Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dneska jsem viděla jen vaření a moc jsem se zasmála u naklepávání masa a pečení masa. Holky co jste to viděli, ptala se jestli to bylo pečený zvlášť??
@medunka23 Neptala,ale hostitelka ji to sama řekla, jestli to nevadí, že to bylo pečené dohromady. Ta muslimka to normálně zblajzla a nevadilo jí to ![]()
@Aries6 píše:
@TSMoruga @Chrissy Tak ona si protiřečila hned na začátku, kde říká, jak se v tom našla a že to víra, která člověku dává svobodu a neomezuje ho. A pak jmenuje, co všechno nesmí a halí se šátku. Tak kde je ta svoboda???
A s tím alkoholem taky. Tak ať ho nepije ona, ale co je ostatním do toho. Ona taky kvůli ostatním neudělá vepře, prootože může jakoby počítat s tím, že by si ho dali, atd…
a nemůže být ta „svoboda“ v tom, že nemusí převzít zodpovědnost za své činy, protože všechny činy jsou ve jménu Aláha nebo koho to mají… ![]()
@Malaga píše:
a nemůže být ta „svoboda“ v tom, že nemusí převzít zodpovědnost za své činy, protože všechny činy jsou ve jménu Aláha nebo koho to mají…
To zní „logicky“… no ale pro mě nepochopitelné. Ty lidi mají vymytý mozky.
Muslimka z Ruska co se těší, až ji Pánbůh nadělí děti.
Má v tom holka trochu zmatek ![]()
Ta úterní Helena, co to je.
A ten jejich bejvák taky děs. Každý pes jiná ves, nenadechla bych se tam, neodpočinula, ani nevyspala, v té nacpané „ložnic“. Asi dojela na milosrdné lhaní za účelem prodeje nemovitosti.
I když spíš bych řekla, že ona to nevidí a ještě se jí to tak líbí.
Doprava košíčkem masakr.
Zábavu jsem nepochopila.
@Litta píše:
Ta úterní Helena, co to je.A ten jejich bejvák taky děs. Každý pes jiná ves, nenadechla bych se tam, neodpočinula, ani nevyspala, v té nacpané „ložnic“. Asi dojela na milosrdné lhaní za účelem prodeje nemovitosti.
I když spíš bych řekla, že ona to nevidí a ještě se jí to tak líbí.
Doprava košíčkem masakr.
Zábavu jsem nepochopila.
není to někde na netu? ![]()
@pampeliska2014 píše:
http://www.iprima.cz/…na-dojcakova
@Litta
jo a síla bylo jak vařila, matlala to tam jako když pejsek s kočičkou vařili dort, normálně když jsem to viděla se mi zvedal kufr… Nicméně by mě zajímalo kolik nemovitostí po odvysílání prodá ![]()
Ložnic
ne já na to neměla koukat bo neusnu
a ten růžový gril - to musí bejt mňamka jíst to maso s výpary barvy
@Ginuš
a tobě se ten růžovoučký krbík nelíbí?? Ale vždyť je na to táák hrdá a natírala si to sama
![]()