Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lharka13 to jo. Mě přijde že je z nich i nervní… Chjo ať se jim uvaří cokoliv, tak tam vždy bude něco chybět ![]()
Bylo to tak průměrné až to bylo podprůměrné - no to je fakt mazec jako
![]()
@Ginuš píše:
@lharka13 to jo. Mě přijde že je z nich i nervní… Chjo ať se jim uvaří cokoliv, tak tam vždy bude něco chybět
Jj jsou to blbci, normálně me svou, i kdyby to uvařil šéfkuchař, tak to zkritizuji. ![]()
Ale je fakt, že studený jídlo moc bodů nedostane a řídká tatarka je taky trochu blbá ![]()
@Terdul píše:
Prosim vas, ze vyhraje ta bloncka a ne Vaclav.
Bojim se, ze ne, nedokážu si představit, co by musela uvařit, aby uspěla…tyhle skupině by se nezavdecil ani Pohlreich… ![]()
Předkrm vypadal dobře, zajímavý nápad. Polívka taky ok. Hlavní chod se mi zase tolik nelíbil, hlavně ta tatarka byla špatně. Jestli byl studený, tak to je blbý
Dezert taky vypadal ok.
Určitě si zasloužila víc bodů, včerejší hostitelka měla jídlo na pohled mnohem horší
Ta věta, že to bylo průměrný až podprůměrný mě taky dostala ![]()
Hostitelka byla nějaká moc veselá, ale myslím, že je taková trochu bláznivá povaha.
Predkrm zajimavej, nevim co je spatneho na grilovanych paprikach se zalivkou a s pecivem? lepsi nez cesnekova jednohubka.
polevka super, zda tam dala vegetu, bujon, nevím a neni to jedno? delala to hlavne z masa? delala. a jak rekla ze je to z prdelek ![]()
Hlavni jidlo:to kruti spolecne s krkovici…to bylo zbytecne…kazdopadne zasadni chyba, studene jidlo ![]()
dezert byl dle meho nejslabsí, ale vypadal dobre:)
cekaci doba asi hodne moc velka, zabava nezlobte se ale divná.
Máma nemohla z toho, jak do ní rypákovali i kvůli tomu, že opravdovej kuřecí vývar není žlutej a že ho má určitě z bujonu a mamka: „Ty voe na to se nedá koukat. Když to vaří s mrkví, tak to asi bude fialový ne? Mrkev co? Mrkev pouští při vaření barvu. Idioti!“ ![]()
Jsem ráda, že se nad tímhle týdnem nerozčiluju jen já
Mně dostalo, jak se pondělní vtipnej a milej hostitel změnil v gastrogestapáka a ten, co má vařit v pátek by nejradši vylízal talíř a sežral příbor a pak hodnotí za 4. Požaduji změnu pravidel! ![]()