Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha Bohunka a Martina řešily problémy s dětma. Bohunka se stará o vnouče a říkala, že její dcera dělá děti jak na běžícím páse a nestará se o ně a Martina zase, že o děti přišla, protože se spolu nestýkají.
na mě působí stejně
její hlas je mi strašně nesympatický
ale za to nemůže ![]()
Jinak Bohunka to včera trochu přehnala, ajk se rozjela…určitě jak se uviděla v televizi, musela být červená až na pr…
Ta babička je mi nejsympatičtější, je milá a přála bych jí vyhrát.
Ta paní s tím papagájem v kuchyni
![]()
@wiki čiki píše:
Holky a pochopili jste tu zábavu s tím provázkem???![]()
![]()
To bylo dost ![]()
@wiki čiki píše:
![]()
Ne.
No dnes to tedy taky nebyla žádná hitparáda
proč se tam ty lidi hlásí když většinou kulinářsky nijak nevynikají? to třeba v tom masterchefu jsou lidi, kteří vaří na jiné urovni.
@wiki čiki píše:
![]()
já taky ne ![]()
Jo, je fakt, že kulinářsky tento týden nic moc. Ta Bohunka je zvláštní člověk. Říká na kameru o té Martině, že neví, co chce, ale přitom sama je úplně stejná. Myslím, že jsou si povahově dost podobné. Ale ta Martina alespoň není tak výbušná.
@carola Ta Bohuna si libuje v sebelítosti. Uznávám, že to nemá jednoduché, ale je spousta lidí, co je na tom hůř a nestěžují si. Mě by bylo trapně to řešit takto veřejně, akorát hraje na city
A furt jak říká té Alici, že je ještě mladá, a co jako, věk s tím co kdo prožije nemá vůbec co dělat…
@Ale85 píše:
@carola Ta Bohuna si libuje v sebelítosti. Uznávám, že to nemá jednoduché, ale je spousta lidí, co je na tom hůř a nestěžují si. Mě by bylo trapně to řešit takto veřejně, akorát hraje na cityA furt jak říká té Alici, že je ještě mladá, a co jako, věk s tím co kdo prožije nemá vůbec co dělat…
Souhlasím.
Alice je mi nejvíc sympatická a i to menu OK doufám, že to vyhraje.
Já fandím Alici a té babičce, jenže ta má stejný počet bodů s Katarinou.
@katkak9 A co řešily za problémy?
.
Já viděla jen jeden díl v tomto týdnu, když vařila Slovenka, ta mi přijde hodně zvláštní, přijde mi, že mluví jak robot, působí na mě trochu jako předělaný chlap
Sympatická mi byla ta nejmladší a nejstarší.