Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ester13 já a strašně se bavím…jako to je sestava neskutecna, Macura a jeho výroky mě dostavaj
![]()
@Ester13 píše:
Vidíte to někdo?
Já jsem zmerčila už jenom konec a čuměla jsem jak puk. To byla hvězdná sestava teda
.
A co to mektal ten kokta Novotný? Že Regině sebrali děcko?
Ona má dítě?
Ano, má dceru, ale vychovává jí matka jejího bývalého partnera. Mám za to, že je jí nejmíň 5 let. No sestavu se jim podařilo dát dohromady fakt parádní. Největší blb je Macura, nevím vůbec, čím je známej kromě rvaček s Rychtářem a taháním se s Bartošovou. To je fakt zoufalec. I když vůbec nemusím Novotnýho, tady mě celkem baví, akorát mi vadí, že půlku toho co říká mu nerozumím.
@Monchichik dík, asi se občas mrknu na nějaký bulvár. Já jsem Reginu od Vyvolených neviděla
.
A Novotnému jsi rozumět nemohla, páč si šlape na jazyk
.
Dost mi to vadí u lidí, kteří se živí moderováním. Úplně mě jednu dobu vytáčela jakási zprávařka na Nově. Nevím, jak se jmenuje, ale když jsem omylem zaslechla to šlapání si na jazyk, tak mě málem omylo.
Jinak teda Krampola nemám ráda odjakživa, je to takový trapný neherec - třeba v Pitavalu byl úplně k ubliknutí.
Nevím, na čem si postavil svou „slávu“.
Macura - to je figurka k popukání.
Tak Novotný nejenomže si šlape na jazyk, což je samo o sobě hrůza, ale ještě navíc mluví strašně rychle. Zítra bude vařit on, bude dávat Macurovi sodu, to zas bude díl
Krampol mi nijak nevadí, ale ta jeho blbka je naprosto nepoužitelná
, má zlomenou nohu, tak už další díly netočí.
Před chvílí jsem viděla ukázku na zítřek - to bude hustýýýýý. Ale nevím, jestli si vzpomenu, že to běží ![]()
Novotný byl v trenkách, protože je debil, jiný vysvětlení fakt nemám. Něco nechutnýho. Dává najevo, že je frajer a ty lidi má na háku, to není jinak možný. Nechal se i natáčet jak sedí na wc, trenky u kotníků a ťuká do noteboku. Proč chodí Krampol s manželkou a ne sám jsem taky nějak nepochopila.
@Monchichik píše:
Novotný byl v trenkách, protože je debil, jiný vysvětlení fakt nemám. Něco nechutnýho. Dává najevo, že je frajer a ty lidi má na háku, to není jinak možný. Nechal se i natáčet jak sedí na wc, trenky u kotníků a ťuká do noteboku. Proč chodí Krampol s manželkou a ne sám jsem taky nějak nepochopila.
K Novotnému - já ho nesnášela, ale teď kvůli Prostřena jsem na něj změnila názor, světe div se, k lepšímu. Vybral si práci, ve které chce hrát arogantního zmetka, burana a vyloženě dělat, že on je mistr a všichni ostatní jsou póvlem. A víte co? Mě ta jeho profesní povaha baví.
![]()
Věřím, že v realitě je úplně jiný. Určitě je to upřímný chlap, nejde pro ostřejší slovo a kritiku daleko, ale někteří takoví jsou. Je ráznější, ale za to je i inteligentní a ta maska burana je jen pro televizi. Tolikrát jsem četla, jak si celebrity (i které probíral) chválí, že ve skutečnosti je to fajn chlap a já tomu věřím. ![]()
Ani vůči Regině nic nemohu říct špatného. Je svá, v něčem má i pravdu, přestože to přednáší takovým vnucujícím stylem a snaží se v lidech vyvolat pocit viny. Její životní styl jí přeji, já takové odhodlání nikdy mít nejspíš nebudu - maso je maso, bůček se zelím je bůček se zelím. Akorát, co mě zaráží, je nasávání vína. Měla jsem představu, že když někdo má takové stravovací návyky a hájí se i tím, aby tělo bylo zdravé (chce jíst život a to, co je pro tělo zdravé, ne smrt), tak proč tolik pije? To už se rovnou může krmit éčkama, když to stejně spláchne takovým množstvím alkoholu.
K Macurovi pár slov. On je chudák nechápavý a hloupý (někdo by řekl příliš velký dobrák).
Zbytek soutěžící mě tolik neirituje. ![]()
Z tohoto týdne jsem viděla kousky Pavla Novotného něco u mě doma, něco u sousedky, neviděla jsem celé.
Nelíbilo se mi, že vařil a celý večer byl v trenkách.
Nelíbí se mi, jak strašně mluví, drmolí, nerozuměla jsem mu.
Působil na mě velice nepříjemným dojmem.
Mně Novotný nevadí, když mluví sám za sebe, je s ním třeba rozhovor. Má přehled a podle mně nikomu vědomě neubližuje. Ale nechápu, proč běhá před hostama v trenýrkách, to mi prostě přijde přes čáru. Z toho, co říká, rozumím tak půlku. Regina mi nevadí, lidi jsou různí. Macura je prostě chudej duchem a nechápu, proč se má objevovat v jakýmkoliv pořadu v televizi.
Partner říkal, že by měli výjimečně do Prostřena vložit titulky, když mluví Pavel. ![]()