Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
23.7.14 18:35

@lharka13 to jo. Mě přijde že je z nich i nervní… Chjo ať se jim uvaří cokoliv, tak tam vždy bude něco chybět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.7.14 18:39

Prostě jsou všichni nejlepší a nejchytřejší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.7.14 18:39

Bylo to tak průměrné až to bylo podprůměrné - no to je fakt mazec jako :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
23.7.14 18:40
@Ginuš píše:
@lharka13 to jo. Mě přijde že je z nich i nervní… Chjo ať se jim uvaří cokoliv, tak tam vždy bude něco chybět :roll:

Jj jsou to blbci, normálně me svou, i kdyby to uvařil šéfkuchař, tak to zkritizuji. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.7.14 18:42

Ale je fakt, že studený jídlo moc bodů nedostane a řídká tatarka je taky trochu blbá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.7.14 18:47

Ten dezert bych si ale dala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.7.14 18:49

To čumim, že jí dal 7 bodů…čekala jsem od něj míň  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
23.7.14 18:49

Hm tak 22 mi přijde dost malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.7.14 18:50

Ta blondýna mi přijde asi nejpřijatelnější…zatím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.7.14 18:51

No a mám hlad sakra :zed: dezert vypadal hodně dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
23.7.14 18:53
@Terdul píše:
Prosim vas, ze vyhraje ta bloncka a ne Vaclav.

Bojim se, ze ne, nedokážu si představit, co by musela uvařit, aby uspěla…tyhle skupině by se nezavdecil ani Pohlreich… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
23.7.14 20:24

Předkrm vypadal dobře, zajímavý nápad. Polívka taky ok. Hlavní chod se mi zase tolik nelíbil, hlavně ta tatarka byla špatně. Jestli byl studený, tak to je blbý :nevim: Dezert taky vypadal ok.
Určitě si zasloužila víc bodů, včerejší hostitelka měla jídlo na pohled mnohem horší :nevim: Ta věta, že to bylo průměrný až podprůměrný mě taky dostala :)
Hostitelka byla nějaká moc veselá, ale myslím, že je taková trochu bláznivá povaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
24.7.14 00:50

Predkrm zajimavej, nevim co je spatneho na grilovanych paprikach se zalivkou a s pecivem? lepsi nez cesnekova jednohubka.
polevka super, zda tam dala vegetu, bujon, nevím a neni to jedno? delala to hlavne z masa? delala. a jak rekla ze je to z prdelek :mrgreen:
Hlavni jidlo:to kruti spolecne s krkovici…to bylo zbytecne…kazdopadne zasadni chyba, studene jidlo :|
dezert byl dle meho nejslabsí, ale vypadal dobre:)
cekaci doba asi hodne moc velka, zabava nezlobte se ale divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
24.7.14 10:30

Máma nemohla z toho, jak do ní rypákovali i kvůli tomu, že opravdovej kuřecí vývar není žlutej a že ho má určitě z bujonu a mamka: „Ty voe na to se nedá koukat. Když to vaří s mrkví, tak to asi bude fialový ne? Mrkev co? Mrkev pouští při vaření barvu. Idioti!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
24.7.14 10:35

Jsem ráda, že se nad tímhle týdnem nerozčiluju jen já :) Mně dostalo, jak se pondělní vtipnej a milej hostitel změnil v gastrogestapáka a ten, co má vařit v pátek by nejradši vylízal talíř a sežral příbor a pak hodnotí za 4. Požaduji změnu pravidel! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí