Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2525
9.10.15 18:39

Meli by ho vyloucit, casto na to nekoukam, ale psala mi kamaradka at se mrknu na exota..prima degraduje tenti porad tim, ze tam takto jednoducheho a arogantniho cloveka necha..to chovani je des..by me zajimalo jak by se prima zachovala kdyby nekoho napadl, ocividne k tomu ma sklony..nicmene pro mne jako divaka, spatne se mi na nej kouka, uz jen jak je vulgarni. Tohle porad projel, mel byt aspon zakladni pravidla, slusne chivani..vyloucit a ok, ale ono ne..

A to je nejake nove pravidlo, ze musi byt videt do kuchyne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.10.15 18:41

@Nickyy @Lady Bee myslíte že za to má zaplaceno? Jako já bych ze sebe před národem neudělala blbku ani náhodou :roll: i kdyby mi za to platili… Noo a už se přiznává se štrůdlem :lol: :lol: :lol: ubožák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.10.15 18:41
@Ginuš píše: :roll: :roll: on se přece chová slušně a až zakřičí :cert: :cert: :cert: toho mít doma, tak by letěl sakra rychle

Simtě :lol: přesně tenhle týpek doma nastavuje pr*el :lol: takový blbečci jsou nejlepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.10.15 18:42
@Evina66 píše:
Jsem zvědavá kolik dá dnes Milan bodů :D

to já taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.10.15 18:43
@Lady Bee píše:
Simtě :lol: přesně tenhle týpek doma nastavuje pr*el :lol: takový blbečci jsou nejlepší :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.10.15 18:43
@Ginuš píše:
@Nickyy @Lady Bee myslíte že za to má zaplaceno? Jako já bych ze sebe před národem neudělala blbku ani náhodou :roll: i kdyby mi za to platili… Noo a už se přiznává se štrůdlem :lol: :lol: :lol: ubožák

Nevím jestli zaplaceno, ale oni to tam snad zmiňovali i ti soutěžící ostatní, proč je mimo kameru jinej a před kamerou takovej a chvílema mi přijde, že je mu samotnýmu divno minimálně a pořád se drbe na tý svý plešce, myslim, že to značí, něco ve smyslu, že lže nebo se v tý roli necejtí… prostě to podle mě tak trošku hraje, minimálně přehrává… buď pokyny režie, nebo chce být zajímavej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.10.15 18:44

@PAN66 noo hlavně že on naservíroval koupený štrůdl.. Ale ostatním by chtěl koukat pod ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
9.10.15 18:44

Ja bych ho hlavne vyhodila od stolu, muj dum, moje rozhodnuti, soutez nesoutez, takovy hovado by mi nesmelo pres prah. Skocit mi ti pripitku, uz by sel. Libor je dobrej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.10.15 18:46

@Ginuš no ja nevim, zavist je svine a lidi toho dokazi opravdu hodne, ale az takhle? A potom jak ma vzdycky ty jeho prupovidky, tak jsem si vsimla jak kouka do kamery, jakoby se chtel ujistit, ze to dela dobre a jestli je s nim stab spokojeny. No nevim, kazdopadne pablb je to opravdu poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.10.15 18:48

To je blb… Dá mu 1 bod… Fakt křivák :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
9.10.15 18:48

Ach jo..chudak dal jednicku. Jak varila ta pani, co vyhrala. Koukam na jeji menu a nic moc, ale nevidela jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
9.10.15 18:49

Holky a máte někdo tu jejich aplikaci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
9.10.15 18:55

To se nevidí často, ten musí mít v životě jen konflikty. Nechápu, jak s ním může ta přítelkyně bejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20503
9.10.15 19:11

Libor byl dobrej, jak vcelku ustál Milana, dobře, že se Libora ostatní zastali, já bych toto ve dvaceti neuvařila. Milan mi připomíná tchýni-vše ví, vše umí nejlíp a ostatní jsou úplná paka!!Maruška byla teda opravdu překvapená, přeju jí tu výhru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22512
9.10.15 19:13

Dodívala jsem se. Milan velice nevychovaný, hnusně nevychovaný, takový paznecht. Je takový i doma? Ty dvě dcery, o kterých mluvil a o přítelkyni, jsou jeho vlastní krev? Styděla bych se za takového otce i přítele. Nechtěla bych ho jako souseda. Nechtěla bych ho jako kolegu v práci.
Jak se chová v místě bydliště? Hrozný člověk.
Ani přípitek Libora nenechal doříct.
A ta jeho sprostá slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí