Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mi už to připadalo, že ten Milan ze sebe dělá blbce a agresora úmyslně.
Ale sedět mi takový holohlavý lupen za stolem, tak ho vyšoupnu raz dva… joudu jednoho! ![]()
Bylo by zajimave vedet, jak se chova doma k navstevam a jak se chova na navsteve.
U sebe doma polivku varil v extra mistnosti pres dvorek, o ktere mluvil jako o trucovne? Tak nejak. Ze se tam s chlapama (kamaradama diva na fotba a tak). Tak jak se chova s kamarady neo jstli ti jeho kamaradi jsou taky tak nevychovani jako on.
@TSMoruga píše:
Mi už to připadalo, že ten Milan ze sebe dělá blbce a agresora úmyslně.Ale sedět mi takový holohlavý lupen za stolem, tak ho vyšoupnu raz dva… joudu jednoho!
Já bych ho taky vyhodila, takovej člověk by u mě v domě nebyl vítán.
Ahoj holky Milana znam osobne, bydli ve stejne ve vesnici jako ja, spis si tam dela takovou chaloupku na vikendy.Ty holky nejsou jeho deti, jsou te pritelkyne. A tak jak vystupoval v prostreno je temer ve skutecnosti.Je to nervak…
@Jablecnak Tak to tě upřímně lituju, potkávat takového křiváka, co nejde pro sprosté slovo daleko..
No jako aby byl. takovy tak ho musi fakt neco nastvat jinak kdyz ho. potkas tak by jsi to do nej nerekla..
@Jablecnak No ale člověk by měl mít trochu sebeovládání a ne hned plivat jednu sprosťárnu za druhou
Koukáte tento týden? Docela fajn parta po dlouhé době. Hostitelka má krásného toho papouška, co s ní vařil. Bylo mi jich líto i té Bohunky, že mají problémy s dětmi. Ta babička je zlatá.
@carola to jako vážně?
sice mi tam nepřijde nekdo zlomyslnej jak tomu tak bývá ale je to děs… to dnešní jídlo by asi ani ty zvířata nepozřely
a rozebírat své problémy u stolu před kamerou to byl taky hroznej trapas…paradoxně mi z nich přijde nejnormálnější ta mladá
tak uvidíme jak zaválí v pátek ![]()
@wiki čiki souhlasím s tebou, věřím že ta Bohunka a Martina mají nějaké problémy, je mi to líto, ale vůbec se to nehodí to rozebírat takhle u stolu. Trapné. Dnes se mi líbila ta nejstarší, když říkala, že taky měla dvě kozy a pak z toho měla záchvat smíchu ![]()
@wiki čiki píše:
@carola to jako vážně?sice mi tam nepřijde nekdo zlomyslnej jak tomu tak bývá ale je to děs… to dnešní jídlo by asi ani ty zvířata nepozřely
a rozebírat své problémy u stolu před kamerou to byl taky hroznej trapas…paradoxně mi z nich přijde nejnormálnější ta mladá
tak uvidíme jak zaválí v pátek
Přesně tak.
A ten papouch tam…mám dojem, že se spíš jím chtěla chlubit, ale ve skutečnosti ji dost zdržoval, což bych asi s kameramanem za zády a nervní, ať to stíhám, nezvládla.
@wiki čiki,
jo, to máš pravdu. Ty problémy se opravdu nehodily rozebírat u stolu, ta mladá je taky fajn a to jídlo se té včerejší Martině opravdu moc nepovedlo. Já spíš myslela, že tam konečně není žádnej magor.
@katkak9 píše:
@wiki čiki souhlasím s tebou, věřím že ta Bohunka a Martina mají nějaké problémy, je mi to líto, ale vůbec se to nehodí to rozebírat takhle u stolu. Trapné. Dnes se mi líbila ta nejstarší, když říkala, že taky měla dvě kozy a pak z toho měla záchvat smíchu
Ta babča je hrozně správná. ![]()
Z tohoto týdne jsem viděla jen úvod středečního vaření paní s papouškem.
její zvěřinec se mi líbil, viděla jsem i začátek vaření s papouškem na rameni a u vodovodu. Mně zvířata nevadí, sama je mám v bytě (ale papoušky ty nemám). V kuchyni bych ho mělajen chvilku, na ukázku,
že vařit se dá i s papouškem
.
Pak jsem musela odejít. Dočetla jsem se, že se paní moc s vařením nedařilo. DOufám, že soutěžící spolu vycházejí slušně a na úrovni.