Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
19.1.16 20:44

Tak dneska jsem viděla jen vaření a moc jsem se zasmála u naklepávání masa a pečení masa. Holky co jste to viděli, ptala se jestli to bylo pečený zvlášť??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
19.1.16 21:05

@medunka23 Neptala,ale hostitelka ji to sama řekla, jestli to nevadí, že to bylo pečené dohromady. Ta muslimka to normálně zblajzla a nevadilo jí to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.1.16 21:09
@Aries6 píše:
@TSMoruga @Chrissy Tak ona si protiřečila hned na začátku, kde říká, jak se v tom našla a že to víra, která člověku dává svobodu a neomezuje ho. A pak jmenuje, co všechno nesmí a halí se šátku. Tak kde je ta svoboda???
A s tím alkoholem taky. Tak ať ho nepije ona, ale co je ostatním do toho. Ona taky kvůli ostatním neudělá vepře, prootože může jakoby počítat s tím, že by si ho dali, atd…

a nemůže být ta „svoboda“ v tom, že nemusí převzít zodpovědnost za své činy, protože všechny činy jsou ve jménu Aláha nebo koho to mají… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
19.1.16 21:22

@katkak9 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo, tak to potom jo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
19.1.16 21:38
@Malaga píše:
a nemůže být ta „svoboda“ v tom, že nemusí převzít zodpovědnost za své činy, protože všechny činy jsou ve jménu Aláha nebo koho to mají… :think:

To zní „logicky“… no ale pro mě nepochopitelné. Ty lidi mají vymytý mozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.1.16 17:02

Muslimka z Ruska co se těší, až ji Pánbůh nadělí děti.
Má v tom holka trochu zmatek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.1.16 18:03

Holky kolik dostala vcera bodu ta Jana? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
20.1.16 20:50

@PetaP 30 stejně jako ta dnešní…zatím vede Káťa ( 32)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.1.16 21:28

Ta úterní Helena, co to je. 8o A ten jejich bejvák taky děs. Každý pes jiná ves, nenadechla bych se tam, neodpočinula, ani nevyspala, v té nacpané „ložnic“. Asi dojela na milosrdné lhaní za účelem prodeje nemovitosti. :mrgreen: I když spíš bych řekla, že ona to nevidí a ještě se jí to tak líbí. :nevim: Doprava košíčkem masakr. :lol: Zábavu jsem nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.1.16 21:36
@Litta píše:
Ta úterní Helena, co to je. 8o A ten jejich bejvák taky děs. Každý pes jiná ves, nenadechla bych se tam, neodpočinula, ani nevyspala, v té nacpané „ložnic“. Asi dojela na milosrdné lhaní za účelem prodeje nemovitosti. :mrgreen: I když spíš bych řekla, že ona to nevidí a ještě se jí to tak líbí. :nevim: Doprava košíčkem masakr. :lol: Zábavu jsem nepochopila.

8o není to někde na netu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.16 21:44
@jdukolem píše:
8o není to někde na netu? :think:

http://www.iprima.cz/…na-dojcakova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.1.16 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
28.1.16 21:53

@Litta :mrgreen: :mrgreen: jo a síla bylo jak vařila, matlala to tam jako když pejsek s kočičkou vařili dort, normálně když jsem to viděla se mi zvedal kufr… Nicméně by mě zajímalo kolik nemovitostí po odvysílání prodá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.1.16 22:26

Ložnic 8o 8o 8o ne já na to neměla koukat bo neusnu :zed: :zed: :zed: :zed: a ten růžový gril - to musí bejt mňamka jíst to maso s výpary barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
28.1.16 22:30

@Ginuš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tobě se ten růžovoučký krbík nelíbí?? Ale vždyť je na to táák hrdá a natírala si to sama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí