Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
2.3.16 12:30

:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Co je to tam za primitiva. On mluví snad jenom proto, aby něco mluvil a absolutně mu nedochází, že ani neví o čem. :poblion: Protiřečí si, mluví hlouposti, zbytečnosti. Nejvíc mě dojal, že ještě nikdy neslyšel o tak tradiční věci, jako je přivítání chlebem se solí. Ale v diskuzích v Prostřenu jsem četla, že je to profláknutý feťák, který ještě navíc i krade a umí vyhrožovat. Psalo to tam více lidí. Přesně takto na mě i působí, takže bych se nedivila, kdyby ty komentáře byly pravdivé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
2.3.16 19:46

Dnes nový díl! Jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.3.16 19:49
@TSMoruga píše: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Co je to tam za primitiva. On mluví snad jenom proto, aby něco mluvil a absolutně mu nedochází, že ani neví o čem. :poblion: Protiřečí si, mluví hlouposti, zbytečnosti. Nejvíc mě dojal, že ještě nikdy neslyšel o tak tradiční věci, jako je přivítání chlebem se solí. Ale v diskuzích v Prostřenu jsem četla, že je to profláknutý feťák, který ještě navíc i krade a umí vyhrožovat. Psalo to tam více lidí. Přesně takto na mě i působí, takže bych se nedivila, kdyby ty komentáře byly pravdivé. :nevim:
:lol: :lol: :lol: no chléb se solí zná snad každý - nebo jsem si myslela, že to musí znát každý :nevim: a na drogy to fakt vypadá, podle chování :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.3.16 23:59

Michal dneska pronesl že výhru by dal rodině, protože čekají dalšího potomka 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
3.3.16 04:13

Mladík, který vařil včera (ve středu) vařil super, mluvil super o pokrmech, fakt byl dobrý. Úplný začátek jsem neviděla, až od chvíle, kdy rozbalil svůj jídelníček. Chválím ho. Úterý, kdy vařila tmavovlasá slečna, jsem neviděla vůbec. Pondělí jsem viděla jen pojídání hráškové polévky a jak se ten potetovaný do mladého muže, který hrachovou polívku vařil, navážel. Pak jsem viděla ještě jen bodování a zarazily mě rozdíly v bodování a že paní dala o hodně víc než ostatní.
Ze středečního večera si myslím, že ten potetovaný je blbec, jak žvanil v diskusi s mladší tmavovláskou. Jestli ho k tomu navádí štáb, aby se do děvčete navážel…
Abych byla spravedlivá - oceňuji, že vyzval, aby lidi u něho doma viděli na blízko (brýle, čočky). Ten potetovaný mě překvapil, že dal 9 bodů. Tmavovlasá slečna mě zklamala, že dala 7 bodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
6.3.16 17:52

:lol: Já už se tomu jenom směju :lol: Ten Michal byl děsně trapnej. :lol: A jak mluvil…no hrůza. :lol: Já držela palce té poslední, byla mi nejvíc sympatická :pankac:. Ale i ten mlaďoch si tu výhru zasloužil…
Jinak letos jsem tam už měla jednu kámošku (nevěděla jsem o tom) a za 2 týdny by tam měla být druhá tak jsem zvědavá na tu partičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.3.16 18:12

@kiwa no Michal bere buď špatný léky a nebo je tak blbej od přírody - a vlastně u něj i drogy no :roll:. Hlavní je, že nevyhrál a přála jsem to tomu mlaďochovi a nebo té poslední paní, ta byla skvělá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
6.3.16 18:22

@Ginuš Jako každý je nějaký, ale choval se fakt jako primitiv… Jo ta poslední paní byla děsně fajn :mrgreen: s ní bych šla i na kafčo. Taková klidná, vyrovnaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.3.16 18:27

@kiwa jojo hlavně byl super její postoj ke všemu. Prostě Michala neřešila a chtěla si to užít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
6.3.16 18:43

@Ginuš Tak to má být :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
6.3.16 19:48

Mně se moc líbilo vaření paní Ilony v pátek. A vaření vítěze - to se mi také libilo. Oba byli skvělí. Kdybych bodovala já, výhru bych rozdělila. Tmavovlasou slečnu a mladíka, který vařil v pondělí, jsem neviděla vařit vůbec.
Potetovaného jsem viděla vařit jen do podávání předkrmu. Více ne.
Ale ty jeho děsné kecy, pořád něco mlel a jak urážel. Musí mít v sobě nějaké běsy. Řekla bych, že je nebezpečný svému okolí. Nedovedu si představit takového kolegu nebo souseda. Kdyby byl partner mé dcery a otec mých vnoučat, bála bych se o ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
9.3.16 12:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
9.3.16 12:57

@juliettee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo jsem na to v noci taky narazila a je to pecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
9.3.16 13:17

@medunka23 dokonalý a pravdivý :mrgreen: :mrgreen: na konci prý ruličky do ručky… :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
11.4.16 19:29

Vloženo 2×

Příspěvek upraven 11.04.16 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...