Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8040
9.10.15 20:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
10.10.15 00:29

Mi už to připadalo, že ten Milan ze sebe dělá blbce a agresora úmyslně. :cert: Ale sedět mi takový holohlavý lupen za stolem, tak ho vyšoupnu raz dva… joudu jednoho! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
10.10.15 06:39

Bylo by zajimave vedet, jak se chova doma k navstevam a jak se chova na navsteve.
U sebe doma polivku varil v extra mistnosti pres dvorek, o ktere mluvil jako o trucovne? Tak nejak. Ze se tam s chlapama (kamaradama diva na fotba a tak). Tak jak se chova s kamarady neo jstli ti jeho kamaradi jsou taky tak nevychovani jako on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
10.10.15 13:07
@TSMoruga píše:
Mi už to připadalo, že ten Milan ze sebe dělá blbce a agresora úmyslně. :cert: Ale sedět mi takový holohlavý lupen za stolem, tak ho vyšoupnu raz dva… joudu jednoho! :poblion:

Já bych ho taky vyhodila, takovej člověk by u mě v domě nebyl vítán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
10.10.15 13:12

Ahoj holky Milana znam osobne, bydli ve stejne ve vesnici jako ja, spis si tam dela takovou chaloupku na vikendy.Ty holky nejsou jeho deti, jsou te pritelkyne. A tak jak vystupoval v prostreno je temer ve skutecnosti.Je to nervak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
10.10.15 13:15

@Jablecnak Tak to tě upřímně lituju, potkávat takového křiváka, co nejde pro sprosté slovo daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
10.10.15 13:19

No jako aby byl. takovy tak ho musi fakt neco nastvat jinak kdyz ho. potkas tak by jsi to do nej nerekla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
10.10.15 13:20

@Jablecnak No ale člověk by měl mít trochu sebeovládání a ne hned plivat jednu sprosťárnu za druhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
14.10.15 18:52

Koukáte tento týden? Docela fajn parta po dlouhé době. Hostitelka má krásného toho papouška, co s ní vařil. Bylo mi jich líto i té Bohunky, že mají problémy s dětmi. Ta babička je zlatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
14.10.15 23:55

@carola to jako vážně? :D sice mi tam nepřijde nekdo zlomyslnej jak tomu tak bývá ale je to děs… to dnešní jídlo by asi ani ty zvířata nepozřely :D a rozebírat své problémy u stolu před kamerou to byl taky hroznej trapas…paradoxně mi z nich přijde nejnormálnější ta mladá :) tak uvidíme jak zaválí v pátek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
15.10.15 00:01

@wiki čiki souhlasím s tebou, věřím že ta Bohunka a Martina mají nějaké problémy, je mi to líto, ale vůbec se to nehodí to rozebírat takhle u stolu. Trapné. Dnes se mi líbila ta nejstarší, když říkala, že taky měla dvě kozy a pak z toho měla záchvat smíchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39755
15.10.15 00:06
@wiki čiki píše:
@carola to jako vážně? :D sice mi tam nepřijde nekdo zlomyslnej jak tomu tak bývá ale je to děs… to dnešní jídlo by asi ani ty zvířata nepozřely :D a rozebírat své problémy u stolu před kamerou to byl taky hroznej trapas…paradoxně mi z nich přijde nejnormálnější ta mladá :) tak uvidíme jak zaválí v pátek ;)

Přesně tak.
A ten papouch tam…mám dojem, že se spíš jím chtěla chlubit, ale ve skutečnosti ji dost zdržoval, což bych asi s kameramanem za zády a nervní, ať to stíhám, nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
15.10.15 09:16

@wiki čiki,
jo, to máš pravdu. Ty problémy se opravdu nehodily rozebírat u stolu, ta mladá je taky fajn a to jídlo se té včerejší Martině opravdu moc nepovedlo. Já spíš myslela, že tam konečně není žádnej magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
15.10.15 09:16
@katkak9 píše:
@wiki čiki souhlasím s tebou, věřím že ta Bohunka a Martina mají nějaké problémy, je mi to líto, ale vůbec se to nehodí to rozebírat takhle u stolu. Trapné. Dnes se mi líbila ta nejstarší, když říkala, že taky měla dvě kozy a pak z toho měla záchvat smíchu :mrgreen:

Ta babča je hrozně správná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
15.10.15 09:35

Z tohoto týdne jsem viděla jen úvod středečního vaření paní s papouškem.
její zvěřinec se mi líbil, viděla jsem i začátek vaření s papouškem na rameni a u vodovodu. Mně zvířata nevadí, sama je mám v bytě (ale papoušky ty nemám). V kuchyni bych ho mělajen chvilku, na ukázku, :P :) že vařit se dá i s papouškem :D.
Pak jsem musela odejít. Dočetla jsem se, že se paní moc s vařením nedařilo. DOufám, že soutěžící spolu vycházejí slušně a na úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí