Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ja ten dil dnesni nestihla, nevite kdy ho budou opakovat? Co delala ta veronika kdyz zjistila te nevyhrala?? Diky
Holky věřte, že existují a ještě horší lidé… mě by spíš zajímalo jestli ta nádhera třeba chodí na emimi
nebo jestli jí tu někdo zná třeba a ví jestli je taková i normálně mimo kamery???
Pondělní díl s Veronikou jsem neviděla. Díl s Andreou ano. Ještě jsem viděla díl s Patrizií a páteční.
Patrizia se u Andrey ztrapnila, že šla „kontrolovat“, dokonce s kapesníčkem, jestli má Andrea uklizeno.
Andrey slovník, samá p…a, to fakt bylo kruté. Měla by se holka stydět. Jinak se mi líbila, byla milá a v kuchyni šikovná.
Veroničino vaření jsem neviděla. Chovala se hrozně a byla hnusná, nevychovaná, nepříjemná, hloupá. Protože jsem pondělní díl neviděla, z čeho taková nenávist a slovní napadání Veroniky a ANdrey.
Televizní štáb by je neměl motivovat v nadávkách a neslušném chování.
@EMicina Bohužel to je to, co lidi zajímá a motivuje se na pořad koukat. A to co se dělo kolem tohoto týdne jsem nezažila - hodně mých kamarádů a známých, kteří na normálně nekoukají se dívali i v obchodě jsem slyšela jak o tom lidi mluví
Patrizie to šla kontrolovat proto, že Veronika říkala, že tam má špínu (a taky měla na okenním parapetu a pavučiny visely od shora dolů) tak se asi Andrey chtěla zastat, že špínu tam nemá.
Vzniklo to úplně od začátku, kdy Andrea se pořád navážela do Veroniky, jakou tam má špínu, proč se nevaří u ní a že měla pochcanou postýlku a neustláno a tak se to táhlo celý večer a další dny to dál a dál gradovalo.
Veronika je hloupá, horšího člověka jsem v Prostřenu neviděla (ani ten kamioňák na ni neměl), ale Andrea pořád rýpala a nadávala sprostě. Stačilo jí to říct jednou a ne to opakovat pořád dokola, taky moc inteligence nepobrala.
Starší díly opakují většinou přes prázdniny letní, ale je to na primaplay, tam najdeš staré díly prostřena.
Tak Andrea taky žádný dáreček, nicméně mi vadila méně. je na ni vidět, že je to mladá nanynka, co má vše. je jí 19. nedodělala školu, má už rodinu, je zajištěná, vypadá to, že ji nic moc nechybí, což o to, o rodinu se stará asi dobře, jde o to, že nemá takový ten nadhled člověka co si musel něco sám vybojovat, na něčem dřít. je prostě rozmazlená a trochu nafoukaná, ale nezdá se mi, že byla z duše zlá a ubližovala vědomě lidem, proto mi nevadila tolik jako Veronika..
Veronika je kapitola sama pro sebe, to jaká je buranka ukázala hned v prvním díle, kdy vyšla najevo se svojí „taktikou“, svým chováním a v neposlední řadě jistou tupostí, celou dobu dávala najevo, že nezná nic moc dobrého (viz hospoda x restaurace)..ale co mi na ní vadilo nejvíce byla ta primitivnost a to, že je opravdu uvnitř zlá. nemám ráda jednoduché a hloupé lidi, co jsou prolezlí jistou agresivitou, zlobou k okolí, co závidí a nejhorší v kombinaci s tím, že si o sobě myslí buh ví co a neumí si nastavit zrcadlo, hlavně však to zlo, to jsou přesně lidé, kteří vás bodnou do zad kvůli čemukoliv..
A začínám být alergická na lidi, kteří prohlašují, že nějký daný jedinec peníze nepotřebuje, kdežto oni jo, je to snad soutěž o vaření ne o to, kdo je sociálně slabší, ne? Kdyby aspon něco ukázali, ale většinou neumí nic, hrozně si věří a nikdo kromě nich na ty peníze nemá nárok, protože oni je potřebují víc ![]()
Vážení, já si nemůžu pomoct, ale já Veroniku už někde viděla. Nebyla někde náhodou v nějakém TV pořadu? Ten její čumák mi je šíleně povědomý.
Můj partner už v úterý říkal, že ten obličej někde v TV viděl. ![]()
@astoret píše:…A začínám být alergická na lidi, kteří prohlašují, že nějký daný jedinec peníze nepotřebuje, kdežto oni jo, je to snad soutěž o vaření ne o to, kdo je sociálně slabší, ne? Kdyby aspon něco ukázali, ale většinou neumí nic, hrozně si věří a nikdo kromě nich na ty peníze nemá nárok, protože oni je potřebují víc
Nejsem pravidelný divák Prostřeno, ale taky jsem si toho všimla.
Taky mi vadí, když soutěžící tvrdí, že jídlo vaří poprvé! Nebo celé menu vaří poprvé. Asi jsou v tom nějaké sázky a hecování v rodině nebo mezi přáteli.
Holky, tak Veronika psala do diskuze na Primě, že ji ještě uvidíme v televizi ve Výměně manželek. Asi v té další sérii. Psala tam, že tam šla kvůli penězům a ty jí Nova dala
Tak se máme ještě na co těšit ![]()
@Agnees Tak asi ten její nebude tak úžasně pracovitý, jak vykládala, když tak nutně potřebuje peníze… Chudák ten, ke komu přijde ve Výměně manželek. ![]()
@loves nebo ona bude z těch, co nikdy nemají dost
Ten její aspoň dle fotek na FB vypadá jako velký sympaťák, i když je Rom (což mu výběr dobře placeného zaměstnání asi taky dost zužuje). Ona je úplná burgyně… Ač nejsem nepřející, nebo škodolibá, ale ten její výraz v pátek jsem si fakt užila. Zaslouženě cvakala zuby naprázdno
Nicméně, tak je tak omezená, že ani po slovech ostatních soutěžících jí určitě nedojde, že ta její taktika byla úplně k prdu, stejně jako celé její účinkování, takže se zase poletí ztrapňovat jinde. Ještěže Výměnu manželek nekoukám.
@neila jak se prosim jmenuje celym jmenem? Taky bych koukla na fb ![]()
@loves píše:
@Agnees Tak asi ten její nebude tak úžasně pracovitý, jak vykládala, když tak nutně potřebuje peníze… Chudák ten, ke komu přijde ve Výměně manželek.
Přesně. Kdo ví jak to s ním vlastně je. No chudák bude i ta druhá manželka, která půjde k nim do té jedné obytné místnosti.
@Leeloo_x píše:
@neila jak se prosim jmenuje celym jmenem? Taky bych koukla na fb
už nevím, ale když na fb koukneš do komentářů pod videem, tak jsou tam linky na její fb ![]()