a snažili se neublížit
a dokonce ten druhý chlap se nechal raději zmlátit
to se mi líbilo
No taky se mi to nelíbilo
Šel do toho moc drsně, je divnej
A to, jak pořád chválí a chválí a pak dá max.6 bodů je vtipný
Ale asi holt taktizuje s tím, že je poslední, protože poslednímu většinou všichni dají nejméně bodů..
Nejvíc bych to asi přála té tmavovlasé co vařila včera anebo i dnešní hostitelce, ale ani jedna z nich nevyhraje, bude to mezi chlapama…Předpokládám, že vyhraje ten první, posledního si podají jako vždy.
@ulice no já doufám, že to aspoň nevyhraje ten „boxer“
Nemám ho ráda, nesedí mi
@Ginuš píše:
@ulice no já doufám, že to aspoň nevyhraje ten „boxer“Nemám ho ráda, nesedí mi
Je divnej
Myslím, že nevyhraje, je poslední a tipuju, že klame tělem a jeho jídlo tak dobré nebude
Ale nevím, uvidíme a necháme se překvapit.
@ulice a já vim kolik dostane bodů
jsem se koukla na ten konec a teda.. no nechám tě překvapit ![]()
@mejdylko píše:
@ulice a já vim kolik dostane bodůjsem se koukla na ten konec a teda.. no nechám tě překvapit