Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TSMoruga píše:
@debra.morgan Já nejsem a ani jsem nebývala úzkostlivá matka, ale ona mi přijde maximálně praštěná. Ať to jakkoliv nekoresponduje s tvými názory, je šílená. Ano, v šestinedělí jsem zvala rodinu, nejbližší přátelé, nebyl problém. Ale tahat takto malinké miminko po všech čertech? Jako vážně? Kojit při jídle u stolu před naprosto cizími lidmi a kamerami?? Ještě nevidím nic zlého na mamině, která nakojí své dítě na hřišti, v parku, OK! Ale toto je fraška a i já jsem z toho znechucena - ne kojící maminkou, ale smýšlením maminky.
Naprosto souhlasím.
@TSMoruga vím že se to probíralo i na FB v jedný skupině, někdo tam dobře podotkl, že když se přihlásila, nemusela mít těsně před porodem a pokud jí vybrali a ona podepsala smlouvu, stím, že termín natáčení jí sdělí posléze, tak ony ty smlouvy bývají dost pokutované pokud něco z toho nesplníš, já si to na základě té diskuze přepla a bylo mi strašně líto toho klučiny který při tom jídle seděl proti ní a ona tam vytaženou kozenku a kojila, vždyť se mohla zakrýt plínou. Jako dá se dělat spousta věcí, ale to jakým způsobem tam kojila bylo fakt dost síla, ale člověk neví, co se dělo v zákulisí, já to tedy celé neviděla, pouze jsm na to jukla nachvilku a prosím objasní mi někdo co dělal její muž na schodech??
Podle mě tam vždy musí mít nějakého náhradníka, který by v případě nemoci, nenadálých událostí nastoupil. Nechci být za puritánku, ale takto se snad u jídla nekojí ani v kruhu rodinném. Navíc s takhle malým dítětem bych toto neabsolvovala. A pokud by ona podávala cokoli s mlékem či smetanou, bála bych se to ochutnat. ![]()
@medunka23 píše:
@TSMoruga vím že se to probíralo i na FB v jedný skupině, někdo tam dobře podotkl, že když se přihlásila, nemusela mít těsně před porodem a pokud jí vybrali a ona podepsala smlouvu, stím, že termín natáčení jí sdělí posléze, tak ony ty smlouvy bývají dost pokutované pokud něco z toho nesplníš, já si to na základě té diskuze přepla a bylo mi strašně líto toho klučiny který při tom jídle seděl proti ní a ona tam vytaženou kozenku a kojila, vždyť se mohla zakrýt plínou. Jako dá se dělat spousta věcí, ale to jakým způsobem tam kojila bylo fakt dost síla, ale člověk neví, co se dělo v zákulisí, já to tedy celé neviděla, pouze jsm na to jukla nachvilku a prosím objasní mi někdo co dělal její muž na schodech??
No muž na schodech byl myslim jen v pondělí, nedělal nic, seděl, čekal a občas pohlídal dítě a jako bonus dostal najíst… jako nevím na co tam byl, kdyby dítě začalo řvát dostalo by beztak prso ![]()
@debra.morgan já to přepla nachvíli včera právě díky tomu, že jsem si všimla tý diskuze na FB a to seděl právě na schodech, ale protože prostřeno je čím dál tím víc o bizarech, tak na to nekoukám tak pravidelně. No paní s kojencem u prsa tam neměli, to jim do sbírky ještě chybělo
![]()
@medunka23 píše:
@debra.morgan já to přepla nachvíli včera právě díky tomu, že jsem si všimla tý diskuze na FB a to seděl právě na schodech, ale protože prostřeno je čím dál tím víc o bizarech, tak na to nekoukám tak pravidelně. No paní s kojencem u prsa tam neměli, to jim do sbírky ještě chybělo![]()
Fakt no na začítku říkala, že muž dneska na schodech nebude, že má práci, že si pro ně přijede potom, ale možná jsem se spletla, já na takovýto český pořady nemůžu koukat nepřetržitě, to je o vraždu, to se fakt nedá, musím u toho dělat něco jinýho nebo přepínat
tak je možný, že jsem se sekla
aah už nám to začalo ![]()
Úroveň tohohle pořadu je čím dál tím horší, já se na to ráda dívala kvůli receptům, ale jakmile jsem tam nějaký hádky nebo debilové tak nekoukám. A co že je tenhle týden za sestavu? nekoukala jsem.
@Dovesilke píše:
Tak dnešní zábava mě roztrhala![]()
jaká byla?? Já viděla jen do příchodu hostů… ale pané je opravdu jiná, ale asi bude spokojená se životem
@medunka23 To se musí vidět, přinesla noťas, pustila písničku, byla tam s tím svým stejně bláznivým mužem v nějakém kostýmu a oba začali zpívat
![]()
@medunka23 píše:
@Dovesilke![]()
si to snad pustím z i vysílání
To stojí za to ![]()