Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta Veronika je teda dáreček, ale jsem ráda, že jí daly tak málo bodů i kdyby jim dávala kolem 2 pochybuji, že to vyhraje. Ani ta Andrea mi zrovna sympatická nebyla, ale nenadávala sprostě na někoho koho vůbec nezná.
Nechápu, proč tu Andreu včerejší hostitelka nazývala courou, rozdavačkou atd, jen proto, že má už dvouleté dítě a s Rakušákem..co jako?
Akorát ukázala celému národu svoji nízkou inteligenci.
Rozhodně lepší žít s partnerem, než dítě odložit mámě ![]()
Andrea mi vadí, jaké má pořád kecy, jakoby vše znala, vše uměla a do všeho pořád rýpe.
Ale na pondělní hostileku nemá…Prostřeno vybírá čím dál větší exoty ![]()
No hostitelka byla primitivní opice, co se vyjadřuje jako dlaždič, nicméně slečna Andrea dvakrát inteligentní tak nebude. Hlavně v sobě nemá žádnou empatii takže bych řekla, že ty dvě jsou na tom stejně obě jsou blbý jelita s tím rozdílem, že jedna se umí trošku líp vyjadřovat.
@kopejka píše:
No hostitelka byla primitivní opice, co se vyjadřuje jako dlaždič, nicméně slečna Andrea dvakrát inteligentní tak nebude. Hlavně v sobě nemá žádnou empatii takže bych řekla, že ty dvě jsou na tom stejně obě jsou blbý jelita s tím rozdílem, že jedna se umí trošku líp vyjadřovat.
Ha, tak „milá“ Veronika má pěknou smůlu - už to nevyhraje
Ani 2 body jí nepomohly
A Andrea - tak ona jede jen do Veroniky - mi se zdá, že v nějaké ukázce říkala, že zaslechla, jak ji Veronika pomlouvá sprostě z kuchyně. Ono sice hádat se s bláznem nemá smysl, ale na to přijde holt asi až později…
Tak dnes jsem videla tento porad podruhe v zivote a jsem zdesena z te Veroniky. Boze tak zavistiva osoba ![]()
Chudaci jeji deti, takovou vychovou si projdou ![]()
@loves já jsem v podstatě včera čekala jen na to, abych zjistila kolik Patricie nasbírá bodů
Jsem mooooc spokojená
Jinak mi už Andrea taky začíná lézt krkem. Chápu, že má Veroniky plné kecky, je to kapitální ovce a Andrea chce poukázat na její neznalost a hloupost, ale jak se na ni okatě zaměřila a neguje vše, co řekne, to je pod úroveň…
Být včerejší hostitelka, tak je srovnám, ať vzájemnou antipatii projevují jinde a neobtěžují s tím zbytek posádky…
Pondělí jsem neviděla.
Včera ano, Patricia se mi moc líbila. V kuchyni opravdu skvělá. Má úroveň.
Přímo na bodování jsem musela od televize odběhnout.
@neila Přesně tak. Ta Patricie mi je nejsympatičtější. A hlavně jak vařila tak to i vysvětlovala, že třeba v Itálii nemají polívky a tak…to mi přišlo zajímavé
a baráček? Krása ![]()
@kiwa jj, taky mi je nejsympatičtější a navařila skvěle, recepty už jsem obšmejdila na netu ![]()
@neila To až tak jo?
mě zaujalo to rizoto celkem
nejím maso ![]()
@neila Souhlas, Andrea nemusí tolik do té Veroniky jet - prostě klasická srážka s blbcem - nemá smysl řešit a hlavně kazit hádkami večer ostatním. Ale tak nejspíš na to přijde až časem…
Pondělní hostitelka… ta se teda předvedla princezna, holt chudák nemůže za to, že když se rozdávala inteligence a smyl pro rozumné slovní obraty, tak asi byla poslední ve frontě, její taktika, vyjadřování, vystupování vůči ostatním - její ostudu bych mít opravdu nechtěla. Zato včerejší Patricia - parádní ( bydlení, vaření, vyjadřování, holka, která už trochu v hlavě něco má a umí se chovat ), té bych výhru přála a moc se těším na páteční odhalení až pondělní hostitelka zjistí, že nevyhrála, to si snad i udělám čas a mrknu na to
. A Andrea alespoň Veronice parádně smečuje
.
Holky tak ja nevim, ale vzdycky kdyz koukame na Prostreno (jednou za uherskej rok) tak narazim na partu jako je takhle. To je vyjimka, nebo je to pravidlem? Nrvim, cemu se divi pondelni hostitelka, vzdyt takhle o Andree mluvi od sameho zacatku, jako ted A. o ni
Kazfopadne v pobdeli sem zase nepichopila, proc do ni A. valila, ze nevarila u ni doma, jeji dum ji ukazala a muze byt rada alespon za to ne?